Įkraunama...
Įkraunama...

ROCHAS

QUOTE(vestuke @ 2011 08 14, 23:48)
Būtent esu turėjus tuos antruosius, tik mano jie buvo parfumai, ne EDP. Dabar lyg ir numanau, kur galėčiau juos įsigyti, bet  bijau nusivilti, kaip atsitiko man, pvz. su Lancome Sikkim. Bet jei kažkas atneštų ir pasakytų "pirk", tai turbūt neatsilaikyčiau.  biggrin.gif

O kas atsitiko su Lancome? Jau nebepatiko? g.gif
Atsakyti
Sikkim įsigijau gal po kokių 17 metų, kai nusprendžiau susirinkti visus turėtus kvepalus. Ir labai nusivyliau, nesupratau, ko aš dėl jų taip kadaise svaigau. Kvepalai tai tie patys, bet gal aš jau ne ta pati. Nemoku išnagrinėti kvepalų natom, nes nesu čia žinovė, bet man nepatiko kažkoks nepakenčiamas natūralios odos kvapas, kurio anksčiau gal ir nebuvo. g.gif Vyrui vaidenosi supuvusių obuolių kvapas, sūnui- bobutiškas sovietinis. Žodžiu, pardaviau. Todėl dabar pirma atomikuose bandau, net ir gerai žinomus. smile.gif Bet su Mystere tai vis tiek surizikuočiau.
Atsakyti
QUOTE(vestuke @ 2011 08 15, 14:13)
kai nusprendžiau susirinkti visus turėtus kvepalus.  Ir labai nusivyliau, nesupratau, ko aš dėl jų taip kadaise svaigau.

biggrin.gif man lygiai tas pats buvo su kažkada turėtais kvepalais biggrin.gif
Atsakyti
Laukiu Rochas Lumiere miniatiūros. Labai nekantrauju pauostyt, gal kas turėjote? bigsmile.gif Ir viena narė pažadėjo keletą Rochas Aquawoman mililitrų. Pasiūlykit kas nors Rochas Byzantine mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 15 rugpjūčio 2011 - 13:19
QUOTE(daivameil @ 2011 08 15, 14:13)
Laukiu Rochas Lumiere miniatiūros. Labai nekantrauju pauostyt, gal kas turėjote? 

Turėjau ax.gif Ant manęs skleisdavosi prastai-pamenu tik labai rūgščias rožes.Atidaviau,ir teisingai padariau-nauja šeimininkė kvepėjo normaliai,neįkyriu gėliniu kvapu.Dar pamenu antikomplimentą, gautą šiam kvapui-"rūgštūs smilkalai" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 08 15, 14:36)
Turėjau ax.gif Ant manęs skleisdavosi prastai-pamenu tik labai rūgščias rožes.Atidaviau,ir teisingai padariau-nauja šeimininkė kvepėjo normaliai,neįkyriu gėliniu kvapu.Dar  pamenu antikomplimentą, gautą šiam kvapui-"rūgštūs smilkalai" biggrin.gif

Labai ačiū už išsamų komentarą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivix @ 2011 05 05, 13:36)
Susižavėjau Rochas eau de Rochas sudedamųjų dalių aprašymu...
Įsigijau ir... nusivyliau... blink.gif
Įsivaizdavau, kad bus koks lengvas kvapas...
O iš tikro man per sunkus ir dar kažkokia nata erzina... schmoll.gif

O man jie labai patinka, jais kartais kvėpinuosi net eidama miegoti smile.gif Matyt, raminančiai veikia.
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 02 06, 15:52)
O as va siandien gavau Rochas Mystere  thumbup.gif
user posted image

Labai bijjau, kad nenusivilciau (bo turejau labai seniai ir tik kvepalus), bet kvapas tas pats wub.gif  wub.gif  wub.gif
Tik seniau jie vadinosi Mystere de Rochas... Gal kas dar atsimena...

Jeeeetau kaip užpavydėjau swoon.gif
Aš jau kelinta savaitė maldauju SM išparduotuvėje, kad kas nuvarvintų bent lašelį šio kvapo. Deja deja...
Gal bent galima išgirsti kvapo apibūdinimą? Būčiau labai dėkinga bent už tai aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 08 25, 15:08)
Jeeeetau kaip užpavydėjau swoon.gif
Aš jau kelinta savaitė maldauju SM išparduotuvėje, kad kas nuvarvintų bent lašelį šio kvapo.  Deja deja...
Gal bent galima išgirsti kvapo apibūdinimą? Būčiau labai dėkinga bent už tai aciuks.gif

galiu aš kelis lašus nuvarvint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2011 08 25, 15:21)
galiu aš kelis lašus nuvarvint smile.gif

Ir man, prašauuu smile.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri galite pasakyti, ar man patiktu Alchimie, jei as mirstu del Ralph Laurent "Romance", Guerlain "Idyle", CK "Euphoria" ar del Lacoste geltonu... Busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 08 27, 13:30)
Mergaites, gal kuri galite pasakyti, ar man patiktu Alchimie, jei as mirstu del Ralph Laurent "Romance", Guerlain "Idyle", CK "Euphoria" ar del Lacoste geltonu... Busiu labai dekinga  4u.gif

man tai jie iš skirtingų operų 4u.gif
Atsakyti