Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(zis @ 2008 06 01, 16:33)
Siandien dar karta del visa ko pasiskaiciau evros instrukcija...Ir atradau toki idomu fakta, kad nezymus kraujavimas arba tepliojimas gali atsirasti neteisingai vartojant pleistra g.gif Greiciausiai tai ir yra pagrindine priezastis kodel net ir ilga laika vartojant evra atsiranda tepliojimas.

Kaži, į tą netinkamą vartojimą įeina KP užklijavimas keliom valandom vėliau/anksčiau ar didesnis kraštelio atsiklijavimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurat @ 2008 06 01, 10:18)
hmz.... vadinasi as ta pati zinau, tik man uztenka gerti vit C tabletes ir viskas, atitolina - patikrinta  mirksiukas.gif

nu man kitu "problemu" atsiranda.smarkiai tarpais nukrenta o kartais pakyla apetitas.bet tai neturi nieko bendra manau su sirgimu ax:
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 06 01, 20:30)
Kaži, į tą netinkamą vartojimą įeina KP užklijavimas keliom valandom vėliau/anksčiau ar didesnis kraštelio atsiklijavimas?  g.gif

Manau, kad krasteliu atlipimas itaka daro g.gif o vat anksciau ar veliau uzsiklijuosi gal ne taip svarbu unsure.gif
Atsakyti
Turiu kelis klausimus:
1. ar galiu pleistra nusiklijuoti pirmadieni, nors faktiskai tureciau tai daryti ketvirtadieni (mat kita pirmadieni laukia susitikimas su berniuku)
2. kai nusiklijuojate pleistra, po keliu dienu ateina jusu dienos?

labai skubiai reikia atsakymo
Atsakyti
QUOTE(laurat @ 2008 06 02, 21:10)
Turiu kelis klausimus:
1. ar galiu pleistra nusiklijuoti pirmadieni, nors faktiskai tureciau tai daryti ketvirtadieni (mat kita pirmadieni laukia susitikimas su berniuku)
2. kai nusiklijuojate pleistra, po keliu dienu ateina jusu dienos?
labai skubiai reikia atsakymo

1. as nekvailiociau, ypac kai tu rodos visai neseniai pradejai naudot pleistra
2. nusiimu pirmadieni, susergu ketvirtadieni vakare-penktadieni ryte
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2008 06 02, 21:11)
1. as nekvailiociau, ypac kai tu rodos visai neseniai pradejai naudot pleistra
2. nusiimu pirmadieni, susergu ketvirtadieni vakare-penktadieni ryte

hmz... supratau....
1. vadinasi ir nusiimsiu ketvirtadieni-kaip priklauso
2. o siaubas, kaip velai sad.gif

Labai aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurat @ 2008 06 02, 21:23)
hmz... supratau....
1. vadinasi ir nusiimsiu ketvirtadieni-kaip priklauso
2. o siaubas, kaip velai sad.gif

Labai aciu uz atsakymus  4u.gif

vai vai koks nekantrumas hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif aš va antrą pleistrą užsiklijavau pilvo apačioj, tai dabar aplink tenka pasikasyt, nes niežti, nors kai ant "žando" klijavau neniežtėjo, matyt pilvą teks palikt ramybėj g.gif krūtinė kaip pritvinkus biggrin.gif biggrin.gif senai jau taip jaučiausi doh.gif doh.gif bet vistiek kol kas geriau nei KT thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zis @ 2008 06 02, 00:40)
Manau, kad krasteliu atlipimas itaka daro g.gif o vat anksciau ar veliau uzsiklijuosi gal ne taip svarbu unsure.gif

Neteisingas vartojimas man išvis įdomiai skamba, kaip galima neteisingai jį vartoti g.gif g.gif g.gif užklijavimui skirtos tik kelios vietos tai jau reik manyt jei liepta klijuot ant pilvo ant kojos gal neklijuosiu bigsmile.gif o kraštelių atlipimą tai galėtų kažkaip sutvarkyt gamintojai negi nėra jokių nusiskundimų dėl to g.gif g.gif
Atsakyti
Panos, noriu irgi isbandyti ta pleistriuka, bet mano pilvukas visas nusetas strijomis verysad.gif , o skaiciau, viena pana rase, kad ant pazeistos odos negalima klijuot, o strijos, juk skaitosi turbut pazeista oda g.gif? kur dar galima klijuoti? kur patogiausiai?
Atsakyti
QUOTE(Deiva02 @ 2008 06 02, 23:03)
Panos, noriu irgi isbandyti ta pleistriuka, bet mano pilvukas visas nusetas strijomis verysad.gif , o skaiciau, viena pana rase, kad ant pazeistos odos negalima klijuot, o strijos, juk skaitosi turbut pazeista oda g.gif? kur dar galima klijuoti? kur patogiausiai?

ant nugaros, uzpakaliuko, rankos virsaus, biski zemiau peties (nemoku paaiskinti biggrin.gif )

man anksciau geriausiai budavo ant nugaros (menties), bet pastebejau kad nugara daznai prakaituoja ir poto kai nuiimu pleistra jis dregnas buna unsure.gif dabar klijuoju pilvo apacioj, gerai laikos
Atsakyti
QUOTE(Deiva02 @ 2008 06 02, 23:03)

Nu strijos tai ne pažeista oda, o jau likę randai, pažeista oda t.y išberta, sudirginta ar įpjauta mirksiukas.gif mirksiukas.gif ant strijų klijuot galima, tik pasirink vietą kur jos blyškesnės ir jų mažiau mirksiukas.gif mirksiukas.gif mano visas užpakalis strijų nuvarytas ir pilvo apačioj yra, man kita bėda aš visa tokiais plonyčiais pūkeliais padengta tiek nugara tiek pilvas, aišku nėra jie tokie žiaurūs kaip ant kojų bet lengvas pūkelis prie kurio pleistras nemaloniai prikempa doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvara_ilgakasė @ 2008 06 03, 10:34)
Nu strijos tai ne pažeista oda, o jau likę randai, pažeista oda t.y išberta, sudirginta ar įpjauta  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif ant strijų klijuot galima, tik pasirink vietą kur jos blyškesnės ir jų mažiau  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif mano visas užpakalis strijų nuvarytas ir pilvo apačioj yra, man kita bėda aš visa tokiais plonyčiais pūkeliais padengta tiek nugara tiek pilvas, aišku nėra jie tokie žiaurūs kaip ant kojų bet lengvas pūkelis prie kurio pleistras nemaloniai prikempa  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

mhm as irgi tokia "pukuota" ir gan smarkiai tai jetau kai nuimineju pleistra kokios kancios doh.gif bet siaip daugiau lyg ir nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2008 06 03, 13:24)
mhm as irgi tokia "pukuota" ir gan smarkiai tai jetau kai nuimineju pleistra kokios kancios doh.gif bet siaip daugiau lyg ir nieko g.gif

Nu jausmas ne itin malonus kai peša, man dabar ant pilvo niežti tai aplink pasikasau ir toliau gyvenu, sekantį kart nebeklijuosiu ant pilvo, bet kad ant rankų ar nugaros vasarą tai nelabai gražiai atrodys tai teks žandus kaitaliot bigsmile.gif
Atsakyti