Įkraunama...
Įkraunama...

Paskola būstui ir jo remontui (2-a tema)

QUOTE(durke @ 2008 12 13, 18:07)
Sveikos, na gal pasirodysiu labai didele neismanele bet kas tos marzos? Siuo metu mums aktualus tas klausimas, o mes nieko nenutuokiame apie tas busto paskolas

tereikia tik paskaityti visą temą ir suprasi kas ta marža ir kur ji naudojama biggrin.gif,beje dar yra atskira tema pavadinimu 'Marža'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaliepos: 13 gruodžio 2008 - 17:21
o kas nors dar zinot kokiu nors busto projektu,kur kuri laika paskolos palukanas sumoketu patys statytojai? nes mes paemem buta DM, tai palukanom kol kas nereikia rupintis ax.gif
Atsakyti
Turiu 1kamb. buta šeškinėj 2/5a, reikia remonto, jau mėnuo kaip bandžiau parduoti(nes motina alkoholike, nemoka komunaliniu mokesčių, planavau pirkti kokią sodybą ar sodą ) ir maximaliai man už jį siūlė 160tks. lt šiuo metu sudvejojau ar verta jį parduoti.... gal vertėtų paimti paskolą (reiktų apie 60tks.) Bet bijau įsipareigojimų....... Vilibor'as kaip supratau iš jūsų pateiktų straipsnių, bent metams mažesnis kaip 9proc. nebus.
Atsakyti
QUOTE(Intimacy @ 2008 07 22, 18:22)
Norėčiau įsijungti į jūsų pokalbį  4u.gif
Kokias imate palūkanas? Fiksuotas ar kintančias? Kokiam terminui?
Šiuo metu labai aktualus klausimas, ir sunku nuspėti, kaip geriau  g.gif

mes paeme paskola pries 2 metus, su fiksuotom palukanom, tai kol kas esu labai patenkinta thumbup.gif , nes visi aplinkui tik ir sneka, kadf praejus 6 men, suma kazkek padideja 4u.gif , bet labai pergivenu kas bus dar po 3 metu, kai baigsis tas 5 metu laikotarpis... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Meškuolė @ 2008 08 29, 08:08)
Nu bet kaip viskas priklauso nuo to, su kuo susidursi. Mes ėmėm SEB. Labai patiko aptarnavimas. Ir vadybininkė konkreti buvo - nesimaivė. Ir jos padėjėjas nuolat skambinėdavo, viską padėdavo. Na taip, pasakė, imkit penktą produktą ir bus marža 0,7. Sako, galit imti kreditinę kortelę nemokamą, kurią vėliau galėsit grąžinti arba už pinigus ten kažką padaryti. Bet aš paėmiau "Laisvalaikį" ir dabar netgi už pratęsimą sumokėjau. Jei ne kreditas, tikrai nebūčiau jos ėmusi, bet labai geras daiktas.

mes irgi pasieme SEB banke, nesiskundziame... ax.gif
Atsakyti
mums tai dar kol kas DM uz mus palukanas moka, tai ir atsipute buname smile.gif bet manau, kad ir veliau issimokesime thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daruliuke @ 2008 12 21, 00:40)
mums tai dar kol kas DM uz mus palukanas moka, tai ir atsipute buname smile.gif bet manau, kad ir veliau issimokesime  thumbup.gif

As nieko pries DM neturiu, net buvo laikas kai galvojau ten buta rezervuotis, bet kai tik pamatau jusu zinute ir visur DM DM DM, tai man garbes zodis jau bloga nuo to DM! Sakykit ar jus cia tokia reklama bandote daryti ar jums ne viskas gerai su galva, kad visur pirmoj eilej rasote DM!!!??? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Voveryte-: 21 gruodžio 2008 - 14:36
o ka reiskia DM?
Atsakyti
QUOTE(ewile @ 2008 12 21, 16:21)
o ka reiskia DM?

Tikriausiai projektas "Dangaus miestas".
Atsakyti
QUOTE(-Voveryte- @ 2008 12 21, 15:35)
As nieko pries DM neturiu, net buvo laikas kai galvojau ten buta rezervuotis, bet kai tik pamatau jusu zinute ir visur DM DM DM, tai man garbes zodis jau bloga nuo to DM! Sakykit ar jus cia tokia reklama bandote daryti ar jums ne viskas gerai su galva, kad visur pirmoj eilej rasote DM!!!??? doh.gif

Neduok dieve paminesi, kad tas DM nieko vertas:) Is karto bandys paskersti:)
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2008 12 22, 13:18)
Neduok dieve paminesi, kad tas DM nieko vertas:) Is karto bandys paskersti:)

Aciu aciu... smile.gif Ko gero taip ir bus kaip parasei.
Atsakyti
baikit gi taip smarkiai, nieko as skersti nesiruosiu. tiesiog esu busima dangaus miesto gyventoja. ir jau ziuriu, kad per stipriai cia reiskiuosi, perdon 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daruliuke @ 2008 12 22, 20:27)
baikit gi taip smarkiai, nieko as skersti nesiruosiu. tiesiog esu busima dangaus miesto gyventoja. ir jau ziuriu, kad per stipriai cia reiskiuosi, perdon  4u.gif

lotuliukas.gif Gal raudonai pabraukit kad dar geriau matytųsi, man tik taip įdomu turbūt perkant kokia nors kosmetika irgi rašot noriu gražiai atrodyti kada išeisiu pasivaikščioti DM. Ar mes nupirkom mašina, dabar bus taip smagu grįžti namo DM, kaip skaniai mes pavalgėm tikiosiu greita valgysim DM, ar jums viskas gerai. Jeigu čia ne reklama jus nesveikas žmogus, tikrai nemano kompetencija SM duoti diagnozę, bet tikrai visas tas reikalas man nesveikai atrodo.
Atsakyti