Ir mus panašios problemėlės užpuolė... Adomeliui dar tik treji, bet i darželį eina nuo dviejų ir niekada neturėjau jokių rūpesčių.

Nėkarto nėra apsiverkęs prie darželio ar pareiškęs nenorą ten eiti.
Tačiau paatostogovęs mėnesį su sese ir manimi namuose, pradėjo nebenorėti į darželį... Oir auklėtoja pasikeitė

- tai dar, manau, kad viena iš nenoro eiti į darželį priežasčių. Vieną rytą rubinėje net isterija sukėlė - verkė, nesileido nei ant rankų paiimamas ir griežtai atsisakė eiti į grupę

Tada pirma palidėjome sesę į jos grupę, pasikalbėjome eidami ramiai, kad čia jo toks darbelis - eiti į darželį, o mano - eiti į tikrą darbą, dar teko pažadėti, kad ateisiu anksčiau jo pasiimti su tėčiu... Tai taip ir susitarėme, tačiau pirmą kartą palikau jį darželyje su neramia širdimi... Dar buvo vienas rytas, kai jis stovėjo prie lango ir mojavo man išeinančiai ir mačiau, kad ašaros jau už pirmų durelių... Taip suspaudė širdį...
Ir dabar kiekvieną rytas atsikėlęs man priakaištauja - "Na, kodėl tu mus vedi ir vedi į tą darželį?" Jaučiu kažkokią kaltę, kad galbūt per trumpai aš jį paauginau patį ir ištempiau į darželį....
Tikiuos, kad nuo rudens viskas pasikeis, nes sugriš daugiau jo draugų po atostogų, o dar ir kaimynų berniukas, su kuriuo Adomėlis žaidžia kieme, pradės eiti į darželį...
Čia sunku ką patarti, reikia bendrauti su vaikų, jam aiškinti kodėl jis eina į darželį ir jokiu būdu nemeluoti tam, kad jis neverktų, o paskui tų pažadų neištesėti...