Įkraunama...
Įkraunama...

Paskola būstui ir jo remontui (2-a tema)

QUOTE(tekila4me @ 2008 12 04, 17:17)
Kaip ir sakiau, ką tik ECB dar sumažino palūkanas. Tik vietoje žadėtų 50 punktų, "nupjovė'" visus 75 (iki 2,5%)...  thumbup.gif Ir tai dar ne viskas...  thumbup.gif

kur info radai?
dar niekur nerandu
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2008 12 04, 17:25)
kur info radai?
dar niekur nerandu

VZ man rodos jau raso.
Atsakyti
QUOTE(tekila4me @ 2008 12 04, 16:17)
Kaip ir sakiau, ką tik ECB dar sumažino palūkanas. Tik vietoje žadėtų 50 punktų, "nupjovė'" visus 75 (iki 2,5%)...  thumbup.gif Ir tai dar ne viskas...  thumbup.gif

man toks kalusimukas kilo-mes rytoj pasirašinėjam paskolos sutartį.Kažin ar mums tas ECB palūkanų mažinimas pasjiaus g.gif
Atsakyti
mes pasirasom sutartipo kokios dar savaites maximum,tikuos ,kad mums tai tikrai pasijaus nukritimas blush2.gif
Atsakyti
Taip taip taip ka tik ziurejau laida ir pranese jog Europos centrinis bankas sumazino palukanas ir dar ruosiasi jas mazinti (eurais). thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute @ 2008 12 04, 18:07)
man toks kalusimukas kilo-mes rytoj pasirašinėjam paskolos sutartį.Kažin ar mums tas ECB palūkanų mažinimas pasjiaus g.gif

Jei rinkotės kintamas, tai pasijaus. Jei ne rytoj tai po 3 mėn. (jei pasirinkote perskaičiavimą kas 3 mėn.)...
Atsakyti
Buvęs Anglijos banko valdybos narys, vyriausiasis Europos Rekonstrukcijos ir plėtros banko ekonomistas Willemas Buiteris iš Londono Ekonomikos mokyklos teigia, kad recesija išsivysčiusiose šalyse bus "tokia gili ir užsitęsusi, kad "nulines palūkanų normas vėliausiai iki 2009 m. vidurio įsives net patys konservatyviausi bankai". thumbup.gif
Atsakyti
2008 12 09 VILIBOR:

3 mėnesiai 8,96
6 mėnesiai 9,71
1 metai 10,05
Sulaukėm dviženklio sad.gif
Atsakyti
"S.Kropas: yra gerų žinių, todėl gali mažėti VILIBOR"
http://www.delfi.lt/...php?id=19601465
Atsakyti
QUOTE(Norka81 @ 2008 12 10, 12:33)
"S.Kropas: yra gerų žinių, todėl gali mažėti VILIBOR"
http://www.delfi.lt/...php?id=19601465

niu gerai butu ax.gif
Atsakyti
Nemanau, kad artimiausiu metu mažės VILIBOR. ax.gif
Atsakyti
Sveikos, na gal pasirodysiu labai didele neismanele bet kas tos marzos? Siuo metu mums aktualus tas klausimas, o mes nieko nenutuokiame apie tas busto paskolas
Atsakyti