Įkraunama...
Įkraunama...

ROCHAS

Nesenai pati ieskojau Madame Rochas kvepaliukus, aciu vienai forumietei kuri pasidalino jais. Nes niekur ju negalejau gauti. O norejau mamai. Kadaise ji juos turejo ir jai begalo patikdavo kvapas. Bet is jos ta buteliuka pavoge. Tei mano mama suzinojo kas tei padare, nuvaziavo ir ateme. Kada mama papasakojo sita istorija tada pagalvojau kad butinai reikia padovanoti juos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 07 13, 17:18)
Bet is jos ta buteliuka pavoge. Tei mano mama suzinojo kas tei padare, nuvaziavo ir ateme. Kada mama papasakojo sita istorija tada pagalvojau kad butinai reikia padovanoti juos. biggrin.gif

blink.gif nu geras. o tai kokia drauge ilgapirste buvo? kaip suzinojo, kieno darbas? pagal kvapa g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2008 07 13, 20:21)
blink.gif nu geras. o tai kokia drauge ilgapirste buvo? kaip suzinojo, kieno darbas? pagal kvapa  g.gif  biggrin.gif

Ten buvo tecio giminaite...o keip suzinojo tei nezinau, gal buvo kokie itarimai kurie poto pasitvirtino. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 02 15, 13:40)
Ačiū. 4u.gif Bet kaip suprantu ši Lumiere versija tebegaminama, tik kad LT nėra. mirksiukas.gif  4u.gif

O kad dingsta mėgstami kvapai, man irgi labai gaila. unsure.gif Va vieni iš daugelio mėgstamiausių, dar po šiai dienai minimi su nostalgija:

Alchimie

user posted image
Papildyta:

Aha, mat kaip skirtingai. rolleyes.gif  4u.gif  Dovkytė minėjo, kad irgi rožytes jaučia. blush2.gif  mirksiukas.gif

alchimie ir mano mylimukai wub.gif jau buvau beprarandanti vilti blink.gif internete nieko neidavo rasti niekur blink.gif bet sesyte rado kazkokioj parduotuvelej ir ispirko visus su testeriukais biggrin.gif tai turiu 2 naujus ETP3.4 ir pati sau pavydziu blush2.gif bandziau panasaus kvapo ieskoti, bet nieko TOKIo nera cool.gif kazkas minejo kad CK obsession night...isigijau, bet tik labai nedaug panasu unsure.gif nezinau kodel yra nebegaminami tokie puikus kvepalai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 07 13, 16:55)
Turbūt tokį nusikaltimą visos esame savo laiku padarę smile.gif Pažiūrėkite JAV parduotuvėse, iš kurių siunčia SM tarpininkės - tikrai yra ir už nedideles kainas.

o iš kurių parduotuvių siunčia?kurioj čia sm skilty? bigsmile.gif
Atsakyti
O gal kuri uoste Tocadily? Kaip apibudintumet?
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2008 07 18, 07:46)
O gal kuri uoste Tocadily? Kaip apibudintumet?

Jei cia tie patys kaip Rochas Tocade, tai kvepalai super smile.gif Siltas, siek tiek astrokas, bet labai ne daug jame astrumo, medienos, vaniles kvapo, ilgai isliekantis smile.gif Man sis kavaps yra superinis (vyro pirmieji padovanoti kvepalai uz pirma stipendija wub.gif ) Dar tuo metu buvo galima Lietuvoje nusipirkti siu kvepalu, bet po kurio laiko dingo ir dingo doh.gif sie kvepaliukai ir niekur ju nusipirkti buvo neimanoma verysad.gif Kai buvau nuvykus i PAryziu buvo vienas is pagrindiniu noru, tai vel siu kvepalu nusipirkti smile.gif (taip ir padariau pirmai progai pasitaikius) Tik gaila, kad jau kvepalai i pabaiga, o is kur gauti vel neizivaizduoju g.gif Patarkit kas cia SM uzsakineja per internetines svetaines???
Atsakyti
Vyras šiandien dovanų gavo Rochas Man. Negaliu atsiuostyti - vanilė....(daug wubų). (kažkaip susiasocijavo su Hypnotic poisonais...) Gaila, sakė, neskolins. Teks vagiliauti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heilė: 06 rugpjūčio 2008 - 21:11
Ar galit trumpai ir aiškiai pasakyti kuo skiriasi Rochas Tocade ir Tocadilly? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Patys kvapai skiriasi.Tocadilly gaivus,natose yra agurko.Va o Tocade saldus,vakariniai, ryskiai dominuoja vanile smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievshe @ 2008 08 26, 16:26)
Patys kvapai skiriasi.Tocadilly gaivus,natose yra agurko.Va o Tocade saldus,vakariniai, ryskiai dominuoja vanile smile.gif

Ar Tocade kažkuom artimas Alchimie? 4u.gif
Atsakyti
Vat Alchimie mane ir domina nes niekad nebandziau smile.gif
Atsakyti