Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(Sacra @ 2008 07 08, 06:58)
man tai per daug nuo to pleistro pasekmiu organizmui nebuvo, na, gal truputi paskaudeno galva, truputi silpna, bet siaip normaliai
valgyti tai daugiau norejos smile.gif
bet kai dabar noriu tik numesti svorio, tai viska darau, kad jis kristu, tai ir neauga smile.gif

as tai klausima turiu: ar saugu su juo maudytis per atostogas juroje ir pan? nes vien maudantis baseine man jis beveik atlipo, o po to kai kunas buvo sausas, vel prilipo normaliai, net nezinau, ar nuo tokio atlipimo jo veikimas nesumazejo?

Tiesiog dazniau patikrink,ar neatlipo. Ir geriau klijuok kur nors po maudymuku,kad maziau vanduo plautu ir smelio nepatektu.
Atsakyti
QUOTE(Varvara_ilgakasė @ 2008 07 08, 10:42)
Nea pastojau su Cilestu  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif nu tikiuosi kad su KP nepastosiu, nors šiem metam tokių planų buvo, bet dėl sveikatos buvau priversta atidėt, nu aišku jeigu jau bus tai bus čia jau planuok neplanavęs "zapadlo" visada šalia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O aš su Cilestu 10 m. nepastojau mirksiukas.gif Įdomu, kaip seksis su pleistru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 07 08, 11:52)
O aš su Cilestu 10 m. nepastojau mirksiukas.gif Įdomu, kaip seksis su pleistru smile.gif

Aš tik 5 metus ramiai gyvenau hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Merginos, dar klausimas- o jums aplinkui pleistrą pajuoduoja? Na man atrodo, jog ten aplinkui porą milimetrų atlimpa ir renkasi nešvarumai g.gif Ir dar ar pleistras nepasibanguoja?
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 07 08, 21:58)
Merginos, dar klausimas- o jums aplinkui pleistrą pajuoduoja? Na man atrodo, jog ten aplinkui porą milimetrų atlimpa ir renkasi nešvarumai g.gif Ir dar ar pleistras nepasibanguoja?

niu man tai nebuvo kad nepajoduotu ir nesibanguotu,o kai nusimaidzius tai beveik ir atlimpa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 07 08, 23:58)

Atlipt tfu tfu tfu neatlipo nei karto, bet pastoviai susibanguoja ir kraštai apkibę, tai klijuoju kad po "trusikaičiais" palįstų ir nesimatytų mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai irgi pasirauksleja jisai, dazniausiai per viduri tokia horizontali rauksle eina
ir krasteliai truputeli irgi atlimpa, gal per daug aktyviai gyvenu, kad pleistras vietoje butu? lotuliukas.gif
nu nezinau
bet as kai pastebejau, kai maudaisi baseine, tai jis toks ten vos laikosi ant siulo, kai jau nusisluostai su ranksluosciu, tai vel kaip niekur nieko
uztai ir pergyvenu, ar nesumazeja jo veiksmingumas nuo tokiu atlipinejimu
o is pasaliniu pojuciu, tai man tik tas jo tiekiamu hormonu padidejimas tai dave nuotaika ir jautrumui itaka, bet gal dabar jau po truputi apsiprantu, nes jau geriau

ir kad ir kaip zemai as ten ji klijuociau, bet pas mane triusikeliai low rise visi, kad krastelis to "niekselio" vis tiek buna islindes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sacra @ 2008 07 09, 19:06)
man tai irgi pasirauksleja jisai, dazniausiai per viduri tokia horizontali rauksle eina
ir krasteliai truputeli irgi atlimpa, gal per daug aktyviai gyvenu, kad pleistras vietoje butu?  lotuliukas.gif
nu nezinau
bet as kai pastebejau, kai maudaisi baseine, tai jis toks ten vos laikosi ant siulo, kai jau nusisluostai su ranksluosciu, tai vel kaip niekur nieko
uztai ir pergyvenu, ar nesumazeja jo veiksmingumas nuo tokiu atlipinejimu
o is pasaliniu pojuciu, tai man tik tas jo tiekiamu hormonu padidejimas tai dave nuotaika ir jautrumui itaka, bet gal dabar jau po truputi apsiprantu, nes jau geriau

ir kad ir kaip zemai as ten ji klijuociau, bet pas mane triusikeliai low rise visi, kad krastelis to "niekselio" vis tiek buna islindes  doh.gif

Niu man irgi tokia juosta buvo g.gif Aš irgi bijau nepastoti smile.gif Gal galit atsiliepti tos, kurios ilgiau vartojate- ar nuo jums taip būdavo? Kažkokia man mistika su ta apsauga blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 07 09, 19:28)
Niu man irgi tokia juosta buvo g.gif Aš irgi bijau nepastoti smile.gif Gal galit atsiliepti tos, kurios ilgiau vartojate- ar nuo jums taip būdavo? Kažkokia man mistika su ta apsauga blush2.gif

Ir dar man juodai keičiasi nuotaika, o jums taip nebūna? Ar čia normalu?
Atsakyti
QUOTE(Sacra @ 2008 07 09, 19:06)
ir kad ir kaip zemai as ten ji klijuociau, bet pas mane triusikeliai low rise visi, kad krastelis to "niekselio" vis tiek buna islindes  doh.gif

O aš nešioju visokius šortikus ir mėgstu čiut aukštesnį liemenį, tai galiu pakavot tą nenaudėlį, tik jei išlenda koks kraščiukas tai už džinsų kišenės siūlės kartais kabinasi doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvara_ilgakasė @ 2008 07 09, 17:50)
O aš nešioju visokius šortikus ir mėgstu čiut aukštesnį liemenį, tai galiu pakavot tą nenaudėlį, tik jei išlenda koks kraščiukas tai už džinsų kišenės siūlės kartais kabinasi  doh.gif  doh.gif

as taip pat,bet ant pilvuko ar uzpakaliuko daugiau neklijuosiu schmoll.gif kaskaip uzsikabina uz dzinsu krastelio ir visa pleistra plesia g.gif geriau ant peties,nors paskui visi klausineja kas cia buvo kad toks "randas"lieka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 07 10, 16:32)
as taip pat,bet ant pilvuko ar uzpakaliuko daugiau neklijuosiu schmoll.gif kaskaip uzsikabina uz dzinsu krastelio ir visa pleistra plesia g.gif geriau ant peties,nors paskui visi klausineja kas cia buvo kad toks "randas"lieka  tongue.gif

O ant peties nesiraukšlėja? Aš užsiklijavau- ir man jau antrą dieną pradėjo banguotis iš visų pusių. Niu nieko nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 07 09, 19:31)

na naudoju nuo geguzes kazkur smile.gif bet daznai susirauksleja o pajuoduoja visada, bet kolkas esu juo labai patenkinta. Na tik gal svoris per tuos men padidejo tik nezinau ar del to pleistras kaltas... Bet siaip jis man labai patinka tos dienos ateina laiku (diena po nuklijavimo) ko niekad nebudavo nevartojant, ir siaip kazkaip pirmom dienom atrode juokinga kad pleistras gali apsaugot, bet po keliu men pelne jis mano pasitikejima biggrin.gif todel kolkas tikrai esu uz ji clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinute 21: 10 liepos 2008 - 21:07