Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(seava @ 2008 02 02, 13:34)
as visai  noreciau  ax.gif  blush2.gif

bigsmile.gif liuks laukiam dar kas prisijungs
Atsakyti
QUOTE(dydo @ 2008 02 02, 12:38)
bigsmile.gif  liuks laukiam dar kas prisijungs

ir man reikia lotuliukas.gif Dėl visa ko. Tik nedaug biggrin.gif
Atsakyti
a ką dar galima su juo lakuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 02 02, 13:45)
ir man reikia lotuliukas.gif Dėl visa ko. Tik nedaug  biggrin.gif

nedaug-tai litrą? biggrin.gif
QUOTE(kitty*** @ 2008 02 02, 13:51)
a ką dar galima su juo lakuot rolleyes.gif

parketą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dydo @ 2008 02 02, 12:58)
nedaug-tai litrą?  biggrin.gif

o litras yra nedaug? Eisiu pas tave mokintis su modelinu žaisti. blush2.gif Jei priimsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 02 02, 14:04)
o litras yra nedaug? Eisiu pas tave mokintis su modelinu žaisti. blush2.gif Jei priimsi biggrin.gif

ooo pas mane mokintis cool.gif biggrin.gif tokia reikšminga pasijutau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dydo @ 2008 02 02, 13:26)
ooo pas mane mokintis  cool.gif  biggrin.gif tokia reikšminga pasijutau  lotuliukas.gif

Galima ir man kiek pasimokinti? ax.gif
Kokią foliją naudojai apyrankei ir kaip ją prilipinai? Aš turiu tos eberhardfaber pakiukuose, bet tas pardavėjas sakė, kad ji klijuojama ant jau iškepto modelino. Rusiškam forume kalbama apie kažkokią "potal", kuri klijuojas ant "žalio" modelino ir kepama kartu. Tai kaip tu darei? (Jei nepaslaptis, žinoma)
Atsakyti
QUOTE(smilga246 @ 2008 02 02, 14:53)
Galima ir man kiek pasimokinti? ax.gif
Kokią foliją naudojai apyrankei ir kaip ją prilipinai? Aš turiu tos eberhardfaber pakiukuose, bet tas pardavėjas sakė, kad ji klijuojama ant jau iškepto modelino. Rusiškam forume kalbama apie kažkokią "potal", kuri klijuojas ant "žalio" modelino ir kepama kartu. Tai kaip tu darei? (Jei nepaslaptis, žinoma)

potal tai ir yra tie "aukso" lakštai ir juos klijavau ant žalio modelino. paskui apkočioji ir gaunas skilinėjimas (arba perleidi per pastą mašiną) o tuos dryžiukus dariau taip. iškočioji modelino lapą ant jo klijuoji folijos lapelį tada pjaustai juostom ir klijuoji vieną ant kitos 4u.gif jei neaišku klausk
Atsakyti
gal galetum aprasyma lako imest cia?
as kaip tik turiu stala dekupazinta daryt ,jei lakas gan atsparus trinciai ,tai isvis butu labai liux.
o jis kam skirtas.Modelinui,medziui ?,kam dar g.gif

ir sarasa norinciu galim pasidaryt.
bus aiskiau kiek ir kam to lako reikia.

taigi

1. dydo
2 seava
3 .....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seava: 02 vasario 2008 - 14:20
nepamirškit ir manęs,man reik to lako biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2008 02 02, 15:18)
gal galetum aprasyma lako  imest cia?
as kaip tik turiu stala dekupazinta daryt ,jei lakas gan atsparus trinciai ,tai isvis butu labai liux.
o jis kam skirtas.Modelinui,medziui ?,kam dar g.gif 

ir  sarasa norinciu galim pasidaryt.
bus aiskiau kiek ir kam to lako reikia.

taigi

1. dydo ..
2 seava

ok vakare įmesiu aprašymą, dabar einu migdyt vaiko. skirtas jis parketui lakuot (taip, kad trinčiai reik manyt atsparus mirksiukas.gif ) rusų forume skaičiau, kad juo lakuoja fimą ir nusiskundimų nebuvo unsure.gif dar prie sarašiuko gal reiktų parašyt kiek l ar ml paimtų
Atsakyti
QUOTE(dydo @ 2008 02 02, 14:09)
potal tai ir yra tie "aukso" lakštai ir juos klijavau ant žalio modelino. paskui apkočioji ir gaunas skilinėjimas (arba perleidi per pastą mašiną) o tuos dryžiukus dariau taip. iškočioji modelino lapą ant jo klijuoji folijos lapelį tada pjaustai juostom ir klijuoji vieną ant kitos  4u.gif jei neaišku klausk

aciuks.gif
O tais "klijais", kur folijos klijavimui skirti, netepei? Aš to berniuko klausiau, ar galima ant nekepto, tai sake - ne, neprilips. Dabar žinosiu.
Atsakyti