Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(Tinute 21 @ 2008 07 03, 19:22)
sweikos mergaites!  4u.gif
Naudoju pleistra keleta menesiu ir kazkaip pajutau kad sworis siek tiek dideja... Is pradziu galwojau gal siaip, bet pamasciau kad pleistras gali but prisidejas blink.gif  ar naudodamos nepriaugote keliu nereikalingu kilogramu? smile.gif

ESU IS TU, KURI PRIAUGO....kt geriau pora metu, tai beveik 5kg per tuos 2 m priaugau. kp klijuoju daugiau nei puse metu, tai dar koki pora kg priaugau. cia nuo kiekvienos organizmo priklauso-vienoms auga svoris, kitoms ne, tracioms net krenta
Atsakyti
kvaila kaltinti kp jei per 2 metus 5kg priaugai. labai lengvai galejai ir siaip priaugti. va zinau mergina kuri per č.į menesio 5kg priaugo, tai akivaizdu kad nuo kp, per 2 metus......
pastebejau kad daug kas linkes kp kaltinti panasiais dalykais, nors jie galejo kilti ir visai ne nuo pleistro
Atsakyti
Sveikos, aš irgi pradėjau naudoti KP. Anksčiau esu 10 m. gėrusi kontraceptikus (su vienais ir pastojau, patekau į 2 proc.), bet dabar turiu problemų su skrandžiu, tai gydytoja parekomendavo KP. Jaučiu, kad valgyt visai nenoriu ir pykina kažkaip. Aišku dar tik pradžia. Tik vieno nesupratau, o kurią dieną jį reikia nulupti. Aš pvz.; pradėjau naudoti trečiadienį. Tai kitą, ir dar kitą trečiadienį keičiu, o po to trečiadienį nulupu ir kai vėl reikia klijuotis būna trečiadienis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedre.vs: 05 liepos 2008 - 19:09
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 07 05, 21:08)
Tik vieno nesupratau, o kurią dieną jį reikia nulupti. Aš pvz.; pradėjau naudoti trečiadienį. Tai kitą, ir dar kitą trečiadienį keičiu, o po to trečiadienį nulupu ir kai vėl reikia klijuotis būna trečiadienis? g.gif

Taip, supratai teisingai 4u.gif
Atsakyti
As tai numeciau 3kg biggrin.gif bet tiksliai zinau,kad ne nuo kp,o del kitu aplinkybiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 07 05, 20:08)
Sveikos, aš irgi pradėjau naudoti KP. Anksčiau esu 10 m. gėrusi kontraceptikus (su vienais ir pastojau, patekau į 2 proc.), bet dabar turiu problemų su skrandžiu, tai gydytoja parekomendavo KP. Jaučiu, kad valgyt visai nenoriu ir pykina kažkaip. Aišku dar tik pradžia. Tik vieno nesupratau, o kurią dieną jį reikia nulupti. Aš pvz.; pradėjau naudoti trečiadienį. Tai kitą, ir dar kitą trečiadienį keičiu, o po to trečiadienį nulupu ir kai vėl reikia klijuotis būna trečiadienis? g.gif

Sveika kolege mirksiukas.gif mirksiukas.gif aš irgi tai savo kailiu jau patyriau, bet pats laikas buvo tai kaip ir neturiu kuo skųstis, o staigmena thumbup.gif maloni buvo ir man ir MB
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2008 07 05, 13:54)
kvaila kaltinti kp jei per 2 metus 5kg priaugai. labai lengvai galejai ir siaip priaugti. va zinau mergina kuri per č.į menesio 5kg priaugo, tai akivaizdu kad nuo kp, per 2 metus......
pastebejau kad daug kas linkes kp kaltinti panasiais dalykais, nors jie galejo kilti ir visai ne nuo pleistro

na bet reikia pripazinti, kad kiekvieno organizmas skirtingai reaguoja. as tiksliai zinau,. kad nuo kontracepcijos, nes mano gyvenimo budas ir visi iprociai nepasikeite, o vat svoris pradejo augti. anksciau galedavau sumustinius kimsti vidury nakties ir ne gramo nepriaugdavau. kai pradejau naudoti kontracepcija, pastebejau,kad svoris eme augti. naksciau daugiausiai 53kg sverdavau, o dabar 60kg norma. taip kad nereikia sakyti, jog nuo kontracepcijos svoris neauga. vienoms pasiseka to isvengti, o kitoms ne. reikia su tuo susitaikyti. as zinau, nuo ko man svoris auga ir niekas man neirodys, kad ne nuo to.
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2008 07 06, 23:03)
na bet reikia pripazinti, kad kiekvieno organizmas skirtingai reaguoja. as tiksliai zinau,. kad nuo kontracepcijos, nes mano gyvenimo budas ir visi iprociai nepasikeite, o vat svoris pradejo augti. anksciau galedavau sumustinius kimsti vidury nakties ir ne gramo nepriaugdavau. kai pradejau naudoti kontracepcija, pastebejau,kad svoris eme augti. naksciau daugiausiai 53kg sverdavau, o dabar 60kg norma. taip kad nereikia sakyti, jog nuo kontracepcijos svoris neauga. vienoms pasiseka to isvengti, o kitoms ne. reikia su tuo susitaikyti. as zinau, nuo ko man svoris auga ir niekas man neirodys, kad ne nuo to.

O ko čia taip purkštaut? Jei auga, tai keisk apsisaugojimo būdą.
Atsakyti
QUOTE(Varvara_ilgakasė @ 2008 07 06, 20:48)
Sveika kolege  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif aš irgi tai savo kailiu jau patyriau, bet pats laikas buvo tai kaip ir neturiu kuo skųstis, o staigmena  thumbup.gif maloni buvo ir man ir MB

lotuliukas.gif Tikiuosi pastojai ne su pleistru, o tai man dar trečiam anksti. Norečiau palaukti bent 3 metukus.
Papildyta:
QUOTE(zis @ 2008 07 05, 20:19)
Taip, supratai teisingai 4u.gif

Tai gerai, bet man vistiek daug klausimų dėl to pleistro iškyla- turbūt reiks varyti pas savo gynę. Kol nevartojau ir klausimų nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 07 07, 21:48)
Tai gerai, bet man vistiek daug klausimų dėl to pleistro iškyla- turbūt reiks varyti pas savo gynę. Kol nevartojau ir klausimų nebuvo g.gif

Visu pirma info lapeli perskaityk skersai isilgai,ten daug atsakymu rasi tongue.gif
Atsakyti
man tai per daug nuo to pleistro pasekmiu organizmui nebuvo, na, gal truputi paskaudeno galva, truputi silpna, bet siaip normaliai
valgyti tai daugiau norejos smile.gif
bet kai dabar noriu tik numesti svorio, tai viska darau, kad jis kristu, tai ir neauga smile.gif

as tai klausima turiu: ar saugu su juo maudytis per atostogas juroje ir pan? nes vien maudantis baseine man jis beveik atlipo, o po to kai kunas buvo sausas, vel prilipo normaliai, net nezinau, ar nuo tokio atlipimo jo veikimas nesumazejo?
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 07 07, 21:48)
lotuliukas.gif Tikiuosi pastojai ne su pleistru, o tai man dar trečiam anksti. Norečiau palaukti bent 3 metukus.

Nea pastojau su Cilestu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif nu tikiuosi kad su KP nepastosiu, nors šiem metam tokių planų buvo, bet dėl sveikatos buvau priversta atidėt, nu aišku jeigu jau bus tai bus čia jau planuok neplanavęs "zapadlo" visada šalia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti