Nesenai pati ieskojau Madame Rochas kvepaliukus, aciu vienai forumietei kuri pasidalino jais. Nes niekur ju negalejau gauti. O norejau mamai. Kadaise ji juos turejo ir jai begalo patikdavo kvapas. Bet is jos ta buteliuka pavoge. Tei mano mama suzinojo kas tei padare, nuvaziavo ir ateme. Kada mama papasakojo sita istorija tada pagalvojau kad butinai reikia padovanoti juos.

QUOTE(v-i-k-a @ 2008 07 13, 17:18)
Bet is jos ta buteliuka pavoge. Tei mano mama suzinojo kas tei padare, nuvaziavo ir ateme. Kada mama papasakojo sita istorija tada pagalvojau kad butinai reikia padovanoti juos. 

QUOTE(Langoza @ 2008 07 13, 20:21)

Ten buvo tecio giminaite...o keip suzinojo tei nezinau, gal buvo kokie itarimai kurie poto pasitvirtino.

QUOTE(Dolce Vita @ 2008 02 15, 13:40)
Ačiū.
Bet kaip suprantu ši Lumiere versija tebegaminama, tik kad LT nėra.
O kad dingsta mėgstami kvapai, man irgi labai gaila.
Va vieni iš daugelio mėgstamiausių, dar po šiai dienai minimi su nostalgija:
Alchimie

Papildyta:
Aha, mat kaip skirtingai.
Dovkytė minėjo, kad irgi rožytes jaučia.

O kad dingsta mėgstami kvapai, man irgi labai gaila.

Alchimie

Papildyta:
Aha, mat kaip skirtingai.

alchimie ir mano mylimukai

QUOTE(Minerva @ 2008 07 13, 16:55)
Turbūt tokį nusikaltimą visos esame savo laiku padarę
Pažiūrėkite JAV parduotuvėse, iš kurių siunčia SM tarpininkės - tikrai yra ir už nedideles kainas.

o iš kurių parduotuvių siunčia?kurioj čia sm skilty?

QUOTE(Eglantina @ 2008 07 18, 07:46)
O gal kuri uoste Tocadily? Kaip apibudintumet?
Jei cia tie patys kaip Rochas Tocade, tai kvepalai super

Vyras šiandien dovanų gavo Rochas Man. Negaliu atsiuostyti - vanilė....(daug wubų). (kažkaip susiasocijavo su Hypnotic poisonais...) Gaila, sakė, neskolins. Teks vagiliauti.

Ar galit trumpai ir aiškiai pasakyti kuo skiriasi Rochas Tocade ir Tocadilly? Ačiū

Patys kvapai skiriasi.Tocadilly gaivus,natose yra agurko.Va o Tocade saldus,vakariniai, ryskiai dominuoja vanile

QUOTE(ievshe @ 2008 08 26, 16:26)
Patys kvapai skiriasi.Tocadilly gaivus,natose yra agurko.Va o Tocade saldus,vakariniai, ryskiai dominuoja vanile 

Ar Tocade kažkuom artimas Alchimie?

Vat Alchimie mane ir domina nes niekad nebandziau