o man labai skanu su paprsciausiu olandisku suriu
ir labai skanu ir sotu su farsu, kuri pries tai su svoguniukais pacirskinu ant keptuves

QUOTE(lasiukas @ 2008 12 07, 16:13)
Vakare kepsiu lietinius su keliu rusiu idarais.varskes,,surio ir mesytes..as lietinius suvyniojusi idara visada i kiausinio plakima panardinu tada i dziuveselius ir kepu keptuveja arba gruzdintuvej..seip gruzdintuvej skaniau man iskepa..tie dziuveseliai duoda lietiniams tikrai gera skoni.

mb labiausiai mėgsta su dešrele ir sūriu,o dukrytė su sūriu jai deūrelių gali ne būt

o as dar be visu minetu idaru ,darau lietinius su plauciais...zinau kad ne kaip skamba,bet tikrai pigu ir skanu,mano seimyna dievina,nors iki tol vyras niekada nebuvo ragaves,bet kaip paragavo tai patinka iki siol

As darau tokius lietinius - iskepu per visa keptuve blynus i kuriu tesla idedu aguonu, tuomet juos susuku, pavolioju i kiausinio plakini ir i dziuveselius, iskepu. Labai skanu mums taip

blyneliai su bananu, sokolado idaru

issikepti lietinius, idaras: bananai supjaustyti griezineliais, sumaisyti su sokolado plkstelem, sudeti i lietinius, suvynioti ir apkepti, patiekti su brukniu uogiene, grietine ir cukraus pudra
Lietinius galima iškepti ir be kiaušinių,galima įdėti krakmolo,aišku nedaug ,priklauso,koks kiekis masės.
Iš mirkoma grybai dž. galima sukapoti peiliu ,galima sumalti.pakepti svogūniuko,ant aliejaus morkytę ir galiausiai sudėti išvirtus sumaltus ,ar sukapotus grybus.Įdaryti iškeptus lietinius.valgyti su daržovių buljonu
.
Iš mirkoma grybai dž. galima sukapoti peiliu ,galima sumalti.pakepti svogūniuko,ant aliejaus morkytę ir galiausiai sudėti išvirtus sumaltus ,ar sukapotus grybus.Įdaryti iškeptus lietinius.valgyti su daržovių buljonu
.
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 18, 16:14)
issikepti lietinius, idaras: bananai supjaustyti griezineliais, sumaisyti su sokolado plkstelem,

QUOTE(S.N.A.S @ 2008 12 18, 22:27)

na ploksteles turejau galvoje, kad tokie sokolado ploni gabaliukai (uosvis visa kila kazkada atnese

Mano mylimiausi su varskes idaru

QUOTE(Nerytė @ 2008 12 18, 23:55)
na ploksteles turejau galvoje, kad tokie sokolado ploni gabaliukai (uosvis visa kila kazkada atnese
), jie ploni ir mazi taigi sildant blyna lengvai istirpsta
neturint ploksteliu galima butu tarkuoti ar gremsti sokolada 

Va dabar aiškiau.. Nors tų plokštelių neįsivaiduoju, bet šokolado drožlės žinau kas per dalykas

QUOTE(S.N.A.S @ 2008 12 19, 00:00)
Va dabar aiškiau.. Nors tų plokštelių neįsivaiduoju, bet šokolado drožlės žinau kas per dalykas
dėkui, kad parašei, nes būčiau svaitgalį tų gabaliukų primėčius į lietinius ir laukus kas gausis 

As dedu Karunos juodo sokolado kubelius. Jei bijot, kad per dideli, tai i kokias keturias dalis padalinkit