gal kas zino, kur siai dienai galima isigyti egiptietisku alieju?
Lauktuviu atveze alieju is Egipto, labai kvepia, patiko

Nežinau, kokia kokybė, bet eco parodoj mačiau pardavinėjo tuos kvepiančius aliejus, buvo rytietiški ir ale "tipo kažkoks konkretus " kvapas. Kelis žinomus pauosčiau, tai kvepėjo skaniai, bet nžn. kaip su laikymu.
www.kvepiantysaliejai.lt
www.kvepiantysaliejai.lt
QUOTE(sprinza @ 2011 03 30, 14:21)
Nežinau, kokia kokybė, bet eco parodoj mačiau pardavinėjo tuos kvepiančius aliejus, buvo rytietiški ir ale "tipo kažkoks konkretus " kvapas. Kelis žinomus pauosčiau, tai kvepėjo skaniai, bet nžn. kaip su laikymu.
www.kvepiantysaliejai.lt
www.kvepiantysaliejai.lt
Atsiliepimai apie šiuos aliejus ir mane domintų.
Ar Turkijoje būna tų aliejinių kvepalų?
Draugė iš Egipto buvo parsivežusi Kleopatros aliejinius kvepalus, tai labai patiko kvapas irilgai laikosi neriebaluoja. Kita drauge lėks į Turkiją, paprašyčiau, kad parvežtų, jei būna ten tokių
Draugė iš Egipto buvo parsivežusi Kleopatros aliejinius kvepalus, tai labai patiko kvapas irilgai laikosi neriebaluoja. Kita drauge lėks į Turkiją, paprašyčiau, kad parvežtų, jei būna ten tokių

Keista, kad tiek daug blogu atsiliepimu apie tuos aliejinius kvepalus. Pati turiu pora kartu ju atsivezus, ir tikrai nieko blogo apie juos negaliu pasakyti. Neieskojau analogu mums iprastiems kvepalams, o rinkausi tuos, kurie man patiko. Vyras sau taip pat. Cia kazkas minejo, kad duoda uostyti vienus, o perki jau paruostus, ispilstytuose buteliukuose. Mums visada prie akiu pyle i buteliukus is to "stiklainio"
is kurio dave uostyti. Kvapas tikrai issilaiko visa diena ir ilgiau. Tiesiog reikia tepti tam tikras kuno vietas (manau, visos ta zinome
) Tada nuo kuno isigeria kvapu ir drabuziai.
As juos naudoju dar su kuno kremu ar pieneliu.
Vasaros metu kvepiantys aliejai truputi per sunkus, sodrus, taciau ziema kuo puikiausiai.

As juos naudoju dar su kuno kremu ar pieneliu.
Vasaros metu kvepiantys aliejai truputi per sunkus, sodrus, taciau ziema kuo puikiausiai.

As turiu Nina -Nina Ricci(obuoliuka),Calvin Klein Euphoria aliejukus.Laikosi pasakiskai,o kvapas

Gal kas galetu parasyti atsiliepimus apie aliejukus iš Kvepiantysaliejai.lt
Vis nedavaziuoju pas juos

Vis nedavaziuoju pas juos

Aš galėčiau parašyti. Nusipirkau aliejuką, kuris vadinasi "Black Musk". (čia iš pasiutimo, kad negaliu sau leisti nusipirkti Montale "Black Musk"
)
Tai man jis labai patinka. Kvepia kaip smilkalai. Dar ten yra populiarių kvepalų kopijos ir rytietiški kvapai. Man nepatiko populiarių kvepalų kopijos, o rytietiški kvapai visai patiko. "Black musk" buvo vienas iš jų.

Tai man jis labai patinka. Kvepia kaip smilkalai. Dar ten yra populiarių kvepalų kopijos ir rytietiški kvapai. Man nepatiko populiarių kvepalų kopijos, o rytietiški kvapai visai patiko. "Black musk" buvo vienas iš jų.
Aciukas
o as tikriausiai noriu kopijos, bet vis davaziuoti iki ju negaliu, nes pirma karta noriu pauostiti

Apie kvepiančiusaliejus.lt nieko gero pasakyti negaliu...Pirkau dvejus - vieną analogą populiarių kvepalų, kitą vanilės kvapo. Nesilaiko nei pro kur
O Egipto kvepalai tai visai nieko
Ypač vasarai, kai karšta kiek sustiprina kvapą
Nes mėgstu šleifinius kvepalus, o egiptietiški kiek per švelnūs
Turiu parsivežus 3 buteliukus, tai karts nuo karto vis panaudoju - Egipto nuotykiams prisiminti

O Egipto kvepalai tai visai nieko