Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų priauginimo kursai

QUOTE(lotute @ 2008 11 17, 15:28)
katik paskambino dėl kursų, sakė artimiausiu metu dar paskambins, patikslins data, tai jau laukiu  blush2.gif

Lotute, panašu, kad greitai i kursus papulsi ane drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutialia* @ 2008 11 17, 15:42)
Lotute, panašu, kad greitai i kursus papulsi ane  drinks_cheers.gif

na jau šviečia saulute, tunelio gale 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 17, 17:51)
na jau šviečia saulute, tunelio gale  4u.gif

Nu va pagaliau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos, norejau paklaust kiek laiko trunka nagu priauginimo kursai ir kiek kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2008 11 18, 10:58)
sveikos, norejau paklaust kiek laiko trunka nagu priauginimo kursai ir kiek kainuoja? g.gif

dvi dienas ir kainuoja 3oo lt biggrin.gif
Atsakyti
As labai nori ismokti akrilu riauginti nagucius, bet paskambinau Jolantai(jus anksciau raset apie jos organizuojamus kursus) ir kaip paklausiau kokia butu kursu kaina tai ji pasake kad uz diena 300lt g.gif doh.gif nors anksciau as pas ja mokinausi tai uz diena ji imdavo 200lt. g.gif
O kas cia per kursai kur dvi dienos kainuoja 300lt?kur jie organizuojami? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledine-superine @ 2008 11 18, 12:35)
As labai nori ismokti akrilu riauginti nagucius, bet paskambinau Jolantai(jus anksciau raset apie jos organizuojamus kursus) ir kaip paklausiau kokia butu kursu kaina tai ji pasake kad uz diena 300lt g.gif  doh.gif  nors anksciau as pas ja mokinausi tai uz diena ji imdavo 200lt. g.gif
O kas cia per kursai kur dvi dienos kainuoja 300lt?kur jie organizuojami? ax.gif  4u.gif

klaipėdoje, viena diena mokina priauginimą, antrą diena(po dviejų savaičių) papildymas.Bet kai pati nueisiu tada parašysiu, kaip viskas tiksliai vyksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 18, 13:37)
klaipėdoje, viena diena mokina priauginimą, antrą diena(po dviejų savaičių) papildymas.Bet kai pati nueisiu tada parašysiu, kaip viskas tiksliai vyksta  ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledine-superine @ 2008 11 18, 14:35)
As labai nori ismokti akrilu riauginti nagucius, bet paskambinau Jolantai(jus anksciau raset apie jos organizuojamus kursus) ir kaip paklausiau kokia butu kursu kaina tai ji pasake kad uz diena 300lt g.gif  doh.gif  nors anksciau as pas ja mokinausi tai uz diena ji imdavo 200lt. g.gif
O kas cia per kursai kur dvi dienos kainuoja 300lt?kur jie organizuojami? ax.gif  4u.gif

Vln nagavitoj buvau akrilo nagu formavime 2 dienu irgi 300lt sumokejau pirma diena auginome nagus sau pacios o antra po 3 sav daremes papildyma na neblogi tie kursai buvo visai smile.gif (dar buvau spalvoto akrilo ir depiliacijos seminaruose)

o kursu tvarkarasti Vilniuje gali paziuret cia Vilnius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amura: 18 lapkričio 2008 - 12:55
QUOTE(Amura @ 2008 11 18, 13:54)
Vln nagavitoj buvau akrilo nagu formavime 2 dienu irgi 300lt sumokejau pirma diena auginome nagus sau pacios o antra po 3 sav daremes papildyma na neblogi tie kursai buvo visai  smile.gif (dar buvau spalvoto akrilo ir depiliacijos seminaruose)

o kursu tvarkarasti Vilniuje gali paziuret cia Vilnius

o butinai reikia ant savu nagu? blink.gif o jei as sau nenoriu deti geliniu g.gif ir dar noriu paklaust kai prisiziurejau jusu grozybiu manikiuro temoj, jus cia taip tas dailes kur ismokot daryt, kursuose ar pacios? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 18 lapkričio 2008 - 13:11
QUOTE(Amura @ 2008 11 18, 12:54)
Vln nagavitoj buvau akrilo nagu formavime 2 dienu irgi 300lt sumokejau pirma diena auginome nagus sau pacios o antra po 3 sav daremes papildyma na neblogi tie kursai buvo visai  smile.gif (dar buvau spalvoto akrilo ir depiliacijos seminaruose)

Amura, tai nagavitos kursuose galima ir ant savo nagu mokintis? g.gif
nes as kai klausiau del Klaipedoje nagavitos kursu, tai man sake, kad lyg ir butina modeli turet, kuriam bus daromas priauginimas unsure.gif tai ir mastau, kodel tada Vilniuje galima ant saves eksperimentuoti, o Klaipedoje ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zyle80 @ 2008 11 18, 14:03)
Amura, tai nagavitos kursuose galima ir ant savo nagu mokintis?  g.gif 
nes as kai klausiau del Klaipedoje nagavitos kursu, tai man sake, kad lyg ir butina modeli turet, kuriam bus daromas priauginimas  unsure.gif  tai ir mastau, kodel tada Vilniuje galima ant saves eksperimentuoti, o Klaipedoje ne  doh.gif

tai reikėjo paklausti, ar būtinas modeliukas, ir pasakyti kad tu modelio neturi ir nori ant savu eksperimentuoti 4u.gif
ar skambinaisi del kursų? ax.gif
Atsakyti