Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 05 26, 02:34)
o ar kuri nors vartoja is jusu evra?koks jums ju poveikis? ax.gif

Mes visos čia vartojam biggrin.gif

QUOTE(Varvara_ilgakasė @ 2008 05 26, 11:23)
tai gal turėjo omeny kitus kontraceptikus, o tai ir toliau pleistrą pasilikai?

Turėjo omeny KT arba KŽ ar dar kažką, nes Lietuvoj tik viena rūšis pleistrų yra.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 05 26, 14:25)
Mes visos čia vartojam  biggrin.gif
Turėjo omeny KT arba KŽ ar dar kažką, nes Lietuvoj tik viena rūšis pleistrų yra.

Tai va aš ir galvoju, kad daugiau jokio pleistro per savo gyvenimėlį negirdėjau g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Manau, kad "padedant" kontraceptiniam pleistrui per kelis metus įgavau depresiją. Tada pakeičiau jį į KT. Bet per porą mėn. savijauta nepasikeitė, nervų kamuolys ir ragana esu ir tiek. Dabar nustojau visai vartoti kontraceptikus, tikiuosi patapti vėl miela mergina, kaip anksčiau buvau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvara_ilgakasė @ 2008 05 26, 09:23)
tai gal turėjo omeny kitus kontraceptikus, o tai ir toliau pleistrą pasilikai?

galbut ir kitus,taip pasilikau,nera su juo taip blogai,geriau nei su tabletem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inner_me @ 2008 05 26, 20:23)
Manau, kad "padedant" kontraceptiniam pleistrui per kelis metus įgavau depresiją. Tada pakeičiau jį į KT. Bet per porą mėn. savijauta nepasikeitė, nervų kamuolys ir ragana esu ir tiek. Dabar nustojau visai vartoti kontraceptikus, tikiuosi patapti vėl miela mergina, kaip anksčiau  buvau verysad.gif

Čia toks primityvus studento straipsnis apie KT, paskutiniam lape prie specifikacijų yra sukeliamas šalutinis poveikis, be to apie šalutinį poveikį rašo ant visų informacinių lapelių ir ne paslaptis, kad jie gali paaštrint depresiją, juk jei žmogus geria antidepresantus jam išvis nerekomenduojama gert KT ar vartot kitus hosmoninius kontraceptikus, užtai KT, KŽ ir t.t. yra tik receptiniai juk net nekalčiausi vitaminai ir tie turi šalutinį poveikį ir aplamai jeigu nori nesirgt ir t.t tai geriausia nevalgyt ir nekvėpuot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes išvis gyventi kenksminga mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
http://www.biofotoni...traceptikai.pdf

QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 05 27, 00:31)
galbut ir kitus,taip pasilikau,nera su juo taip blogai,geriau nei su tabletem mirksiukas.gif

Va va man irgi jis dėl to ir pradeda patikti, siūlė ginė KŽ bet kažkaip nesinorėjo dar schmoll.gif schmoll.gif gal kada vėliau ir susigundysiu g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inner_me @ 2008 05 26, 21:23)
Manau, kad "padedant" kontraceptiniam pleistrui per kelis metus įgavau depresiją. Tada pakeičiau jį į KT. Bet per porą mėn. savijauta nepasikeitė, nervų kamuolys ir ragana esu ir tiek. Dabar nustojau visai vartoti kontraceptikus, tikiuosi patapti vėl miela mergina, kaip anksčiau  buvau verysad.gif

O pries pradedant vartoti kontraceptikus tikrai nieko panasaus nebuvo? Nzn. ar del savo depresijos verta kaltinti kontraceptikus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2008 05 27, 15:51)
O pries pradedant vartoti kontraceptikus tikrai nieko panasaus nebuvo? Nzn. ar del savo depresijos verta kaltinti kontraceptikus... ax.gif

Gal žmogutis ir taip prastai jautėsi tik dar nebuvo pajutus, o kontraceptikai tik sustiprino gal g.gif g.gif g.gif nu bent man pvz tokių dalykų nėra schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif aišku aš visada nervuota buvau ir kai gėriau KT ir kai nieko nedariau ir dabar kai KP naudoju, bet tam yra begalės kitokių priežasčių ir nemanau kad čia KT ar KP įtaka
Atsakyti
man iskilo klausimas-ar galeciau as viena diena anksciau perklijuoti pleistra? jis jau toks baisus, o ir ant rankos uzklijuotas, tai noreciau ji perklijuoti ant pilvo apacios... cia butu jau paskutinis pleistras
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2008 05 30, 11:41)
man iskilo klausimas-ar galeciau as viena diena anksciau perklijuoti pleistra? jis jau toks baisus, o ir ant rankos uzklijuotas, tai noreciau ji perklijuoti ant pilvo apacios... cia butu jau paskutinis pleistras

Nu man atrodo nieko blogo neatsitiktų, juk ne savaite anksčiau perklijuosi, tik man atrodo viena diena anksčiau turėsi ir nuimt, o tada 7 dienas reikės papildomos apsaugos, nu bent jau taip kol kas neša mano smegeninė, nes pati dar tik antrą pleistriuką užsiklijavau, čia gal geriau galės papasakot seniau naudojančios g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvara_ilgakasė @ 2008 05 30, 14:38)
Nu man atrodo nieko blogo neatsitiktų, juk ne savaite anksčiau perklijuosi, tik man atrodo viena diena anksčiau turėsi ir nuimt, o tada 7 dienas reikės papildomos apsaugos, nu bent jau taip kol kas neša mano smegeninė, nes pati dar tik antrą pleistriuką užsiklijavau, čia gal geriau galės papasakot seniau naudojančios  g.gif  g.gif  g.gif

as tai kaip suprantu, tai man tiesiog viena diena ciklas sutrumpeja ir diena anksciau menesines prasideda. dar kiek pamenu, tada jau visada klijavimo diena bus nebe sekmadienis, o nauja diena-sestadienis. tiesiog noriu pasitikslinti, ar as teisingai prisimenu. eilini karta peranksti ismeciau informacini lapeli smile.gif reikes internete paziureti
Atsakyti
noriu paklausti, ar jums nebuna isberta oda toj vietoj, kur visa savaite buvo uzklijuotas pleistras?as vakar persiklijavau nauja ir ziuriu vel isberta. Drauge sako, taip ir turetu buti, juk oda nekvepavo visa savaite, tad pasimetus dabar esu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laurat @ 2008 05 30, 16:17)
noriu paklausti, ar jums nebuna isberta oda toj vietoj, kur visa savaite buvo uzklijuotas pleistras?as vakar persiklijavau nauja ir ziuriu vel isberta. Drauge sako, taip ir turetu buti, juk oda nekvepavo visa savaite, tad pasimetus dabar esu  unsure.gif

Pabandyk klijuoti kitoje vietoje, turetum atrasti kurioj kuno daly tavo oda nejautriausia. Man pvz., beria visur iskirus pilvo apacia todel tenais tik ir klijuoju mirksiukas.gif
Atsakyti