Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų priauginimo kursai

QUOTE(lotute @ 2008 11 18, 15:58)
tai reikėjo paklausti, ar būtinas modeliukas, ir pasakyti kad tu modelio neturi ir nori ant savu eksperimentuoti  4u.gif
ar skambinaisi del kursų? ax.gif

tame ir esme, kad klausiau ir sake, kad butinas modelis g.gif na, gal nesusisnekejom, dabar nebezinau doh.gif
sake, kad yra uzsiregistravusiu jau, tik datos nezino, nes turi buti uzsiregistrave 5 zmones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zyle80 @ 2008 11 18, 16:03)
Amura, tai nagavitos kursuose galima ir ant savo nagu mokintis?  g.gif 
nes as kai klausiau del Klaipedoje nagavitos kursu, tai man sake, kad lyg ir butina modeli turet, kuriam bus daromas priauginimas  unsure.gif  tai ir mastau, kodel tada Vilniuje galima ant saves eksperimentuoti, o Klaipedoje ne  doh.gif

Na kai as ejau registruotis i akrilo nagu priauginimo kursus VLN Nagavitoj tai paklausiau ar reikia modelio tai man kategoriskai pasake ne ir sake kad mokinsimes ant savo nagu, kad geriau medziaga pajusti ir kad galetume stebeti nagus iki papildymo na taip geriau ir padarytas klaidas suprasit, na bet asmeniskai as norejau modeliuj priauginet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zyle80 @ 2008 11 18, 16:44)
tame ir esme, kad klausiau ir sake, kad butinas modelis  g.gif  na, gal nesusisnekejom, dabar nebezinau  doh.gif
sake, kad yra uzsiregistravusiu jau, tik datos nezino, nes turi buti uzsiregistrave 5 zmones smile.gif

Na jei nerandi aš tau pabūsiu modeliu mirksiukas.gif o man šian paskambino tai kita penktadieni prasideda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 11 16, 13:03)
Labas dar kartą, taip ir maniau, kad būsiu kažką sumaišiusi. Tuos kursus organizuoja ne Nagavita, o Nailfėja ir prasideda antradienį  4u.gif

g.gif o tai atvo drauge i akrilo kursus vaiksto ar i gelio? Nes as kai i nailfja rasiau klausiau, tai man parase kad su geliu tik moko ten.. g.gif
As jau visai susimaisiau kas ir kur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2008 11 21, 04:59)
g.gif  o tai atvo drauge i akrilo kursus vaiksto ar i gelio? Nes as kai i nailfja rasiau klausiau, tai man parase kad su geliu tik moko ten..  g.gif 
As jau visai susimaisiau kas ir kur  biggrin.gif

Tik su geliu + pasiėmė nagų dailę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2008 11 21, 03:59)
g.gif  o tai atvo drauge i akrilo kursus vaiksto ar i gelio? Nes as kai i nailfja rasiau klausiau, tai man parase kad su geliu tik moko ten..  g.gif 
As jau visai susimaisiau kas ir kur  biggrin.gif

o tu irgi gal galvoji eti?
Atsakyti
pries gerus metus baigiau Grazvaldoj nagu priauginima geliu ir akrilu man patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 21, 08:04)
o tu irgi gal galvoji eti?

Aha smile.gif
Bet nezinau kur g.gif Siaip labiau noreciau i akrila, bet noriu geru, nuodugniu kursu doh.gif doh.gif

O Grazvalda irgi Klaipedoj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2008 11 21, 16:28)
Aha  smile.gif
Bet nezinau kur  g.gif  Siaip labiau noreciau i akrila, bet noriu geru, nuodugniu kursu  doh.gif  doh.gif

O Grazvalda irgi Klaipedoj?  g.gif

kad kazin ar is vis Klaipedoj ar kas kursus beveda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 21, 14:44)
kad kazin ar is vis Klaipedoj ar kas kursus beveda? g.gif

Na nailfeja veda 8, 10, 14 dienu kursus, parase man kad dirba individualiai. Bet ten su geliu tik, o as labiau akrilo noreciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2008 11 21, 16:51)
Na nailfeja veda 8, 10, 14 dienu kursus, parase man kad dirba individualiai. Bet ten su geliu tik, o as labiau akrilo noreciau  unsure.gif

ir kokia kaina pas ju?
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 21, 15:38)
ir kokia kaina pas ju?

8 dienos - 1000lt
11dienu - 1400lt,
pasirodo jie nebeturi 14 dienu doh.gif
Atsakyti