Įkraunama...
Įkraunama...

Lietiniai

Ko nesuprantate? Sarkazmo? Beje,cia ne kepeneles,o kiviai buvo. Gal ir juos reikia kazkaip apdoroti,pries dedant i idara?

Beje,as pati dejau kivius,is cia rekomendaciju prisiskaiciusi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 10 liepos 2009 - 14:58
aaa,nu ponial tada tongue.gif ,o apie kepeneles,klause ankstesnese zinutese 4u.gif
Atsakyti
Vakar isbandytas labai skanus idaras

Pudingas + melynes wub.gif

Blyneliai su pudingu bei mėlynėmis
user posted image

receptas
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 07 10, 18:15)

Pudingas + melynes wub.gif

Blyneliai su pudingu bei mėlynėmis
user posted image

receptas

turėtų būti skanu.. rytoj sūnus įvertins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2009 07 10, 17:37)
turėtų būti skanu.. rytoj sūnus įvertins smile.gif

jei megstate pudinga - tikrai patiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 07 10, 18:15)

blush2.gif kaip gerai kai tiek uogų turit blush-anim-cl.gif pavydu net...
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 07 10, 22:33)
blush2.gif kaip gerai kai tiek uogų turit blush-anim-cl.gif pavydu net...

juk ir Lietuvoj jau pilna uogu ax.gif
Atsakyti
mes tai ivairius idarus darom labiausiai megstam is mozarelos surio sutrinti suri su cukrum ir braskem labai skanu thumbup.gif dar kepam su spinatais: spinatai smulkinti, kubeliais pjaustytas kumpis ir fermentini suris tarkuotas.
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 07 10, 19:01)
jei megstate pudinga - tikrai patiks rolleyes.gif

Dėkoju Nerytei už puikią idėją su pudingu thumbup.gif
Man pudingas išvis nepatinka, o vyras neša ir neša man jį namo ir vis prašo lietinių su pudingo įdaru hihihi.gif Jau ir pabodo man juos kepti blush2.gif
Bandžiau visaip ir aviečių pudingas su avietėmis, ir šokoladinis pudingas su vyšniomis, dabar liko išmeginti vanilinį su mėlynėmis.
Paklausus vyro, kuris variantas skaniausias, jis atsako, jog visi, tik kepk lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, visai neblogi lietinukai isejo, Idaras liesa varske, pakepintas kumpelis su svogunais, zalias bazilikas ir raudonelis- viska sublenderiavau, kad butu vientisa mase, tada sumaisiau su varske ir imusiau kiausini.
Vyras gyre, neuzsiliko nei vienas blush2.gif
Atsakyti
Paskaičiau čia jūsų receptukus, tai net seilė nutyso. Daugelis čia rašo, kad deda sūrį ir kumpį. Ar galit, man, neišmanėlei paiškint koks tas kumpis: ar rūkytas ar žalias tik išvirtas g.gif .
Ir dar va tas derinys: kumpis ir varškė man įdomiai skamba. Mačiau yra ir canelloni makaronai su tokiu įdaru, bet vis nesiryžtu pabandyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Caras*: 28 rugsėjo 2009 - 21:35
QUOTE(*Caras* @ 2009 09 28, 22:33)
Paskaičiau čia jūsų receptukus, tai net seilė nutyso. Daugelis čia rašo, kad deda sūrį ir kumpį. Ar galit, man, neišmanėlei paiškint koks tas kumpis: ar rūkytas ar žalias tik išvirtas g.gif .
Ir dar va tas derinys: kumpis ir varškė man įdomiai skamba. Mačiau yra ir canelloni makaronai su tokiu įdaru, bet vis nesiryžtu pabandyt.

Caras, 4u.gif -atsakysiu,kumpis turi būti virtas ar rūkytas,ar vytintas{juk lietiny žalias nebeiškeps,čia tavo fantazijos reikalas}
Antra reikia nebijoti ekspermentuoti,drąsiau ir makaronai garuos ant tavo stalo 4u.gif
Sekmės išbandymuose 4u.gif 4u.gif
Atsakyti