Įkraunama...
Įkraunama...

sedziu nezinioje

QUOTE(A_tėtis @ 2008 01 28, 10:29)
Nepilnu metu skirtumas. Ir ant nosoes 30

O pats ar buvot jai ištikimas?

Ale keista, juk kiek šiose temose vyrai aiškina (ir dalis moterų taip pat), kad žmonas myli, gerbia ir t.t., o meilužės tik šiaip, dėl sekso. Va moteris ėmė ir aiškiai pasakė (ir padarė) vienasvyras - šeimai, meilužis tik dėl sekso. Jau vyrai tai tikrai turėtų tai suprast. Tai kas čia dabar? cool.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 01 28, 10:32)

Ale keista, juk kiek šiose temose vyrai aiškina (ir dalis moterų taip pat), kad žmonas myli, gerbia ir t.t., o meilužės tik šiaip, dėl sekso. Va moteris ėmė ir aiškiai pasakė (ir padarė) vienasvyras - šeimai, meilužis tik dėl sekso. Jau vyrai tai tikrai turėtų tai suprast. Tai kas čia dabar?  cool.gif  g.gif

Istrauka is psichologija tau zurnalo, straipsnis apie neistikimybe, labai idomus beja:

"Neistikimauja daugiau vyru bei moteru, nors pastaruoju metu proporcija siek tiek keiciasi: vyru, sukanciu i kaire, mazeja, moteru - daugeja (taip jos siekia lygiu galimybiu)"

Be to yra pastebejimas, kad romantiska neistikimybe (romanas su tuo, kas labai skiriasi nuo taves, veikai kaip narkotikai) sekmingas santuokas istinka kartais dazniau nei nenusisekusias, va ta as ir sakau, kad kartais nu tiksliai is gero gyvenimo, sau pramoga isgalvoja, tik labai gaila, kad neismatuoja tos pramogos destruktyvumo.

Ir dar radau apibrezima neistikimybei, cia gincijames daznai tuo klausimu, tai va:
Placiaja prasme neistikimybe - tai intymumo isdavyste.

Ir patys baisiausi neistikimybes padariniai visdelto atsispindi musu vaikuose, vien del to butu verta pries pakeliant sijona, ar atsegiant uztrauktuka labai labai pamastyti.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 01 28, 11:32)

Ale keista, juk kiek šiose temose vyrai aiškina (ir dalis moterų taip pat), kad žmonas myli, gerbia ir t.t., o meilužės tik šiaip, dėl sekso. Va moteris ėmė ir aiškiai pasakė (ir padarė) vienasvyras - šeimai, meilužis tik dėl sekso. Jau vyrai tai tikrai turėtų tai suprast. Tai kas čia dabar?  cool.gif  g.gif

Jei buciau neistikimas, nereguociau, nesiardyciau taip. Nors daug kartu buvo pagundu, bet.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2008 01 28, 11:42)
Istrauka is psichologija tau zurnalo, straipsnis apie neistikimybe, labai idomus beja:

Ir patys baisiausi neistikimybes padariniai visdelto atsispindi musu vaikuose, vien del to butu verta pries pakeliant sijona, ar atsegiant uztrauktuka labai labai pamastyti.

Va čia galima sakyti visa esmė drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(A_tėtis @ 2008 01 23, 16:11)
Buvo šeima- žmona, vyras ir dukra. Prieš menesį sužinojau, kad yra "trecias", tai buvusi jos pirma meilė. Labai buvo sunku. Buvo daug kalbų ir aškinimusi ir galiausiai išiaiškinau ir išgirdau tai: tu idialus šeimos vyras ir as uz taves, kaip uz sienos, ko reikia moteriai, bet jame yra to ka tu neturi, jis niakados nebus toks, kaip tu.... Bandau viska sutvarkyti, bet viskas stovi vietoje, jai su manim gerai, bet ji sako, kad jis man brangus jame yra kazkas tokio, bet as su juo tikrai negyvensiu, nes jis ne tas žmogus su kuriuo galima gyventi šeimoje. Tai tiek trumpai. Šiuo metu ji nori pagyventi atskirai, nuo manes, bet nenori padėti mūsų santuokoj tašką. Aš noreciau konkretumo, kol pas mane dar niekas neuzgeso, nes veliau manyje gali viskas gali uzgesti. Kiekviena diena, kaip peilis per smegenis.

Labai protinga moteriškė - nori, kad ir vilkas sotus būtų, ir avis sveika. Su tavim skirtis jai neapsimoka, nes šeimai tu tinki, ko ji negalėtų pasakyti apie savo didžiąją meilę - su juo galimi tik nuotykiai. Todėl ji ir siūlo pagyventi atskirai, kad tu netrukdytum jos meilei. O kai nuotykis baigsis, ji kuo ramiausiai grįš pas tave, ''supratusi, kaip ji tik tave myli ir kad tu jai geriausias'' ar pan. Tai ko čia nesuprasti?
Atsakyti
QUOTE(A_tėtis @ 2008 01 28, 11:29)
Nepilnu metu skirtumas. Ir ant nosies 30

Amziaus krize.
Tu savo zmonai ta pati ishkresi budamas 39-43...
Vidutinio amziaus krize tai vadinasi. eina is proto.
as irgi sienom laipioju - niekas manes netenkina (tiesa pasakius, draugas tai tenkina), ir mano baldai, ir masina, ir viskas-viskas... o gyvenimas neturi prasmes.

Nors, aisku, krize-krize, bet tai nera pretekstas varinejimams kairen... Butu perlengvas paaiskinimas.
Atsakyti
Reta tokiu vyru kaip tu. Stebiuosi,kad nepasiuntei tu jos kuo toliau, nors is kitos puses vaiko gaila. Bet zmonele tai matosi,kad save tik myli. Taves tikriausiai ne, o apie vaika mazai pagalvojo pries keldama sijona....
Atsakyti
QUOTE(buhaltere @ 2008 01 28, 12:08)
Va čia galima sakyti visa esmė drinks_cheers.gif
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 01 28, 13:30)
Amziaus krize.
Tu savo zmonai ta pati ishkresi budamas 39-43...
Vidutinio amziaus krize tai vadinasi. eina is proto.
as irgi sienom laipioju - niekas manes netenkina (tiesa pasakius, draugas tai tenkina), ir mano baldai, ir masina, ir viskas-viskas... o gyvenimas neturi prasmes.

Nors, aisku, krize-krize, bet tai nera pretekstas varinejimams kairen... Butu perlengvas paaiskinimas.

O nuo kelių metų moterims ta krizė prasideda? Bo, aš galvoju, kad man krizė taipogi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Huiza @ 2008 01 28, 17:18)
O nuo kelių metų moterims ta krizė prasideda? Bo, aš galvoju, kad man krizė taipogi.  doh.gif
Kiek zinau mediciniskai,pirmoji krizes stadija gali pasireiksti nuo 37
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2008 01 28, 16:24)
Kiek zinau mediciniskai,pirmoji krizes stadija gali pasireiksti nuo 37

o gal ta krize gali nutikti bet kada? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 01 28, 21:52)
o gal ta krize gali nutikti bet kada?  bigsmile.gif

Ne,kiek supratau tai klausimas buva apie priesklimaksine krize biggrin.gif
Atsakyti