Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 27, 11:42)
nesuprantu, man tas is rimi pirktas tai nei trupa nei ka, nesuprantu prie ko jisai limpa, man dar nieko neprilipo ir susipjausto normaliai, kai biski pasaldai, aisku neturiu galimybes pabandyti fimo, bet man tai jisai visai nieko, kai nesi gero ragaves nera su kuo palyginti, tai ir tas geras  lotuliukas.gif aciukas ita bita, niu ir as manau kad perkelta nes raides tai man lyg ir atbulom eina, niu bet neatsake zaliuku auskariuku savininke  g.gif

g.gif o tu pirma išverdi tą iškočiotą ir tik paskui pjaustai g.gif jergutėliau, kuo tolyn į mišką......jaučiu kol nepabandysiu tol nieks ir nebus aiškiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 02 27, 11:48)
g.gif o tu pirma išverdi tą iškočiotą ir tik paskui pjaustai g.gif jergutėliau, kuo tolyn į mišką......jaučiu kol nepabandysiu tol nieks ir nebus aiškiau  doh.gif

niu juk isvires bus kietas mirksiukas.gif kaip ji reiketu supjaustyti tai net nezinau, muset tik su kokiu pjukliuku doh.gif , ne as sukocioju, imetu biki i kamera koki 10 minuciu issitraukiu ir su britvute supjaustau, po supjaustymo jau nieko nebedarau ir sumetu i verdanti vandeni, cia as kalbu apie ta is rimi pirkta vaikiska modelina, fimo kepamas, nors ta irgi galima kepti, ant dezutes parasyti kiek virti ir jei norima kiek ir kaip kepti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 27, 11:54)
niu juk isvires bus kietas  mirksiukas.gif  kaip ji reiketu supjaustyti tai net nezinau, muset tik su kokiu pjukliuku  doh.gif , ne as sukocioju, imetu biki i kamera koki 10 minuciu issitraukiu ir su britvute supjaustau, po supjaustymo jau nieko nebedarau ir sumetu i verdanti vandeni, cia as kalbu apie ta is rimi pirkta vaikiska modelina, fimo kepamas, nors ta irgi galima kepti, ant dezutes parasyti kiek virti ir jei norima kiek ir kaip kepti  mirksiukas.gif

aciuks.gif aciuks.gif o fimo mūsojoj orkaitėj kaip pyragą kepti ar kokioj kitoj krosnelėj, fiminėj blush2.gif g.gif niu nėr kada perskaityt tiek daug temos, kad viskas būtų aišku blush2.gif doh.gif
Atsakyti
dauguma kepa orkaiteje smile.gif
dujinei smile.gif
bet jei turi kokia elektrine krosnele gali ir ten kepti, svarbu 110 laipsniu smile.gif
mikrobangei negalima, nebent spec modelinas skirtas mikrobangeje kepti ax.gif
Atsakyti
Kokios yra to tikro modelino ar bent jau panasaus į tikra kainos? g.gif
Atsakyti
fimo kainuoja 56g berods virs 6 lt
smile.gif

pasitikslinau 6.58 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 27 vasario 2008 - 14:23
blink.gif nu sakes doh.gif klaipedoj jo kaina 9lt unsure.gif blink.gif nu sakes kazka reiks galvot, jei rimtai as i tai iklimpsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2008 02 27, 15:43)
blink.gif  nu sakes  doh.gif  klaipedoj jo kaina 9lt  unsure.gif  blink.gif nu sakes kazka reiks galvot, jei rimtai as i tai iklimpsiu  g.gif

tai tada paprasčiau iš Tikrų spalvų užsisakyti bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2008 02 27, 16:43)
blink.gif  nu sakes  doh.gif  klaipedoj jo kaina 9lt  unsure.gif  blink.gif nu sakes kazka reiks galvot, jei rimtai as i tai iklimpsiu  g.gif

niu nejau tikrose spalvose tokia kaina doh.gif gal cia ne tikrose spalvose mirksiukas.gif
Papildyta:
niu juk tikru spalvu atstovu sakyciau ir Klaipedoj yra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2008 02 27, 16:43)

o kur būtent Klp po 9 lt yra? man ko gero patogiau internete pirkt, o jei dar ir pigiau išeina, plius klaidžiot ir ieškot mieste nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 02 27, 17:03)
o kur būtent Klp po 9 lt yra? man ko gero patogiau internete pirkt, o jei dar ir pigiau išeina, plius klaidžiot ir ieškot mieste nereikia  g.gif

na as pirkau art manijoj, gal kur ir pigiau galima rast, tik kad man su mazium nera taip lengva patekt bet kur.
beje gal kas galit atsakyt ar galima maisyti modulima kuri reikia kepti (fimo) ir kuris pats sudziuva (nusipirkau nepaziurejus) maisyti. ar nieko nenutiks jei iskepsiu ?
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2008 02 27, 16:20)
beje gal kas galit atsakyt ar galima maisyti modulima kuri reikia kepti (fimo) ir kuris pats sudziuva (nusipirkau nepaziurejus) maisyti. ar nieko nenutiks jei iskepsiu ?

Maišyti tarpusavyje polimerinį ir ore kietėjantį modeliną tikrai negalima smile.gif
Tai visiškai skirtingos, skirtingų sąvybių medžiagos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MAGIC*: 27 vasario 2008 - 17:18