QUOTE(regna @ 2010 12 10, 20:47)
Pasidalink,laabaai prašau
aciu Regna, bet nelabai supratau ko nori konkreciai suzinoti
As desros pati tai nesidarau, ju yra pas mus cia pirkti kiekvienoje mesineje... galbut ir LT ju yra

geriausiu atveju gi galima pazystamu paprasyti lauktuviu, nes ji svelniai parukyta

dar karta perskaicius supratau
Idarui: 150 g lengvai rukytos kraujines desros
1 didesnio svoguno
1 obuolio
1 / 2 a.s. garstyciu
1 v.s. grietines 30% ( arba creme fraiche su zolelemis)
druskos, pipiru, kelis kotelius sviezio mairuno
Lietiniams: 50 g virtu bulviu (2 mazesnes)
50 g miltu
3 kiausiniu
250 ml pieno
2 v.s. aliejaus
druskos, pipiru, sviezio muskato
Aptepimui: 1 kiausinio
50 ml pieno
1 v.s. grietines 30% ( arba creme fraiche)
Pasidarome lietiniu tesla: miltus susimaisyti su trintomis bulvemis. Imusus kiausinius bei supylus piena su aliejumi ismaisyti viska, kol neliks jokiu gumuleliu. Paskaninti druska, pipirais bei muskatu ir palikti pastoveti kol pasidarysime iadara.
Darome idara: svoguna susipjaustome smulkiai ir dedame i keptuve su sviestu kepti. Kai sis bus skaidrus, dedame mazais kubeliais pjaustyta obuoli ir kepame toliau dar kelias min. Tada belieka sudeti taip pat mazais gabaliukais pjaustyta desra ir dar kepti kol si pasileis. na ko gero netoli 5 min... Visa idara sumaisome su grietine, garstyciomis. Paskaniname mairuno lapeliais, druska bei pipirais ir atsidedame i sona.
Is lietiniu teslos issikepame plonus lietinius. Ant ju dedame idara ir suvyniojame jau pagal nora

Lietinius sudedame i kepimo forma ir aptepame pasidaryta mase is pieno, kiausinio bei grietines ir pasauname i ikaitinta 160° orkaite 20 min. Valgome prie salotu, kurios cia taip dera ♥ Skanaus ir sekmes tiems, kurie susigundyti tai isbandyti