Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(smilga246 @ 2008 02 02, 14:22)
aciuks.gif
O tais "klijais", kur folijos klijavimui skirti, netepei? Aš to berniuko klausiau, ar galima ant nekepto, tai sake - ne, neprilips. Dabar žinosiu.

oij doh.gif jau to berniuko nelabai verta klausyti-kalbu is savo patirties ax.gif
blogiausia, kad pas mus prekes pardavineja zmogai, kurie patys nieko apie jas schmoll.gif

Jutaryt, ar moteros tave jau pasieke g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 02 vasario 2008 - 19:41
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 02 02, 19:40)

Jutaryt, ar moteros tave jau pasieke  g.gif

nea biggrin.gif Bet pasieks, kur jos dėsis biggrin.gif
Atsakyti
Labas mergaitės mirksiukas.gif
aš pas jusu puslapi kaip ir naujokė ax.gif
Noriu paklaust, paėmiau štai toki modelina ( balta) user posted image ir ant trilitrinio nulipdžiau kauke. Pagal aprašima jin pati turi per 24 val išdžiuti.
Kažin negalima pagreitint procesa džiuvimo?
Ar jis poto nusiims nuo trilitrinio?
Ar duštantis bus?
Atsiprašau kad užkroviau gal ir kvailu klausimu, man butu geriau žinot išanksto. nes jei kas aš turiu suspėt vaikams iki antradienio kitas kaukes daryt.
Seniau darydavau iš popieriaus, va tokias ax.gif
paspaudus per nuotrauka pamatysit jas didesnes.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilonėlė: 02 vasario 2008 - 20:31
pasidariau zvakide ax.gif
nepyk Jutaryt bet forma tai kaip tavosios blush2.gif tinkamesnio pagrindo neradau unsure.gif
tai gavosi kad nusiziopsojau dry.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 02 02, 22:11)
nepyk Jutaryt bet forma tai kaip tavosios blush2.gif tinkamesnio pagrindo neradau unsure.gif

blink.gif blink.gif blink.gif nu tai ar sąžinės turi??? umn.gif hihihi.gif Rodyk tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 02 02, 22:11)

ax.gif as tai jau senai turiu tokios formos inda - zvakidei pirkau, bet dar taip ir nieko nepadariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2008 02 03, 00:20)
blink.gif  blink.gif  blink.gif nu tai ar sąžinės turi??? umn.gif hihihi.gif Rodyk tongue.gif

dabar blink.gif
nu einu fotkint tadum
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 02 02, 22:25)
dabar blink.gif
nu einu fotkint tadum
unsure.gif

tai va, kitas reikalas biggrin.gif
Atsakyti
Ilonele, pirma kauke, kuri kairiau labai grazi. O del visu klausimu, tai nieko nezinau biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
nu rodausi,bet sita.... padariau pora klaidu,dar neslifuota ir fonas ne koks.......ant smugio viskas blush2.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
liuks žvakidė didis.gif
Atsakyti
niu biski gal kruopstumo pritrukau,ir kita kart stengsiuos modelina sudeliot taip kad nereiktu "skyliu lopyt",bo tos vietos kur buvo dadeta modelino, rastas susikerta ir nelabai man g.gif
nu bet pirmas kartas.....kita kart jau zinosiu ax.gif
Atsakyti