Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Aš ištraukiu iškeptus iš orkaitės ir palieku kokiai valandai. O prie popieriaus niekad nebuvo prikepę...man prie plytelės buvo prikepę vieną kartą doh.gif
Atsakyti
Niu sakau mistika doh.gif
Atsakyti
merginos, o kaip jus padarot kad pjaunant jau paruosta ritineli jis nesusiplotu, man vis is apskritimo ovalas gaunasi.... verysad.gif
Atsakyti
Kuisis, įkišam į kamerą keletą minučių, jei dešra labai stora, tai net keliolika smile.gif

Jei dirbi su fimu tai nieko nenutinka ilgiau palaikiu, o jei su latvisku tai geriau jo nepersaldyti, nes trupės pjaunant:)
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2008 02 14, 11:45)
Kuisis, įkišam į kamerą keletą minučių, jei dešra labai stora, tai net keliolika smile.gif

Jei dirbi su fimu tai nieko nenutinka ilgiau palaikiu, o jei su latvisku tai geriau jo nepersaldyti, nes  trupės pjaunant:)

Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
su sv Valentino diena clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Aciu uz pasisakymus, gal reikes pabandyti i vandeni iskeptus imesti... g.gif Pastebejau, kad kepant jie nesiraito, bet kai ataista, krasteliai buna pakile... O prie popieriaus man daznai prilimpa unsure.gif
Atsakyti
a ko cia taip tylu blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 02 16, 18:07)
a ko cia taip tylu  blink.gif  blink.gif

visos lietuvybe puoseleja biggrin.gif
Atsakyti
na kad nebūtų taip ramu biggrin.gif įdėsiu savo paskutinius modelininius auskariukus smile.gif (norsjau prisikepus modelininių karoliukų, bet nieko iš jų dar nepadariau)
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Prisidėčiau ir aš prie temelės atgaivinimo, bet išvažiavo mano fotikas savaitgaliui, negaliu nufotkint savo naujienų verysad.gif
O tavo,~Migla...Miglelė~, gražūs darbeliai smile.gif Ypač tie antri įdomūs thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurosperle: 16 vasario 2008 - 21:33
Kviečiu užeiti į šią temą ax.gif :
http://www.supermama...howtopic=280679
Atsakyti