O tas kąsnis gerklėje, tai jis jaučiamas tik kakle, gerklėj? Aš jaučiu slankojantį guzą labiau skrandžio srityje, kuris atsimuša tarsi aukštyn, link gerklės, bet, kad jau visai pačioje gerklėje, tai ne. Kas yra GERL aš žinau ir jį turėjau daug metų, bet tai visai ne toks jausmas. VCieną naktį pabudau ir pajutau šitą guzą, likusią nakties dalį nebemiegojau, nes nesupratau kas vyksta ir kaip sau padėti. Po to tyriausi skrandį (per 8 mėnesius 3 kartus ryjau žarną), pirmą kartą rado tiesiog uždegimą, išgydė, kitus kartus sako, kad viskas puiku. Santariškėse darė echoskopiją, apart polipo tulžies pūslėj irgi neiko nerado. Po to dar viena echoskopiją dariausi savo poliklonikoje, pasakė tą patį. Visi sako, kad nėra nuo ko būti tam guzui ir nežinia ką aš jaučiu. Bet kartais jau nebežinau nei kur lįsti, nuvargina tas tempimo ir slankiojimo jausmas, lyg kakokia didelė varnalėša ties skrandžiu slankotų. Būna ir praeina, porą savaičių nieko nejaučiu, po to vėl ateina stiprus paūmėjimas. Ir kaip sužinot kas tai yra? Kartais taip pavargstu, kad nors bėk ir rėk,jei kažką skaudėtų, tai bent vaistų nuo skausmo išgerčiau, o čia iš vis nežinia ką daryt. Sako, kad greičiausiai nervinio pobūdžio, bet jei tas kąsnio jausmas yra grynai tik pačioje gerklėje, tai man ne tai, man kažkas įstrigę žemiau.
Kai nuvažiuoja stogas, atsiveria dangus...