Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

zinot, panos, pabandziau viena toki dalyka ka tik uzsiklijavus, man padejo, gal ir jums pasitarnaus toks patarimas
kadangi mano pleistro keitimo laikas sekmadieniais ryte, tai visada priminima uzsistatau, "nusidepiliuoju" senaji pleistra, palendu po dusu, uzsiklijuoju nauja pleistra ir toliau einu i lova pasnausti koki pusvalandi dar smile.gif
tai gal per ta laika, kai nelabai judama jis geriau prilimpa, ir pastebejau nelabai raukslejasi tada, negu jeigu iskart kazkur begciau tik uzsiklijavusi
pamaniau, gal pravers 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, galiu parduoti 2 EVRA pleistriukus, uzsidejau viena, man netiko tai nebenaudosiu, 2 liko - gal kam kokia ekstrine situacija, zinau, kad kyla bedu kai mergaites pamirsta nueiti pas ginekologe receptuko. (Vilniuje)
Mano email: vaida.klaipeda@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Tinute 21 @ 2008 07 14, 12:42)
tai vasara iswis geriau klijuot kur nesimato pvz pilvo apacioje po triusikeliais arba ant uzpakaliuko, nors pati ant uzpakaliaus nebandziau bet girdejau atsiliepimu kad kai kuriom atsiklijuoja  g.gif

As tai dabar ant užpakalio dazniausiai klijuoju ir teisybė-tikrai yra atsiklijavę porą sykių.Bet lyg ir nieko. Šiaip bandziau daug kur klijuoti, bet patogiausia ant sedynės pasirode, nes nesinori, kad visi matytu, ypac vasara.
KP naudoju jau beveik 3 metus ir esu patenkinta. Tik pradžioj(pirmą mėnesį) jautėsi pašalinis poveikis - niežėjo aplink pleistriuką, bet viskas susitvarkė. Buvau girdėjus, kad svorio priaugama daug su KP. Bet savo kailiu isitikinau, kad tai netiesa. Atvirkščiai,net 5 kg numečiau. Bet, matyt,čia ne nuo pleistro. blush2.gif
Na,o siaip man irgi KP ir banguojasi, ir juoduoja aplink jį, bet tai jokių problemų kol kas nesukėlė.
Atsakyti
QUOTE(Sacra @ 2008 07 14, 21:33)
zinot, panos, pabandziau viena toki dalyka ka tik uzsiklijavus, man padejo, gal ir jums pasitarnaus toks patarimas
kadangi mano pleistro keitimo laikas sekmadieniais ryte, tai visada priminima uzsistatau, "nusidepiliuoju" senaji pleistra, palendu po dusu, uzsiklijuoju nauja pleistra ir toliau einu i lova pasnausti koki pusvalandi dar smile.gif
tai gal per ta laika, kai nelabai judama jis geriau prilimpa, ir pastebejau nelabai raukslejasi tada, negu jeigu iskart kazkur begciau tik uzsiklijavusi
pamaniau, gal pravers  4u.gif

Aciu. mirksiukas.gif Gal tada geriau prilips doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sacra @ 2008 07 14, 21:33)
pamaniau, gal pravers  4u.gif

Suda cia pagulesi,kai mazge nuo ryto zaunyja aplink biggrin.gif
Atsakyti
As grizau is poilsio Kroatijoje, tai zinolit tokio ekstremalaus isbandymo kaip vidurzemio juros vandens surumas Evra neatlaiko verysad.gif Jau po keliu dienu mano pleistriukas ispaluke i tolimuosius vandenys, teko klijuotis nauja, tai dabar su nerimu lauksiu mmm, nes su tokia minimalia apsauga visko gali buti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2008 07 16, 01:04)
As grizau is poilsio Kroatijoje, tai zinolit tokio ekstremalaus isbandymo kaip vidurzemio juros vandens surumas Evra neatlaiko verysad.gif Jau po keliu dienu mano pleistriukas ispaluke i tolimuosius vandenys, teko klijuotis nauja, tai dabar su nerimu lauksiu mmm, nes su tokia minimalia apsauga visko gali buti... verysad.gif

OHO blink.gif blink.gif įdomu kaip su mūsų jūros vandeniu bus g.gif gal jau kuri plaukiojot? O baseine kažin nuo chlorkės neatlimpa g.gif
Atsakyti
Merginos ryt varau pas gynę- galėsiu daugiau papasakoti, bet mano daktarė sakė, jog ilgai mirkstant jūroje - atlimpa, nes pas ją buvo pacientė, kuri mirko jūroj pusę dienos, o po to pleistrą pametė- tai iškarto perspėjo, jog taip nebūtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2008 07 16, 01:04)

Idomiai g.gif kaip tik planuoju po menesiuko i Kroatija idomu kaip cia dabar padaryt kad neisplauktu pleistriukas unsure.gif gal kas su panasia situacija buvot susidure kaip ten jura ir EVRA 'bendrauja" blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 07 16, 21:00)
Merginos ryt varau pas gynę- galėsiu daugiau papasakoti, bet mano daktarė sakė, jog ilgai mirkstant jūroje - atlimpa, nes pas ją buvo pacientė, kuri mirko jūroj pusę dienos, o po to pleistrą pametė- tai iškarto perspėjo, jog taip nebūtų ax.gif

na po puse dienos ir oda atsokt gali biggrin.gif gal trumpi pasipliuskenimai nepakenks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinute 21: 16 liepos 2008 - 21:08
QUOTE(Tinute 21 @ 2008 07 16, 22:10)
Idomiai g.gif  kaip tik planuoju po menesiuko i Kroatija idomu kaip cia dabar padaryt kad neisplauktu pleistriukas unsure.gif gal kas su panasia situacija buvot susidure kaip ten jura ir EVRA 'bendrauja" blink.gif
Papildyta:

na po puse dienos ir oda atsokt gali  biggrin.gif  gal trumpi pasipliuskenimai nepakenks g.gif

Niu manau, kad turėtų atlaikyti-tik pusdienį nemirk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 07 16, 22:00)

Zinokit nemirkau ten puse dienos, bet dienoj einiū ne viena karta pasiplaukiot, nes karstis ten nerealus...Tai vat taip vat...

QUOTE(Tinute 21 @ 2008 07 16, 23:10)
Idomiai g.gif  kaip tik planuoju po menesiuko i Kroatija idomu kaip cia dabar padaryt kad neisplauktu pleistriukas unsure.gif gal kas su panasia situacija buvot susidure kaip ten jura ir EVRA 'bendrauja" blink.gif
Papildyta:
na po puse dienos ir oda atsokt gali  biggrin.gif  gal trumpi pasipliuskenimai nepakenks g.gif

Nebuciau tavo vietoje tokia tikra unsure.gif Nes man atlipo ir nesimirkant tenais labai ilgai verysad.gif

QUOTE(Giedre.vs @ 2008 07 16, 23:29)
Niu manau, kad turėtų atlaikyti-tik pusdienį nemirk mirksiukas.gif

Neatlaiko. isbandyta. Jau po to galvojau ka cia tokio padarius, kad neatliptu - nieko nesugalvojau, nes uzklijuoti ant pleistro nieko negalima verysad.gif
Atsakyti
Niu blin tai reiškias ir mūsiškėj jūroj atlips, tik paguoda ta, kad pas mus nekaršta ir vanduo kartais šaltas būna, tai dar yra galimybė kojos taip ir neįkišt į jūrą hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti