Įkraunama...
Įkraunama...

Kąsnio jausmas gerklėje

prisijungiu ir aš. kaklo smaugimas ištiko staiga, mirus artimam žmogui, šeimos nariui, tą pačią dieną, tuomet kurį laiką jis buvo aprimęs, bet grįžus į realybę pajutau vėl tuos pačius simptomus. Tiesa, gydytojai teigė jog yra ir refliuksas, nors žarnos nerijau, nes nerado pilori bakterijos. Dabar, gal savaitę smaugia kiekvieną dieną, kaklas atrodo lyg patinęs, užsidėjo kažkas tokio kaip "pagurklis" palenkus galvą link krūtinės ir ryjant jaučiu kažką panašaus kaip traškesį. skausmo jokio, bet toks vaizdas lyg ryjant kažkur kabintų, toks vaizdas, kartais ir papykina, bet neseniai rado ir osteochondrozę, ten irgi yra simptomas gumulo kakle. Gal kam nors panašūs pojūčiai? žinau, kad gali būti nervai, bet apie traškesį niekas niekur nemini. 

Atsakyti

o ar kam nors esant tam kaklo smaugimui ryjant nejuntamas traškesys ar kažkas pan.? taip pat atsiranda kažkas pan. į pagurklį, ypač kai palenkiu galvą žemyn. skydliaukė tikrinta... refliuksas lyg ir yra, bet žarna neryta, pilori bakterijos nėra. 

Atsakyti

ar tema nebeaktyvi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LMak: 25 lapkričio 2019 - 12:07

Gal kažkam pagelbesiu. Prieš metus man atsirado kasnio jausmas gerkleje. Iśvažinejau po ivairius daktarus,tyre skrandi,visus organus,galiausiai nieko nerade,pripaiše ,kad nerviškai. Bet vaistai nuo nervu nieko nepadejo,kol galiausiai praejus metams kančiu,pradejo mane berti, ypač kojas . As pasiskaičius internete,sumaniau pasidaryti maisto netoleravimo testa. Ir ka jus galvojat. Esu alergiška pieno produktams, kvietiniams miltams ir kiaušiniams. Atsisakiau šiu produktu ir matau,kad savijauta žymiai gereja. 

Atsakyti