Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(zis @ 2008 05 30, 16:00)
Pabandyk klijuoti kitoje vietoje, turetum atrasti kurioj kuno daly tavo oda nejautriausia. Man pvz., beria visur iskirus pilvo apacia todel tenais tik ir klijuoju mirksiukas.gif

o kur ta pilvo apacia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurat @ 2008 05 30, 17:11)
o kur ta pilvo apacia?  blush2.gif

na truputuka zemiau bambos biggrin.gif Pirma savaite klijuoju desiniau bambos, antra kairiau bambos, taip ir kaitalioju smile.gif Nes kaip zinia dvi savaites is eiles ant tos pacios vietos klijuoti nerekomenduotina mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif pleistriuka naudoju dar visai nesenai,todel turiu klausimuka blush2.gif islekiam vasara prie juros bet pasiskaiciavau kad jau bus mano dienos unsure.gif ar as galiu pleistriuka klijuoti dvi savaites o trecia neklijuoti.. ar as susirgsiu anksciau???? g.gif
Atsakyti
man jau kazkaip nebejuokinga darosi-atsikeliau siandien ir prasidejo kraujavimas, nors dar viena pleistra liko uzklijuoti... nieko nebesuprantu?.... pleistra naudoju jau gal puse metu ir pirmakart man taip atsitiko....net KT kai geriau, niekada taip nebuvo... buvo keletu kartu pateplioje, bet cia jau nebetepliojimas....
speju, kad teks po savaitgalio pas ginekologe kulniuoti
Atsakyti
QUOTE(astuted @ 2008 05 30, 18:18)
sveikutes 4u.gif  pleistriuka naudoju dar visai nesenai,todel turiu klausimuka blush2.gif  islekiam vasara prie juros bet pasiskaiciavau kad jau bus mano dienos unsure.gif  ar as galiu pleistriuka klijuoti dvi savaites o trecia neklijuoti.. ar as susirgsiu anksciau???? g.gif

Geriau siulyciau klijuoti pleistriukus ir toliau mirksiukas.gif taip bus zymiai paprasciau, nes tokiu atveju kaip tu sakai, tavo kontraceptikai taves gerai nesaugos ir po to teks saugotis papildomai. O jei klijuosi po antro pleistro 3, po to 4, 5 ir galiausiai 6. tai viskas bus o.k. Pati taip esu keleta kartu dariusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astuted @ 2008 05 30, 15:18)
sveikutes 4u.gif  pleistriuka naudoju dar visai nesenai,todel turiu klausimuka blush2.gif  islekiam vasara prie juros bet pasiskaiciavau kad jau bus mano dienos unsure.gif  ar as galiu pleistriuka klijuoti dvi savaites o trecia neklijuoti.. ar as susirgsiu anksciau???? g.gif

nemanau kad tai gera mintis g.gif zinau tik viena buda kaip jas nutolinti mirksiukas.gif o su priaritnimu tai nezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 05 31, 17:32)
nemanau kad tai gera mintis g.gif zinau tik viena buda kaip jas nutolinti mirksiukas.gif o su priaritnimu tai nezinau doh.gif

na gi, na gi... smile.gif ir koks tas budas? idomu as ta pati zinau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2008 05 31, 12:35)
man jau kazkaip nebejuokinga darosi-atsikeliau siandien ir prasidejo kraujavimas, nors dar viena pleistra liko uzklijuoti... nieko nebesuprantu?.... pleistra naudoju jau gal puse metu ir pirmakart man taip atsitiko....net KT kai geriau, niekada taip nebuvo... buvo keletu kartu pateplioje, bet cia jau nebetepliojimas....
speju, kad teks po savaitgalio pas ginekologe kulniuoti

As naudojau pleistrus mazdaug metus. Po to prasidejo tas pats kaip ir tau. Nuejau pas ginekologe, sake nieko cia labai blogo, nelabai pamenu ka dar sake, bet patare, kad taip nebebutu pakeist kontraceptikus. Tai dabar geriu tabletes ir viskas susitvarke.
Atsakyti
aciu mergytes uz patarimus 4u.gif 4u.gif klijuosiu juos ir toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurat @ 2008 05 31, 15:45)
na gi, na gi... smile.gif ir koks tas budas? idomu as ta pati zinau?  biggrin.gif

nu cia nelabai juokinga blush2.gif esu girdejusi kad taip daro.reikia apskaiciuoti kada bus tavo dienos ir i subinyte susileist VIT.C tas vitaminas sutraukia kraujagysles ir apie 3-4d numatytu laiku nekraujuoji.kiek tas tiesa nezinau,bet skaiciau vienam is mot zurnal kur vienai merginai buvo panasi problema,tai jai gydytojas ir patare taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 06 01, 12:04)
nu cia nelabai juokinga blush2.gif esu girdejusi kad taip daro.reikia apskaiciuoti kada bus tavo dienos ir i subinyte susileist VIT.C tas vitaminas sutraukia kraujagysles ir apie 3-4d numatytu laiku nekraujuoji.kiek tas tiesa nezinau,bet skaiciau  vienam is mot zurnal kur vienai merginai buvo panasi problema,tai jai gydytojas ir patare taip 4u.gif

hmz.... vadinasi as ta pati zinau, tik man uztenka gerti vit C tabletes ir viskas, atitolina - patikrinta mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien dar karta del visa ko pasiskaiciau evros instrukcija...Ir atradau toki idomu fakta, kad nezymus kraujavimas arba tepliojimas gali atsirasti neteisingai vartojant pleistra g.gif Greiciausiai tai ir yra pagrindine priezastis kodel net ir ilga laika vartojant evra atsiranda tepliojimas.
Atsakyti