Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepiantys aliejai

gal kas zino, kur siai dienai galima isigyti egiptietisku alieju?
Atsakyti
as ju parsiveziau tisiai is Egipto smile.gif kur LT gaut nzn gal ekologiskuose psl pabandykit
Atsakyti
Lauktuviu atveze alieju is Egipto, labai kvepia, patiko thumbup.gif
Atsakyti
Nežinau, kokia kokybė, bet eco parodoj mačiau pardavinėjo tuos kvepiančius aliejus, buvo rytietiški ir ale "tipo kažkoks konkretus " kvapas. Kelis žinomus pauosčiau, tai kvepėjo skaniai, bet nžn. kaip su laikymu.
www.kvepiantysaliejai.lt
Atsakyti
QUOTE(sprinza @ 2011 03 30, 14:21)
Nežinau, kokia kokybė, bet eco parodoj mačiau pardavinėjo tuos kvepiančius aliejus, buvo rytietiški ir ale "tipo kažkoks konkretus " kvapas.  Kelis žinomus pauosčiau, tai kvepėjo skaniai, bet nžn. kaip su laikymu.
www.kvepiantysaliejai.lt

Atsiliepimai apie šiuos aliejus ir mane domintų.
Atsakyti
Ar Turkijoje būna tų aliejinių kvepalų?
Draugė iš Egipto buvo parsivežusi Kleopatros aliejinius kvepalus, tai labai patiko kvapas irilgai laikosi neriebaluoja. Kita drauge lėks į Turkiją, paprašyčiau, kad parvežtų, jei būna ten tokių g.gif
Atsakyti
Keista, kad tiek daug blogu atsiliepimu apie tuos aliejinius kvepalus. Pati turiu pora kartu ju atsivezus, ir tikrai nieko blogo apie juos negaliu pasakyti. Neieskojau analogu mums iprastiems kvepalams, o rinkausi tuos, kurie man patiko. Vyras sau taip pat. Cia kazkas minejo, kad duoda uostyti vienus, o perki jau paruostus, ispilstytuose buteliukuose. Mums visada prie akiu pyle i buteliukus is to "stiklainio" biggrin.gif is kurio dave uostyti. Kvapas tikrai issilaiko visa diena ir ilgiau. Tiesiog reikia tepti tam tikras kuno vietas (manau, visos ta zinome smile.gif) Tada nuo kuno isigeria kvapu ir drabuziai.
As juos naudoju dar su kuno kremu ar pieneliu.
Vasaros metu kvepiantys aliejai truputi per sunkus, sodrus, taciau ziema kuo puikiausiai. thumbup.gif
Atsakyti
As turiu Nina -Nina Ricci(obuoliuka),Calvin Klein Euphoria aliejukus.Laikosi pasakiskai,o kvapas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gal kas galetu parasyti atsiliepimus apie aliejukus iš Kvepiantysaliejai.lt blush2.gif

Vis nedavaziuoju pas juos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte.lt: 18 spalio 2011 - 10:29
Aš galėčiau parašyti. Nusipirkau aliejuką, kuris vadinasi "Black Musk". (čia iš pasiutimo, kad negaliu sau leisti nusipirkti Montale "Black Musk" smile.gif)
Tai man jis labai patinka. Kvepia kaip smilkalai. Dar ten yra populiarių kvepalų kopijos ir rytietiški kvapai. Man nepatiko populiarių kvepalų kopijos, o rytietiški kvapai visai patiko. "Black musk" buvo vienas iš jų.
Atsakyti
Aciukas 4u.gif o as tikriausiai noriu kopijos, bet vis davaziuoti iki ju negaliu, nes pirma karta noriu pauostiti blush2.gif
Atsakyti
Apie kvepiančiusaliejus.lt nieko gero pasakyti negaliu...Pirkau dvejus - vieną analogą populiarių kvepalų, kitą vanilės kvapo. Nesilaiko nei pro kur schmoll.gif
O Egipto kvepalai tai visai nieko smile.gif Ypač vasarai, kai karšta kiek sustiprina kvapą smile.gif Nes mėgstu šleifinius kvepalus, o egiptietiški kiek per švelnūs smile.gif Turiu parsivežus 3 buteliukus, tai karts nuo karto vis panaudoju - Egipto nuotykiams prisiminti bigsmile.gif
Atsakyti