Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(Chriupike @ 2008 02 12, 17:39)
as ta medziaga uzlakstau, susiuvu ir paskui ant virsaus dar lygu medziagos gabaleli prisiuvu, kitaip negraziai atrodo

AČIŪ už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2008 02 12, 21:58)
Sveikutes smile.gif
Turiu nekuklu klausimuka... Man kepant plokscius darbelius ju krastai issiriecia i virsu... Gal patarsit kaip to isvengti?

tai gal per aukstoj temperaturoj kepi? g.gif Arba labai labai plonus darai g.gif
Man neuzsiraito schmoll.gif
Atsakyti
Chriupike aciu smile.gif
Atsakyti
Varlyte, nustatau apie 110 laipsniu, o storis dazniausia apie 0.5 cm....
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2008 02 13, 09:35)

g.gif tai gal blogai rodo orkaites termometras?
Net nzn ka cia daugiau pasakyt, man nesiraito schmoll.gif gal kitos mergaites ka patars g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2008 02 13, 08:35)

Greičiausiai termometras kaltas. Nu dar gali būti, kad tu ant kokio nors pagrindo, kuris nuo karščio raitosi, kepi g.gif Bet man tai taip niekada nebuvo. Kartą netyčia buvau temperatūrą virš 200 nustačius - padegė, bet neužsiraitė...
Atsakyti
Man dujinėj raitosi , galiu idealiausią daiktą įdeti išimsiu garbanotą sad.gif tai db pvz dariau auskariukus trikampinius tai isemiau tokius bele kokiu, nors kociojau, gloscau sad.gif tai paskui noredama istiesinti slifuot su 280 turiu, todel viska darau storiau kad butu kur nuslifuoti lygiai, bet gal todėl, kad čia dujinė taip darosi? g.gif

Atsakyti
aš kepu dijinėj orkaitėj, niekad nebuvo susiraitę rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irgi dujinėj kepu..ir dar be tikslaus termometro...taip iš akies karštis būna hihihi.gif Ir nė karto nesusiraitė niekas, nors esu dariusi ir nepilnai 5mm gaminukus 4u.gif Jei kartais perkepa, tai tik paruduoja, bet formos nekeičia schmoll.gif
Atsakyti
Na jei yra rutuliukas tai nekeicia pa mane, jei kazkas plokscio tai keicia beveik visada. g.gif
Juste as irgi be termometro. o kaip tu partikrini kad iskepe? as mastau gal susiraito todėl, kad aš vartau, nes jei nevartau visada prikepa g.gif po to isimu ir metu i salta vandeni pabuna siek tiek ir ziuriu ar tvarkele, bet niekad nekepu 30 minuciu, nes po tiek isimu tik nuodėguliu kruva. sad.gif nors ir su atidarytom durelėm.
Atsakyti
Pas mane paprasta dujinė orkaitė, kur durelėse įmontuotas gamyklinis termometras (bet jis tiesiog tur 5 padalas, o temperatūrą tai reik pagal instrukciją žiūrėt (kuri padala ką reiškia). Aš kepu 30min, durelės uždarytos ir niekad nevartau, gaminukai ant popieriaus lapo guli, tai neprikepa...ir nemetu į šaltą vandenį, o palieku atvėsti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 14 vasario 2008 - 10:02
Pas mane irgi yra tos 5 padalos bet kiek kuri reiškia nežinau. aš uždariau viena kartą ir kepiau 15 minučių tai viską išmečiau.
vakar va irgi pridariau kalna visko kepiau tai kai kas pridegė, o viena pusė karoliukų neiškepė, tai dakepinėjau. Ir nesuprasi kodėl čia taip. man prie popieriaus net labiausiai limpa kiek kepiau tai kepu ant keraminės plytelės. O atvėsti palieki ištraukusi? ar orkaitėj?

Mistika dar viena atrodo dujinė orkaitė ir yra dujinė orkaitė, bet gal pas mane labai sena ir kaip nors ten kažkas ne taip. g.gif
Tai kepu dabar atidarytom durelėm bet irgi maximum 15 minuciu. Iškepa šiaip be vakarykščio nedakepimo normaliai tik va tas garbanojimasis doh.gif
Atsakyti