QUOTE(Luella @ 2010 02 26, 23:24)
Man tai labai patinka lietiniai blynai, bet pačiai neišeina jų normaliai iškepti, kiek esu bandžiusi tešlos variantų, tai kažkokie neskanūs būna, arba per stori išeina, arba guminiai, arba pūslėti tokie, esu ir su vandeniu bandžiusi, ir su pienu... gal kas galite rekomenduoti gerą tešlą lietiniams su tiksliom proporcijom, nes kaip tik galvoju reikėtų savaitgalį išsikepti, bet nesinori eilinį kartą nusivilti..
as taip pat vis bandydavau ir nesigaudavo, bet pagaliau atradau kaip daryti ir man puikiai isejo
isplaku du kiausinius, iberiu druskos arba cukraus ziupsneli (priklauso nuo to, ar saldu idara desi ar ne), tada 5 saukstus miltu, viska maisau, tada ipilu truputi pieno praskiesto su vandeniu kad issimaisytu lengviau. Tada maisant supilu likusi piena su vandeniu (is viso viena stikline, tik vandens daugiau nei pieno, tada lengviau kepa, o su daugiau pieno jie sunkiau kepa, bent jau man), viska gerai ismaisau ir ipilu sauksta aliejaus. Keptuve reikia gerai ikaitinti ir as dar patepu su lasiniais. Na ir suuuper

beja, pagal kiekius man iseina 8-9 blynai
dariau vakar dar toki idara: pakepinau farsa su prieskoniais, kai apkepe dar sudejau pjaustytus pievagrybus, truputi apkepinau. Viska susukau i blyna. Buvo super skanu, MB irgi lb isgyre