Įkraunama...
Įkraunama...

sedziu nezinioje

QUOTE(Deganti @ 2008 01 25, 17:44)
Man nuosirdziai gaila, tiek vyru, tiek moteru papuolusiu i situos trikampius

O man negaila...tai kasdienybė...kas neperėjo,tam dar prieš akis tie treti...tik va nekurie per tai pereina pakėlę galvą,nesvarbu kuo tai baigiasi...neprarasdami orumo ir savigarbos...kiti seiliojasi pusę gyvenimo,nurašydami savo "sėdėjimą šiukšliadėžėj" meilei,vaikams ir tt...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 01 25, 17:23)
O man negaila...tai kasdienybė...kas neperėjo,tam dar prieš akis tie treti...tik va nekurie per tai pereina pakėlę galvą,nesvarbu kuo tai baigiasi...neprarasdami orumo ir savigarbos...kiti seiliojasi pusę gyvenimo,nurašydami savo "sėdėjimą šiukšliadėžėj" meilei,vaikams ir tt...

Galbūt, o pačiam teko pabūt tokiam trikampyje? Ne tuo trečiuoju? cool.gif Bet kaip Tėčio-A situacijoje?
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 01 25, 18:26)
Galbūt, o pačiam teko pabūt tokiam trikampyje? Ne tuo trečiuoju?  cool.gif Bet kaip Tėčio-A situacijoje?

Taip...senokai...ir neatmetu galimybės,kad dar teks...
Ir pamenu tą zombio jausmą...nuo visiškos nevilties iki minčių,veiksmų neadvekačių...smegenyse savo...tikiuosi to niekas nepastebėjo...
Nemanau,kad galima šliaužiot ir maldaut meilės...atleist paklydimus partnerio galima,bet tik ne savo savigarbos sąskaita...

Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 01 25, 20:51)
Nemanau,kad galima šliaužiot ir maldaut meilės...atleist paklydimus partnerio galima,bet tik ne savo savigarbos sąskaita...

thumbup.gif drinks_cheers.gif Labai teisingi zodziai!
Atsakyti
Zinot, o man visai nekeista, kad sitoj temoj moterys bando A tecio zmona suprast g.gif Juk mes moterys, mums i moters galva lengviau ilist negu kad i vyro. Net ir man pirma mintis buvo - kas turetu atsitikti kad pasielgciau kaip a tecio zmona? g.gif Nezinau kaip cia su solidarumu, bet su moterim - na kad ir filmo heroje - juk paprasciau susitapatint.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 01 25, 17:31)
kam-kam... kas per klausimas. juk idemiai skaitei A-techio pasakojima?
ji pasake, kad jos "pirmoji meile" nera skirta seimai, jis nekoks seimos zmogus.
ar kurtum su tokiu seima? aisku, ji pasielge stervishkai, susirado gera "teti", "seimos zmogu", o pasidulkinti ir pamyletis ji turi ta kita...

aš aišku vėl pasikartosiu, bet kam ta šeima? biggrin.gif nepradėkit į mane mėtyt pomidorus lotuliukas.gif šeimoje juk darai daug kompromisų, įdedi daug jėgų, ko viena būdama tikrai nedaryčiau, o malonumą turi susižvejoti iš kažkur... iš praeities? lotuliukas.gif
Nors ir esu moteris, bet su A-tėčio žmona tapatintis negaliu, nes jei padedu tašką, tai padedu. Kol padėtis neaiški, antro zuikio neieškau. Tad man jau geriau būtų garbingiau būt vyru kaip A-tėtis, nei moteris kaip...blush2.gif
Atsakyti
Na kad ir nesitapatini, bet lyginiesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2008 01 25, 21:34)
Na kad ir nesitapatini, bet lyginiesi  smile.gif

aha biggrin.gif tiesiog esu nepakartojamas lobis lotuliukas.gif
Atsakyti
Uzjauciu tave,A-teti 4u.gif Toks jau tas gyvenimas.Stiprybes tau.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2008 01 25, 16:12)
Kibirksties, o gal gerai i kupra uzvozti, nu pasakykit man kaip turint toki maza vaika surasti laika meiluziui, ardyti seima kuri dar tik kuriasi, neieskok savy priekabiu, taip ir nusivaziuot galima, susiimk, vyriskai atsisesk ir pamislink reikia tau jos arne, jei reikia pirmyn link tikslo, nereikia leisk pagyventi atskirai, o tai jau galas. Bet cia tik mano nuomone ir patirtis is kitos puses, mano MB ir kibikrciu matyt pritruko, o suzinojau, tada nezino ko nori, tai buvo vienintelis pasakymas: buk namie, mastyk ko nori, nes jei karta pro sias duris iseisi, kelio atgal nebus, mano atveju, tas isgelbejo musu santuoka.

As isvis nepripazystu to isejau, parejau, cia kai buvau jauna tai i sokius lakstydavau taip, o seimoj gyvent reikia, o jei nesigyvena tada staltiese kelialis.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(garbane @ 2008 01 25, 19:49)
Zinot, o man visai nekeista, kad sitoj temoj moterys bando A tecio zmona suprast  g.gif Juk mes moterys, mums i moters galva lengviau ilist negu kad i vyro. Net ir man pirma mintis buvo - kas turetu atsitikti kad pasielgciau kaip a tecio zmona?  g.gif Nezinau kaip cia su solidarumu, bet su moterim - na kad ir filmo heroje - juk paprasciau susitapatint..  ax.gif

o gal ta jo zmona labai jau jauna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(A_tėtis @ 2008 01 25, 16:36)
buvau isejes 3 kartus per si menesi kai viska suzinojau. Ji yra avinas o, as jautis. Ji impulsyvi, as ramus. Taip budavo visko, barniu, priekaistu, bet po desimt minuciu vel apsikabindavom ir snekedavomes. Siaip, galvoju, kad didele itaka padare gyvenimas pas tevus, nors viskas buvo, del to, kad negalejom leisti sau gyventi atskirai, nors tevai nesikiso, bet jai jauciu tikrai sunku buvo. Kai pradejom gyventi atskirai (5 men) ir financiskai viskas ejosi geryn, tikejausi, kad ji pasikeis, bet nieko, prasidejo kiekviena savaite vaiksciojimai pas drauge ir.tt. Ji buvo salta, kaip ledas. Vis galvojau, kad praeis, bet nieko, kol nesuzinojau. Dabar ji, sako, kad nereikejo skaityti tu zinuciu, butu viskas kitaip, vos ne paapgaudineciau ir vel buciau su tavimi. Cia visiska nesamone, anksciau ar veliau butu tai isaiskeja, nor itarimai jau buvo.

Ko nesuteikiau, ko pavargo laukti? Kiek galima stenktis, del ko as turiu viska vienas stenktis. Mes dviese dviese ir reikia stengtis, o ne begt pas kita.
Mes su vyru tie patys zodjako zenklai kaip ir jusu,tai tikrai sunkus derinys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 01 25, 23:07)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

o gal ta jo zmona labai jau jauna?  g.gif

Nepilnu metu skirtumas. Ir ant nosies 30
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A_tėtis: 28 sausio 2008 - 10:30