Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

KP naudoju jau gal kokius 4 metus, isbandziau visas klijavimo vietas,kuris nurodytos instrukcijoj, taciau priimtiniausias ir patogiausias ant nugaros. todel jau pora metu klijuoju tik ten, tik kaskart pakeiciu puse, neklijuoju ant tos pacios vietos naujo pleistro. ar cia labai blogai? ar nepadideja tikimybe pastot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinute 21 @ 2008 07 10, 22:05)
na naudoju nuo geguzes kazkur smile.gif  bet daznai susirauksleja o pajuoduoja visada, bet kolkas esu juo labai patenkinta. Na tik gal svoris per tuos men padidejo tik nezinau ar del to pleistras kaltas... Bet siaip jis man labai patinka tos dienos ateina laiku (diena po nuklijavimo) ko niekad nebudavo nevartojant, ir siaip kazkaip pirmom dienom atrode juokinga kad pleistras gali apsaugot, bet po keliu men pelne jis mano pasitikejima  biggrin.gif  todel kolkas tikrai esu uz ji  clap_1.gif

Eisiu kita sav. pas gydytoją tai išsiklausinėsiu visko. Man tai apetito visai nėra. Ir mėnesinės 10 dieną dar nesibaigė, nu pradžioj gal taip ir būna g.gif Aš tai labiausiai noriu jaustis saugiai, bet kai jis ten pradeda banguotis, tai jau ir nervintis imu. Dar porą metų vaikų nelabai noriu.
Atsakyti
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 07 10, 16:32)
as taip pat,bet ant pilvuko ar uzpakaliuko daugiau neklijuosiu schmoll.gif kaskaip uzsikabina uz dzinsu krastelio ir visa pleistra plesia g.gif geriau ant peties,nors paskui visi klausineja kas cia buvo kad toks "randas"lieka  tongue.gif

Mano pilvas pūkuotas tai paskui smagiai cypaujy kai atlupt reikia, užtai ant dupcės klijuoju, nuo ten lengviau atkrapštyt blush2.gif

QUOTE(Tinute 21 @ 2008 07 10, 22:05)
na naudoju nuo geguzes kazkur smile.gif  bet daznai susirauksleja o pajuoduoja visada, bet kolkas esu juo labai patenkinta. Na tik gal svoris per tuos men padidejo tik nezinau ar del to pleistras kaltas... Bet siaip jis man labai patinka tos dienos ateina laiku (diena po nuklijavimo) ko niekad nebudavo nevartojant, ir siaip kazkaip pirmom dienom atrode juokinga kad pleistras gali apsaugot, bet po keliu men pelne jis mano pasitikejima  biggrin.gif  todel kolkas tikrai esu uz ji  clap_1.gif

Ašen irgi maždaug nuo gegužės galo klijuoju ir visai patenkinta aš juo, tik va paskutinę savaitę išpampstu kaip erkė, žiedai ant pirštų įsirėžia, vestuvinio išvis nenuimu, bet kai KT naudojau irgi panašus pojūtis belaukiant mmm būdavo doh.gif o kai nieko nevartojau tokių bajeriukų nebuvo schmoll.gif

QUOTE(Giedre.vs @ 2008 07 11, 09:37)
Eisiu kita sav. pas gydytoją tai išsiklausinėsiu visko. Man tai apetito visai nėra. Ir mėnesinės 10 dieną dar nesibaigė, nu pradžioj gal taip ir būna g.gif Aš tai labiausiai noriu jaustis saugiai, bet kai jis ten pradeda banguotis, tai jau ir nervintis imu. Dar porą metų vaikų nelabai noriu.

Prašom išsamią ataskaitą pateikti čia mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 07 10, 16:19)
O ant peties nesiraukšlėja? Aš užsiklijavau- ir man jau antrą dieną pradėjo banguotis iš visų pusių. Niu nieko nesuprantu g.gif

truputi raukslejasi ypac kai isismaudzius ir dregmes jis gauna.gal nepaspaudei gerai?nes man ji uzklijuoja,tad as tik ranka perbraukiu vis pasiziuret ar dar tebera ax.gif beto pastebiu kad kai mentes suspaudi ar atpalaiduiji nugara ir pleistras atitinkamai buna toks.
Atsakyti
nu tai kai kuri is musu, kurioms tos rauksleles ant pleistro darosi, pastos, tai bus aisku, kad trukdo efektyvumui
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sacra @ 2008 07 11, 20:53)
nu tai kai kuri is musu, kurioms tos rauksleles ant pleistro darosi, pastos, tai bus aisku, kad trukdo efektyvumui
lotuliukas.gif

na tfu tfu tfu,bet pleistra naudoju ne pirmas menuo o jau gal metai,ir jis daznai man susiraito,ir kolkas palikuoniu nera rolleyes.gif (tikiuosi ju ir nebus dar bent 2 meteliu) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sacra @ 2008 07 11, 22:53)
lotuliukas.gif

Aš ketvirtadienį nulupau, ir va jau antra diena laukiu mmm ale nėėėėėėėėėėėrrrrr dar fear.gif fear.gif fear.gif bet dar turiu laiko iki ateinančio ketvirtadienio, nors jokio pilvo dilgčiojimo nieko nejučiu kol kas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
As niekad nesusergu pirma diena po nuklijavimo. Keiciu 6dieniais,tai mmm ateina 2dieni.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 12, 15:36)
As niekad nesusergu pirma diena po nuklijavimo. Keiciu 6dieniais,tai mmm ateina 2dieni.

Aš skaityk dabar nuklijuoju jau trečią kartą, anuos du kartus susirgau antrą dieną, bet maudė pilvo apačią, kadangi dar tik 3 vartojimo mėnuo buvo tai didelio pogromo nekeliu, vistiek organizmas dar ne visai apsipratęs, tai gal pvz šį kartą bus vėliau jau, nu o jei nebus tai nebus, plaukų nesirausiu irnesakyk.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Merginos, o kur užklijavus mažiausiai banguojasi? Nes man ant rankos tai dabar klaikiai atrodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 07 13, 11:11)
Merginos, o kur užklijavus mažiausiai banguojasi? Nes man ant rankos tai dabar klaikiai atrodo verysad.gif

tai vasara iswis geriau klijuot kur nesimato pvz pilvo apacioje po triusikeliais arba ant uzpakaliuko, nors pati ant uzpakaliaus nebandziau bet girdejau atsiliepimu kad kai kuriom atsiklijuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinute 21 @ 2008 07 14, 12:42)
tai vasara iswis geriau klijuot kur nesimato pvz pilvo apacioje po triusikeliais arba ant uzpakaliuko, nors pati ant uzpakaliaus nebandziau bet girdejau atsiliepimu kad kai kuriom atsiklijuoja  g.gif

Nu man tai normaliai laiko ant pukalio mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti