Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 30, 15:57)
po Jutares  smile.gif  ir seavos  smile.gif  net geda ir bekelti savo apyrankele, bet pasirodyti vistiek noriu (mano antroji apyranke  ax.gif ) niu gal labai neuzmetysit  cool.gif
http://public.fotki....argaijuoda.html

aha supratau... lotuliukas.gif kukliniesi mirksiukas.gif grazi apyranke,abi grazios. thumbup.gif
Atsakyti
oba seava savo sage karoliukais "apvilko" bigsmile.gif labai fajnos fotkes,tik va pacio darbelio tai geles geriausiai tik ir matosi,o fono spalva ir lapeliai nelabai.Bet siaip foto man labai patiko
Papildyta:
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 30, 17:57)
po Jutares  smile.gif  ir seavos  smile.gif  net geda ir bekelti savo apyrankele, bet pasirodyti vistiek noriu (mano antroji apyranke  ax.gif ) niu gal labai neuzmetysit  cool.gif
http://public.fotki....argaijuoda.html

nesigedyk visos mes nuo kazko pradejom rolleyes.gif
Atsakyti
seava, o iš priekio nuotraukytės neturi/ g.gif Dabar matau, kad kvietkai gražūs, bet viso vaizdo per lako blizgesį neįžiūriu biggrin.gif Matau tik, kad jau paviršius tai suuper lygus thumbup.gif

aurelija, man gražus margumas, ir niekas tavęs niekuo neapmėtys hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2008 01 30, 16:31)
seava, o iš priekio nuotraukytės neturi/ g.gif Dabar matau, kad kvietkai gražūs, bet viso vaizdo per lako blizgesį neįžiūriu biggrin.gif Matau tik, kad jau paviršius tai suuper lygus thumbup.gif

aurelija, man gražus margumas, ir niekas tavęs niekuo neapmėtys hihihi.gif

Jutaryt,jei tu sakai,kad lygus,vadinas lygus notworthy.gif pagaliau pavyko thumbup.gif

panasiai ir is priekio atrodo,paziuresiu,gal ir turiu kokia kita nuotrauka...
Papildyta:
user posted image na va .. tik ruda gyvai ne tokia sviesi..
Atsakyti
ooo doh.gif kokį grožį buvau pražiopsojus blush2.gif labai fainas pakabukas, ar čia sagė? o kaip tuos karoliukus pritaisiai?
Atsakyti
QUOTE(dydo @ 2008 01 30, 16:49)
ooo  doh.gif kokį grožį buvau pražiopsojus  blush2.gif labai fainas pakabukas, ar čia sagė? o kaip tuos karoliukus pritaisiai?

apipinu.is biserio temos ismokau ax.gif lotuliukas.gif
greiciausiai bus sage blush2.gif
Atsakyti
dydo aciukas smile.gif
seava aciukas smile.gif , niu po tavo foto, tai ir kuklinuosi ax.gif
o-pa-pa kaip ir aciukas cool.gif
Jutare aciukas smile.gif jei sakai kad neapmetysit, tai biggrin.gif
Atsakyti
Seva, super thumbup.gif thumbup.gif , man labai grazu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneda: 30 sausio 2008 - 20:13
QUOTE(Bjauruska @ 2008 01 26, 11:31)

o sita reikala galima virti? reikia pabandymui pigienos g.gif
Atsakyti
galima.
sita pigiena pagal kaina palyginus visai nieko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agneda @ 2008 01 30, 20:12)
Seva, super  thumbup.gif  thumbup.gif , man labai grazu  drinks_cheers.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Reikės visą skyrelį perskaityti, nes kai pamačiau Jūsų darbus thumbup.gif , labai norisi ir man pabandyti, gal kas pavyks. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 01 30, 21:56)
o sita reikala galima virti? reikia pabandymui pigienos  g.gif

aga galima virti mirksiukas.gif as su juo ir tesu darius, man tai jis nieko toks cool.gif (mano parase gali pasiziureti papuosaliukus kur dariau tai is jo ir daryta) cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 30 sausio 2008 - 21:17