Aš tai gaunu persišku aliejinių kvepalų, bet kai kurie labai, kaip čia pasakius, neeuropietiškai kvepia.

QUOTE(yerena @ 2008 11 06, 14:24)
Turiu parsivezusi is Hurgados lotoso alieju dailiame buteliuke

Kvapas laikosi labai ilgai, bet jeigu vel butu pasirinkimas- kvepalai ar aliejus- neabejodama rinkciausi kvepalus. Kvepiantis aliejus islieka aliejumi

Kvapas laikosi labai ilgai, bet jeigu vel butu pasirinkimas- kvepalai ar aliejus- neabejodama rinkciausi kvepalus. Kvepiantis aliejus islieka aliejumi

Taciau lotoso kvapas

Ir aš "lotosiuką" turiu
Pats kvapas patinka, bet nesikvėpinu... net nežinau, ar norėčiau kvepėti jais visą dieną.
Tiesiog turiu kaip suvenyrą, kaip gražų papuošaliuką, karts nuo karto pauostau...

QUOTE(Roxetė @ 2009 05 11, 13:04)
sarkela, vel stebini mus savo graziomis fotografijomis. Kupriukas nerealus 
O egiptietisku aliejiniu kvapu tai nemyliu, pigiai man jie kvepia, na ir kaina aisku viska pasako, kad nesitiket stebuklu

O egiptietisku aliejiniu kvapu tai nemyliu, pigiai man jie kvepia, na ir kaina aisku viska pasako, kad nesitiket stebuklu

Aš kaip niekad nesidomėjau jais kaip kvepalais, tai net nesigilinu.

Jei reikia balsuoti, tai tikrai ne už aliejų.
p.s. O kupriukas - tai mini papuošalų dėžutė, brolio lauktuvės iš Afganistano..

mes buvom kaite toje parduotuveje, kur tipo patys geriausi aliejai, ir pasidave reklamos itakai nusipirkome oi kiek mes ju ten daug
, nes gi kuo daugiau perki tuo pigiau
,o kai parsivezeme namo tai man jie nekviame, ir oi kaip nepatinka
, gal ten duoda pauostiti vienus o supila kitus
, bet jau daugiau tikrai niekad nepirksiu,o i butelius i kuriuos supilti, tai namuose pasiziurejau apdauzyti
, aisku tie maziukai kur cia nuotraukyte ikeltos tai grazu
, mano vyras laimejo parduotuveje toki indeli ,nes atspejo dior farinheit kvapa

man jie
tokie visi astrus kvapai... pati nuo saves begciau... toj parduotuvej visa nuterliojo, tai gerai, kad i ta lieva matyt uztaikiau, tai nusiprausus dekui dievui kvapo neliko
pazistami taip pat esu girdejusi, kad skiedzia su kazkuo spirituotu, tada sako tikrai ilgai laiko...

gal zinot kur galima butu nusipirkti buteliu ku kvepalams su purkstuku. nes trie aliejai tepa rubus , o sako praskiedu su spiritu galima ant rubu purksti, egipte nenusipirkau tu buteliuku su purkstukais tai dabar nezinau kur gauti, gal kuti matet?
na as kuri turiu alieju is egipto tai tik riebaluoja man atrodo, truputi pakvepina ir po poros valandu nieko nejauciu, nors vietoj kvepalu as jo ir nenaudojau, tikruju nepakeis vistiek. bet konsistencija maloni, pvz kaip odeliu kremas tai super tarnauja

Turiu parsivezusi is Egipto, bet negaliu naudoti, galva taip pradeda skaudet, kad ojoj.

tikri geri aliejiniai kvepalai nenusiplauna, t.y. kvapas laikosi labai ilgai. idomu kiek jus mokat uz tuos egiptietisku, nes geri aliejiniai perfumai kainuoja nuo 200litu uz 30ml.