Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamas

QUOTE(MeiLLi @ 2012 12 14, 15:53)
Nekompensuoja jei pavojaus nekelia. Pas mane dideli, juodos spalvos, iškilę ir tai kol nepanašu į vėžiuką ir pakitimų nėr tol tik už savus pinigus galiu šalinti.

Arba atrandi gydytoja, kuris tai padaro. Man panaikino jau daug apgamu, daug ju buvo kabanciu, keli is ju buvo su minimaliais pakitimais, bet kiti be ju ir naikino. Ir dar panaikins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 14 gruodžio 2012 - 15:56
QUOTE(MeiLLi @ 2012 12 14, 15:53)
Nekompensuoja jei pavojaus nekelia. Pas mane dideli, juodos spalvos, iškilę ir tai kol nepanašu į vėžiuką ir pakitimų nėr tol tik už savus pinigus galiu šalinti.

Kokia nesamone doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 12 14, 16:53)
Jei turesit siuntima pas gyd, o jis panaikins tai nekainuos.

Aš su siuntimu 2k buvau santariškių onkologiniam su mintim, kad išpjaus tris apgamus, kuriuos kaskart nusibrūžinu su liemenėle ir liepė tikrintis kas metus . Sakė dėl grožio nepjauna tad reiks eit kur privačiai, nes kol pakitimų nėr tai pagalbos už dyką nesulauksi
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2012 12 14, 15:57)
Aš su siuntimu 2k buvau santariškių onkologiniam su mintim, kad išpjaus tris apgamus, kuriuos kaskart nusibrūžinu su liemenėle ir liepė tikrintis kas metus . Sakė dėl grožio nepjauna tad reiks eit kur privačiai, nes kol pakitimų nėr tai pagalbos už dyką nesulauksi

Speju, kad buvai pas Sidorova. smile.gif Nes man jis sake ta pati, del grozio tau nieko nedarysim. Jis pats savo klinika turi.

Traumuojamas apgamas yra blogai. Nueik privaciai pasalins pvz. i Kardiolita. Ten gal dar yra akcija, sumoki 120 lt ir naikina apgamus. O tai jau nieko nekainuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 14 gruodžio 2012 - 16:01
QUOTE(Amelita @ 2012 12 14, 16:56)
Arba atrandi gydytoja, kuris  tai padaro. Man panaikino jau daug apgamu, daug ju buvo  kabanciu, keli is ju buvo su minimaliais pakitimais, bet kiti be ju  ir naikino. Ir dar panaikins.

Kur šalinais? Kokiu būdu? Man kauno klinikose prieš 5m išpjovė , bet penkiom siūlėm net siuvo ir tai operavo vien todėl, kad tą apgamą kirpėja kaskart man nagu užkabindavo . O dabar kr einu ten nieks man nenori man jų pjaut tai ir vaikštau k aip tiksinti bomba su savo pajuodėliais. Vasarą lipinuos pleistrus, nes sakė saugot nuo saulės doh.gif . Košmaras man tie apgamai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2012 12 14, 16:01)
Kur šalinais? Kokiu būdu? Man kauno klinikose prieš 5m išpjovė , bet penkiom siūlėm net siuvo ir tai  operavo vien todėl, kad tą apgamą kirpėja kaskart man nagu užkabindavo . O dabar kr einu ten nieks man nenori man jų pjaut tai ir vaikštau k aip tiksinti bomba su savo pajuodėliais. Vasarą lipinuos pleistrus, nes sakė saugot nuo saulės  doh.gif . Košmaras man tie apgamai  verysad.gif

As Vilniuje, Kardiolitoj pas Morda. Super gyd. Salino visus lazeriu. Esu labai patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 14 gruodžio 2012 - 16:03
QUOTE(Amelita @ 2012 12 14, 16:02)
As Vilniuje, Kardiolitoj pas Morda. Super gyd. Salino visus lazeriu. Esu labai patenkinta.

O ten pries pasalinant juos bent kiek tiria?
Atsakyti
QUOTE(burbaπti @ 2012 12 14, 16:03)
O ten pries pasalinant juos bent kiek tiria?

Paziuri akimi, paskui paziuri tokiu aparaciuku per kompa. Padaro biopsija ir istiria jei reikia.

Onkologas man salino. Tai as juo pasitikiu.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 12 14, 16:05)
Paziuri akimi, paskui paziuri tokiu aparaciuku per kompa. Padaro biopsija ir istiria jei reikia.

Onkologas man salino. Tai as juo pasitikiu.

As daug klausinesiu, nes labai idomu. O uz 120 tai kaip supratau viena pasalina?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 12 14, 16:59)
Speju, kad buvai pas Sidorova.  smile.gif Nes man jis sake ta pati, del grozio tau nieko nedarysim. Jis pats savo klinika turi.

Traumuojamas apgamas yra blogai. Nueik privaciai pasalins pvz. i Kardiolita. Ten gal dar yra akcija, sumoki 120 lt ir naikina apgamus. O tai jau nieko nekainuoja.

Ne, buvau pas Vaišnorienę Ingridą. Atidžiai apžiūrėjo visus apgamus ir nieko.. Po metų dar kartą nueit teks

Matai lazeriu maniškiai netinkami šalinti... Man teks pjauti, kad ištirtų mirksiukas.gif . Ant kaktos randas nemažas liko, bet gerai , kad plaukai dengia. Na tikiuos sekantį kartą kai nueisiu į santariškes tai pateksiu pas kažką kitą ir leis bent vieną pašalinti. Jau geriau randas nei apgamas biggrin.gif
Atsakyti
Uz 120 Lt man panaikino kokius 5 apgamus. Visus lazeriu. Nors registraturoje sake, kad panaikins kokius 3. Siaip jei apgamai nera sudetingi, nera labai dideli, tai ju panaikina tikrai daugiau. Kiek per 20 ar 30 min spes, tiek ir padarys. Jei uzsikalbesit daug, padarys maziau.

Man is apgamo paimdavo biopsijai audinio, o pati apgama su lazeriu panaikindavo.
Po savaites ar dvieju gavau atsakyma. Bet jis man nebuvo svarbus, nes gyd sake, bet kokiu atveju as ta apgama panaikinau.

120 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 14 gruodžio 2012 - 16:22
Dekui uz nuoroda 4u.gif Man nauja buvo suzinoti, kad visi turim po 10-40 apgamu, nes pas mane tai tikrai ju daugiau....
Atsakyti