Įkraunama...
Įkraunama...

sedziu nezinioje

QUOTE(alter ego @ 2008 01 25, 17:31)
Kodėl nekeičia? Daug ką keičia. Bent apytiksliai kiek laiko tęsiasi, metus, du, ar kelis mėnesius. Jei aistra suliepsnojo prieš kelis mėnesius, tai ji gali ir greit užgest, jei jau keli metai - vadinasi tai daug rimčiau. Kodėl nuėjo? Priežastis gali būti kad ir labai paprasta, įsitikint kad ji dar gali žavėt kitus vyrus, kad po gimdymo nepasikeitė, nors šeimoje viskas kaip ir gerai.
Na nuėjo kairėn. To jau nepakeisi, tai gali arba susitaikyt su tuo arba nesusitaikyt. Daug svarbiau šioje situacijoje kad moteris pati neapsisprendžia ko ji nori, t.y. ji žino ko nori (abiejų vyrų), bet negali turėti abiejų, nes tokia situacija nepriimtina Tėčiui_A.

teisingai sakai...bet aš manau jei jau nuėjo, tai nuėjo....kažin ar begrįš į tiesų kelią g.gif
Atsakyti
QUOTE(*dream* @ 2008 01 25, 16:28)
įdomu kokie pasūlymai būtų moteriai jei ją išduotų vyras????nupjauti kotą???
Papildyta:

perkeltinė ar ne-bet rankų kilnoti nevalia.taškas.kas davė tokią teisę?tu norėtum gaut į kaulus???

Zinai ko tikrai nenoreciau, kad mano vyras sprestu problemas forume, nu pamatyciau pirma tai issiziociau, antra stengiuosi taip gyvent, kad nereiktu "i kaulus gaut", trecia lygiai ta pati patarciau nesvarbu ar tai vyras, ar moteris, o cia forume, jei jau vyras i sona, tai jis mulkis toks ir anoks, palik, skirkis, o jei jau vyras guodziasi tai tik liezuvisu pasmailinam ir pateisinimo moteris kei ieskom, oi tas dvylipumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2008 01 25, 17:29)
Siaip jau visi vyrai - dideli vaikai. Tai ka dabar? Periodiskai - dirziuku?  doh.gif Ot seimynine laime nusimato  bigsmile.gif

Atsiprasau uz nukrypima nuo temos. Jautriai reaguoju smurto seimoje tema4u.gif

pritariu tau... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*dream* @ 2008 01 25, 16:24)
tai mes girdėdami vienos pusės komentarus taip ir nesuprasim kas yra iš tiesų, būtų įdomu išgirsti jos versiją...

Tiesiog pastebėjimas.
Na labai įdomu (gal toks moteriškas solidarumas čia?). Forume yra prikurta daugybė temų, kur moterys skundžiasi vyro neištikimybe, ale dar nemačiau kad būtų toks sakinys analogiškoje temoje, kad reikėtų išklausyt ir jo versiją cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*dream* @ 2008 01 25, 16:28)
įdomu kokie pasūlymai būtų moteriai jei ją išduotų vyras????nupjauti kotą???
Papildyta:

perkeltinė ar ne-bet rankų kilnoti nevalia.taškas.kas davė tokią teisę?tu norėtum gaut į kaulus???

Nereikia mergaites, einu jau namo, bet su malonumu paieskociau:

patarimai moteriai, kai vyras neistikimas
patarimai vyrui, kai zmona neistikima

Kam tas dvylipumas, jei rekiam, mesk toki dieda, tai kam vyrui pasiguodus liezuvisu smailint.

