
Gal ir kartosiuosi, bet ka tik pavalgem lietinius su olandisko surio ir desreliu idaru, o ta mase dar sumaisiau su prieskoniais salotom ( perku arbatinej labai skanus).Skanu tikrai

As praeita savaite dariau lietinius su rukyta desra ir suriu,desra tokia kaip saliami ,didele plonai pjaustyta,ja uzdejau ant blino ir tada patarkuoto surio,ir tada kartu viniojau,kai pjaunasi labai graziai atrodo
Taip pagalvojau butu grazu det ant blyno desra po to plona riekele suriu ir tada vel desros,kaip pjautusi graziai matytusi sluoksniai...
Na zaidimas,bet skaniai valgosi kaip grazus maistas:)

Na zaidimas,bet skaniai valgosi kaip grazus maistas:)
As tai labai megstu su grybu idaru, su rabarbaru idaru, su farso ir darzoviu idaru, desrele. Ryt darysiu su bananu idaru, nes niekad nemeginau, o kokia kita diena su varskes idaru
Manau butu skanu i varskyte ideti konservuotu abrikosu arba persiku


QUOTE(Katu @ 2008 09 04, 18:22)
Aš pirkau žurnalo Mano Namai receptų knygelę "Blynai ir vafliai", tad pasidalinsiu vienu receptu:
Prancūziški blyneliai su varškės įdaru
Tešlai:
250 ml miltų
0,5 šaukštelio druskos
300 ml pieno
2 kiaušiniai
2 šaukštai aliejaus
aliejaus (kepti)
Prancūziški blyneliai su varškės įdaru
Tešlai:
250 ml miltų
0,5 šaukštelio druskos
300 ml pieno
2 kiaušiniai
2 šaukštai aliejaus
aliejaus (kepti)
puikus blyneliu receptas





Man labai skanu lietiniai įdaryti su virta žuvmi.
Aliejuje pakepinamas smulkintas svogūnas,įdedama virta žuvis,išmaišoma,įveriama pipiriukų,krapų,įtarkuojama muskato riešto.
Įdaroma lietiniai susukami ir apkepami orkaitėje,galima užpilti pomidorų padažoįbėrus kapoto česnako.
Arba galima padaryti pomidorų padažo įberti kapoto česnako ir patiekti atskirai.
Antras įdaras išvirtas bulves sutrinti grūstuve,įpilti aliejuje pakepintų svogūnų ir smulkintų jau išvirtų dž.grybų.
Viska išmaišyti ir daryti lietinius.
Tokius lietinius galima valgyti kūčių vakarienės metu.
Aliejuje pakepinamas smulkintas svogūnas,įdedama virta žuvis,išmaišoma,įveriama pipiriukų,krapų,įtarkuojama muskato riešto.
Įdaroma lietiniai susukami ir apkepami orkaitėje,galima užpilti pomidorų padažoįbėrus kapoto česnako.
Arba galima padaryti pomidorų padažo įberti kapoto česnako ir patiekti atskirai.
Antras įdaras išvirtas bulves sutrinti grūstuve,įpilti aliejuje pakepintų svogūnų ir smulkintų jau išvirtų dž.grybų.
Viska išmaišyti ir daryti lietinius.
Tokius lietinius galima valgyti kūčių vakarienės metu.
Man skaniausi su varškes, bananu idaru
Dedu varskes, supjaustau banana ar daugiau (pagal skoni) dedu sauksta grietines, cukraus irgi pagal skoni ir vanilinio cukraus truputeli.

MUms tinka viskas, desreles su/be surio, malta virta mesyte, varske su saldziais ar suriais priedais, vaisiai, sokoladas, uogiene, kepintos morkytes su svogunais, grybukai, pievagrybiai. Zodziu tinka bet kas, ko yra saldytuve.
Labai patiko lietinu tesla su krakmolu,dabar tik taip darysiu

Man patinka lietiniai įdaryti virtomis bulvėmis ir sumaišyta su virta mėsyte.
Padažas ruošiamas iš kūbeliais supjaustytų lašinukų+svogūnas+pienas.
Niam -niam.
Padažas ruošiamas iš kūbeliais supjaustytų lašinukų+svogūnas+pienas.
Niam -niam.
QUOTE(regna @ 2010 12 18, 02:41)
Man labai skanu lietiniai įdaryti su virta žuvmi.
Aliejuje pakepinamas smulkintas svogūnas,įdedama virta žuvis,išmaišoma,įveriama pipiriukų,krapų,įtarkuojama muskato riešto.
Įdaroma lietiniai susukami ir apkepami orkaitėje,galima užpilti pomidorų padažoįbėrus kapoto česnako.
Arba galima padaryti pomidorų padažo įberti kapoto česnako ir patiekti atskirai.
Antras įdaras išvirtas bulves sutrinti grūstuve,įpilti aliejuje pakepintų svogūnų ir smulkintų jau išvirtų dž.grybų.
Viska išmaišyti ir daryti lietinius.
Tokius lietinius galima valgyti kūčių vakarienės metu.
Aliejuje pakepinamas smulkintas svogūnas,įdedama virta žuvis,išmaišoma,įveriama pipiriukų,krapų,įtarkuojama muskato riešto.
Įdaroma lietiniai susukami ir apkepami orkaitėje,galima užpilti pomidorų padažoįbėrus kapoto česnako.
Arba galima padaryti pomidorų padažo įberti kapoto česnako ir patiekti atskirai.
Antras įdaras išvirtas bulves sutrinti grūstuve,įpilti aliejuje pakepintų svogūnų ir smulkintų jau išvirtų dž.grybų.
Viska išmaišyti ir daryti lietinius.
Tokius lietinius galima valgyti kūčių vakarienės metu.
Su žuvimi lietinių neteko ragauti...
Mūsų lietinių įdaras dažniausiai būna saldi varškė arba bananas