Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(o-pa-pa @ 2008 01 31, 13:01)

o ...sita....gi.... biggrin.gif ziuriu kad apyranke triju eiliu bet nematau paskirstytoju nei uzsegimo kaip jin tau mistiskai laikosi? ar cia tiesiog aplink riesa reikia apsukt?
nu bliamba ir as tokia darysiu lotuliukas.gif

čia turbūt bus viela su atmintim rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 01 31, 13:01)
QUOTE(seava @ 2008 01 31, 14:52)

uch kaip man patinka tokio stiliaus apyrankes wub.gif dievinu......gal tik spalvos ne mano
o ...sita....gi.... biggrin.gif ziuriu kad apyranke triju eiliu bet nematau paskirstytoju nei uzsegimo kaip jin tau mistiskai laikosi? ar cia tiesiog aplink riesa reikia apsukt?
nu bliamba ir as tokia darysiu lotuliukas.gif

dekui 4u.gif

cia veriau ant vielos,kur su atmintim,ji kaip spyruokle.man tokios labai patinka,nes graziai ant rankos ziurisi ir su uzsegimu jokio vargo,nei veriant,nei bandant uzsisegt. ax.gif
Atsakyti
Labai įdomi apyrankė.
Atsakyti
supratau...o as dura vis pasiziuriu rankdarbiuos i ta viela ir niekaip nesugalvodavau kam ji skirta doh.gif tai su ja reiktu taip elgtis turbut.....atsikerpi kiek reikia,suveri viska ir tada sutvirtini vielutes galiukus g.gif o kaip juos sutvirtin? uzmazgyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 31 sausio 2008 - 15:13
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 01 31, 15:11)
supratau...o as dura vis pasiziuriu rankdarbiuos i ta viela ir niekaip nesugalvodavau kam ji skirta doh.gif tai su ja reiktu taip elgtis turbut.....atsikerpi kiek reikia,suveri viska ir tada sutvirtini vielutes galiukus g.gif  o kaip juos sutvirtin? uzmazgyt?

ji kieta,jau tik su replem gali sulenkt.as kilpute galiukuose padarau. 4u.gif
Atsakyti
reikės ir man tos vielos nusipirkti, nes šiaip verdavau tik ant troselio ar vielos.
Atsakyti
mergaites daba biski vaizdu paduos unsure.gif kadangi daiktas ipareigojantis visai foto sesijai tai ir fotkius bus nemazai unsure.gif
dovana swapinei mergaitei - adatine
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
tik labai jau sunkiai fotkinosi doh.gif turbut daugiausia is visu su sia adatine vargau kol "islauziau" nors kazka doh.gif
Atsakyti
Oho swoon.gif , tikrai "išlaužei".
Atsakyti
nu bet jau ir išlaužei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif Super, neturiu kitų žodžių wub.gif
Atsakyti
nerealus darbelis wub.gif
Atsakyti
aciu mergaites ax.gif nu stengiausi kaip niekada karsta.gif
Atsakyti
Pavarei nerealiai swoon.gif wub.gif
Atsakyti