Įkraunama...
Įkraunama...

Paskola būstui ir jo remontui (2-a tema)

QUOTE(Norka81 @ 2008 12 22, 19:48)
lotuliukas.gif Gal raudonai pabraukit kad dar geriau matytųsi, man tik taip įdomu turbūt perkant kokia nors kosmetika irgi rašot noriu gražiai atrodyti kada išeisiu pasivaikščioti DM. Ar mes nupirkom mašina, dabar bus taip smagu grįžti namo DM, kaip skaniai mes pavalgėm tikiosiu greita valgysim DM, ar jums viskas gerai. Jeigu čia ne reklama jus nesveikas žmogus, tikrai nemano kompetencija SM duoti diagnozę, bet tikrai visas tas reikalas man nesveikai atrodo.

jau nusibodo skaityti panasius postus, ar Jums nedaeina, kad Jus erzina? Ogal ir Jus irgi tos pacios kompanijos reklamuotoja, nes nepraleidziate nei vieno pasisakymo apie si projekta?
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2008 12 22, 21:21)
jau nusibodo skaityti panasius postus, ar Jums nedaeina, kad Jus erzina? Ogal ir Jus irgi tos pacios kompanijos reklamuotoja, nes nepraleidziate nei vieno pasisakymo apie si projekta?

Neskaitykit.
Atsakyti
QUOTE(Norka81 @ 2008 12 22, 21:42)
Neskaitykit.

Man atrodo, kad DM puoseletoja nustos graziai kalbeti apie namus, kai i juos isikels:)
Gerai, gana OT:)
Kas nors dar skolinasi?
Man kyla pagunda parduot savo buta, dasimest koki 100k Lt ir isikurt senamiestyje. O ir palukanos eurais dabar juokingos.
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2008 12 23, 00:04)
Kas nors dar skolinasi?
Man kyla pagunda parduot savo buta, dasimest koki 100k Lt ir isikurt senamiestyje.  O ir palukanos eurais dabar juokingos.

Problema tame kad nelabai ir perka kas, o jei parduoti pusė metu palaukti gal ir 100k nereikės. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Norka81 @ 2008 12 22, 23:30)
Problema tame kad nelabai ir perka kas, o jei parduoti pusė metu palaukti gal ir 100k nereikės.  mirksiukas.gif

Del pirkimo tai jo, sastingis. Nors va kolega ana savaite pardave toki niekam tikusi butuka. Arba dangaus miesta nusipirksiu, juk ten viskas taip gerai, o dar ir palukanas sumoka biggrin.gif
Atsakyti
"Per parą ilgo laikotarpio VILIBOR’as šoktelėjo beveik 1 proc. punktu"
http://www.delfi.lt/...php?id=19762001
"Panaikinta palūkanų lengvata naujiems būstams"
http://www.delfi.lt/...php?id=19758742
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Norka81: 23 gruodžio 2008 - 14:47
QUOTE(Norka81 @ 2008 12 23, 15:42)
"Per parą ilgo laikotarpio VILIBOR’as šoktelėjo beveik 1 proc. punktu"
http://www.delfi.lt/...php?id=19762001
"Panaikinta palūkanų lengvata naujiems būstams"
http://www.delfi.lt/...php?id=19758742

Na kad viliboras siauteja, tai nera gerai, bet dabar pats laikas keistis valiuta i eurus. Net ir su marza galima gaut 6%, tuo tarpu litais ir 14% virsija.
Del lengvatu kazkaip nepergyvenu, gal todel, kad neturiu paskolos. Is mano pozicijos ziurint, tai zmones tiesiog priprato susigrazinti dali palukanu, todel dabar netekus sio kasnio ir kyla pykciai. Blogiau yra, kad atsiranda papildomu mokesciu. blink.gif
Atsakyti
nors nelabai ka ismanau, norejau paklausti ar nekeista, kad toks skirtumas tarp lito ir euro %, gal cia kokie spastai g.gif blush2.gif ? ar visi dabar pereina i eurus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renata33 @ 2008 12 23, 19:39)
nors nelabai ka ismanau, norejau paklausti ar nekeista, kad toks skirtumas tarp lito ir euro %, gal cia kokie spastai g.gif  blush2.gif ? ar visi dabar pereina i eurus? ax.gif

Man asmeniskai nieko keisto. Kazkokie "protingi" dedes net peticija suruose. Bet ju kaltint negalima, jie nori kaip geriau, tik paprasciausiai elementaraus suvokimo neturi. Viliboras tiesiogiai proporcingas infliacijai ir vartojimui. Tik veliau pagal laikotarpius diferencijuojasi.
O del perejimo i eurus, tai tikrai taip. Dabar masinis keitimas.
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2008 12 23, 19:53)
Viliboras tiesiogiai proporcingas infliacijai ir vartojimui. Tik veliau pagal laikotarpius diferencijuojasi.

gal užteks nusikalbėti? "proporcingas infliacijai ir vartojimui" doh.gif

ir dar skelbiesi kad banke dirbi doh.gif
žmonės dar ims ir patikės kaip autoritetu...

Spąstai bus tuo atveju jei litą paleis nuo euro.
aš pvz tuo net neabejoju - laiko klausimas. Kai matau kokiomis absurdiškomis pastangomis dabar valdžia bando užlopyti biudžetą - pradedu suprasti kad padėtis rimtesnė nei įsivaizdavau.

Bet kaip matote 'bankyriai' jus stengiasi įtikinti priešingai... smile.gif
Atsakyti
Man irgi įdomu. Tik įdomu jeigu viliboras pakėlimas nenatūraliai, kad daugiau žmonių pakeistu valiutą, kodėl jie taip nenoriai keičia valiutą ir dar su tokia marža, o gal specialiai, kad natūraliai viskas atrodytu. O iš kitos pusės žinoma ne nori keisti valiutos nes litais gauna dvigubai daugiau negu eurais.
Atsakyti
man irgi idomu kaip bankai dabar skolina ax.gif nusistovejo kazkas? duoda dar paskolu ar ne? kalbejau su hansos vadybininku, tai sake tikrai neduoda ne ju kredituojamiems projektams..jei projektas ju kredituojamas, tai gal ir galima tiketis paskolos unsure.gif
o kaip kiti bankai?

beje, kaip yra su lesomis remontui? kaip jas apskaiciuoja? ar tiesiog duoda kiek prasai, jei ten viskas tinka? g.gif
Atsakyti