Aš ištraukiu iškeptus iš orkaitės ir palieku kokiai valandai. O prie popieriaus niekad nebuvo prikepę...man prie plytelės buvo prikepę vieną kartą

Niu sakau mistika

merginos, o kaip jus padarot kad pjaunant jau paruosta ritineli jis nesusiplotu, man vis is apskritimo ovalas gaunasi....

Kuisis, įkišam į kamerą keletą minučių, jei dešra labai stora, tai net keliolika 
Jei dirbi su fimu tai nieko nenutinka ilgiau palaikiu, o jei su latvisku tai geriau jo nepersaldyti, nes trupės pjaunant:)

Jei dirbi su fimu tai nieko nenutinka ilgiau palaikiu, o jei su latvisku tai geriau jo nepersaldyti, nes trupės pjaunant:)
QUOTE(Kentaure @ 2008 02 14, 11:45)
Kuisis, įkišam į kamerą keletą minučių, jei dešra labai stora, tai net keliolika 

Aciu uz atsakyma

su sv Valentino diena

Aciu uz pasisakymus, gal reikes pabandyti i vandeni iskeptus imesti...
Pastebejau, kad kepant jie nesiraito, bet kai ataista, krasteliai buna pakile... O prie popieriaus man daznai prilimpa

a ko cia taip tylu

Prisidėčiau ir aš prie temelės atgaivinimo, bet išvažiavo mano fotikas savaitgaliui, negaliu nufotkint savo naujienų
O tavo,~Migla...Miglelė~, gražūs darbeliai
Ypač tie antri įdomūs

O tavo,~Migla...Miglelė~, gražūs darbeliai