Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamas

QUOTE(burbaπti @ 2012 12 14, 16:29)
Dekui uz nuoroda 4u.gif Man nauja buvo suzinoti, kad visi turim po 10-40 apgamu, nes pas mane tai tikrai ju daugiau....

As turiu ju apie 200 vnt. Esu baltaode. Tai ko noret.
Atsakyti
Sveikos, noriu pasidalinti savo patirtimi . Šalinausi nuo kūno 4 apgamus Grybo gatv.esančiame Medicinos centre, pas gydytoją I.Pugačiova, patenkinta esu thumbup.gif . Šalino lazeriu, tai buvo prieš metus laiko, tai tų apgamų vietoje dabar šviesi vieta likusi, randelių nesimato.
Dabar ruošiuosi 3 apgamus nuo veido šalinti, man jie taip nepatinka, nuo vaikystės dėl jų kompeksavau, paskui kažkaip užsimiršo, kol vieną dieną dukrytė nepasakė, kas čia tokio baisaus pas mane ant veido, sako gal su peiliu galima nupjauti. blink.gif tai va, bijau, kad neliktų randų, nes tie apgamai viduje sėdi ir gydytoja sakė, kad reiks per du kartus šalinti. Nu tikiuosi baisiau sau neprisidarysiu.
Atsakyti
O man apgamo vieta pažastyje negyja sad.gif Klijuoju "kvėpuojančius" pleistrus, dezinfekuoju, bet matyt vis tiek kokie nešvarumai kaupiasi, tokia balsva minkšta vieta ten, nesideda šašas sad.gif O šonai, kur liečiasi pleistrų klijai, sutino, nes nuolat dirginami (nuplėšiant pleistrą), kai dezinfekuoju labai peršti, degina sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2012 12 18, 10:27)
O man apgamo vieta pažastyje negyja sad.gif Klijuoju "kvėpuojančius" pleistrus, dezinfekuoju, bet matyt vis tiek kokie nešvarumai kaupiasi, tokia balsva minkšta vieta ten, nesideda šašas sad.gif O šonai, kur liečiasi pleistrų klijai, sutino, nes nuolat dirginami (nuplėšiant pleistrą), kai dezinfekuoju labai peršti, degina sad.gif

Man pries menesi panaikino 2 apgamus pazastyje. Viskas graziai gyja.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 12 18, 17:31)
Man pries menesi panaikino 2 apgamus pazastyje. Viskas graziai gyja.

o juos klijuodavai? aš galvoju gal po pleistru negyja, tai dabar nebeklijuosiu...
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2012 12 19, 09:21)
o juos klijuodavai? aš galvoju gal po pleistru negyja, tai dabar nebeklijuosiu...

As su pleistru pabudavau 1 diena. Paskui nuimdavau ir viskas. Gal labai prakaituoja tau pazastukai? Man visai neprakaituoja.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 12 20, 10:22)
As su pleistru pabudavau 1 diena. Paskui nuimdavau ir viskas. Gal labai prakaituoja tau pazastukai? Man visai neprakaituoja.

Šiaip nelabai, bet aš sportuoju, tai gal dėl to labiau šlampa ir teršiasi... unsure.gif Dabar jau tik nuprausiu, dezinfekuoju ir nebeklijuoju to pleisto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2012 12 20, 11:30)
Šiaip nelabai, bet aš sportuoju, tai gal dėl to labiau šlampa ir teršiasi...  unsure.gif  Dabar jau tik nuprausiu, dezinfekuoju ir nebeklijuoju to pleisto unsure.gif

Pleistro neklijuoju, viskas puikiai gyja thumbup.gif Jau kietas šašas užsidėjęs smile.gif Po Naujų šalinsiu nuo veido (smakro) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2012 12 23, 15:00)
Pleistro neklijuoju, viskas puikiai gyja thumbup.gif Jau kietas šašas užsidėjęs smile.gif Po Naujų šalinsiu nuo veido (smakro) rolleyes.gif

Saunu. smile.gif
Atsakyti
Na,stai pasalino man du apgamelius ant veido, ant zando (viso ju trys vienoje vietoje). Tiesa sakant ejau salinti viena,didziausia, bet paskutine minute,kai gydytojas pradejo klausineti kiek salinam, kuri salinam... ir kai dar pasake,cia vskas ok, net nereikia uzsaldyti tos vietos, taip ir nutariau pasalinti du. Sumokejau 560lt. Cia GK klinikoje. Siaip esu patenkinta,vakar nukrito sasas,kuris laikesi lygiai savaite ir dabar liko tik mazas paraudimas po sasiuko ir randelis. Bet manau visas uzsitrauks.

Viskas gerai, bet vat kaina blink.gif aisku cia uz du... bet vistiek kaina pasirode didele. Noreciau jusu paklausti,o kiek kainoja Kardiolitoj? Pigiau gal kur? Ar visur butu panasios kainos? g.gif

Kazkada salinau Northway klinikoje du apgamus -viena ant veido ir viena po pazastimi,kur jokio zenklo neliko po salinimo, o vat ant veido visvien isryskejo pigmentas, db jis svesiai rudos spalvos,bet yra ir gal kiek didesnis nei buvo apgamas,tiesa apgamas buvo iskyles. Salino radiochirurginiu budu. Ana karta uz du sumokejau 250lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CarpeDiem: 29 gruodžio 2012 - 15:20
Kardiolitoj per akcija, kainuoja 120 lt. Turi 30 min laiko. Gyd apziuri, pasitaria, o tada salina. Viskas priklauso nuo apgamo didumo, gilumo.

gali cia pasiskaityti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 29 gruodžio 2012 - 15:54
QUOTE(Amelita @ 2012 12 29, 16:45)
Kardiolitoj per akcija, kainuoja 120 lt. Turi 30 min laiko. Gyd apziuri, pasitaria, o tada salina.  Viskas priklauso nuo apgamo didumo, gilumo.

gali cia pasiskaityti

Ar si akcija vis dar galioja?
Ar siuntimo reikia?
Ar per viena karta pasalina? Nes tarkim vaziuosiu is kito miesto g.gif
Atsakyti