I kaulus negaunu, nes zino, kad drasiai atgal voztelsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2008 01 25, 17:33)
Zinai ko tikrai nenoreciau, kad mano vyras sprestu problemas forume, nu pamatyciau pirma tai issiziociau, antra stengiuosi taip gyvent, kad nereiktu "i kaulus gaut", trecia lygiai ta pati patarciau nesvarbu ar tai vyras, ar moteris, o cia forume, jei jau vyras i sona, tai jis mulkis toks ir anoks, palik, skirkis, o jei jau vyras guodziasi tai tik liezuvisu pasmailinam ir pateisinimo moteris kei ieskom, oi tas dvylipumas  g.gif

aš neteisinu moters...bandau rasti atsakymą kodėl ji taip elgiasi...lygiai taip pat paklausčiau ir jei vyras būt nuėjęs į šoną...sorry, bet dvylypumo pas mane nerasta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dream* @ 2008 01 25, 17:33)
teisingai sakai...bet aš manau jei jau nuėjo, tai nuėjo....kažin ar begrįš į tiesų kelią g.gif

O gal ji dar ir nenukrypo nuo to kelio, tik kliutis pasitaike, apeis ir eis toliau, nebutina juk del to pasukt kitur.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 01 25, 17:34)
Tiesiog pastebėjimas.
Na labai įdomu (gal toks moteriškas solidarumas čia?). Forume yra prikurta daugybė temų, kur moterys skundžiasi vyro neištikimybe, ale dar nemačiau kad būtų toks sakinys analogiškoje temoje, kad reikėtų išklausyt ir jo versiją  cool.gif

Tiesiog pastebėjimas:
reiktų įsitikinti ar esu dalyvavusi analogiškoje temoje ir pasisakiusi kaip kitaip nei čia....

QUOTE(Deganti @ 2008 01 25, 17:36)
I kaulus negaunu, nes zino, kad drasiai atgal voztelsiu  ax.gif

Beje nereikia ir tau rankų kilnoti...
Atsakyti
QUOTE(*dream* @ 2008 01 25, 16:39)
Tiesiog pastebėjimas:
reiktų įsitikinti ar esu dalyvavusi analogiškoje temoje ir pasisakiusi kaip kitaip nei čia....
Beje nereikia ir tau rankų kilnoti...

nereguokit taip asmeniskai 4u.gif

Zinot dazniausia nukrypimo i kaire priezastis neaiski, o taip atsitinka "is gero gyvenimo" kaip zmones sako, va neturiu kas veikt, gal reik kokaii buvusiai anu laiku meilei laiskeli parasyt, gal kolegai koki sms smaikstu nusiust, o tada paslo pakatilos.

Man nuosirdziai gaila, tiek vyru, tiek moteru papuolusiu i situos trikampius, kaip toj reklamom sako: "zinau ka tai reiskia"
Atsakyti
mes juk tik diskutuojam.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*dream* @ 2008 01 25, 16:39)
Tiesiog pastebėjimas:

Žinot, na tikrai nepriimkit viso to asmeniškai. Tiesiog kurį laiką pastebėjus temas forume, galima pamatyt tokį situacijos keistą dvilypį vertinimą.
Kad ir greta yra tema, kur moteris "tik" įtarinėja savo vyrą ir geriausią draugę, ten išvis nieko aiškaus ar kas buvo, ar su ta drauge ir t.t. O jau pasipylę epitetai ir nuosprendis koks tas vyras ir kokia ta draugė, ir t.t. Niekas net nepaklausė kokia būtų jo versija.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 01 25, 17:51)
Žinot, na tikrai nepriimkit viso to asmeniškai. Tiesiog kurį laiką pastebėjus temas forume, galima pamatyt tokį situacijos keistą dvilypį vertinimą.
Kad ir greta yra tema, kur moteris "tik" įtarinėja savo vyrą ir geriausią draugę, ten išvis nieko aiškaus ar kas buvo, ar su ta drauge ir t.t. O jau pasipylę epitetai ir nuosprendis koks tas vyras ir kokia ta draugė, ir t.t. Niekas net nepaklausė kokia būtų jo versija.

matai aš dėl to priėmiau asmeniškai, nes tu citavai mano postą mirksiukas.gif
Atsakyti