QUOTE(brashke77 @ 2009 10 23, 11:14)
Neryte, suintrigavo mazumele lietiniu tesla, nes as visa laika kepdavau juos tik ant vandens, t.y. vanduo, miltai, druska, cukrus, aliejus. O pas tave tik su pienu

Reiks pabandyt, palyginsiu

Idaras fantastiskas, beje
pabandyk, manau nesusivilsi
QUOTE(regna @ 2009 10 23, 11:58)
Lietiniams aliejus suteikia purumo,ir dar labai svarbu,kad lietinių tešlą paruošus ją reikia palaikyti,kad ji pastovėtų.
Kad produktai geriau persipintų vienas su kitu.
Dar ,jeigu ruošiame lietinius su saldžiu įdaru,į masę,tešlą galima įįberti aguonų,smulkintų riešutų.
Aš,pati tai rušiu.
nezinojau, kad aliejus lietiniams suteikia purumo...
lietiniai su aguonom labai niam
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 23, 18:33)
Su pienu lietiniai daug skanesni, jau isitikinau kelis kart

o as aliejaus i tesla pilu, kad nereiktu tepliot pacios keptuves
QUOTE(KibirVibir @ 2009 10 23, 19:33)
Lietiniu tesla turi pastoveti tam, kad miltai isbrinktu.
as irgi taip darau, palieku siek tiek kad miltai isbrinktu