Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų priauginimo kursai

QUOTE(Санд
@ 2008 11 21, 18:15)
pries gerus metus baigiau Grazvaldoj nagu priauginima geliu ir akrilu man patiko  4u.gif

Buvau pavasari VLN Grazvaldoj seminare 'kosmeceutinis pedikiuras, koju nagu formavimas' man asmeniskai nepatiko instruktore... schmoll.gif labai pasikelusi kelios buvom pradedancios tai taip kalbejo kaip ne su zmonemis... blink.gif parode viska bet stengesi kuo greiciau isdestyt ir pripirst kad pirktume magnetic produktu o suzinojusi kad auginu ranku nagus tai taip siule elektrine dilde pirkt pas juos uz 1800lt taip jau ja isgyre kad sakes, sakau dar tik pradedancioji esu nzn ar dirbsiu po to, sako tai nieko nuolaidele siokia tokia padarysim, sakau kolkas galimybes neleidzia uz tokia suma pirkt freza, sako o tai ka vaikino neturi? tegu nuperka blink.gif lotuliukas.gif doh.gif ... Pakraupusi buvau del tokio elgesio, nors del ziniu tai nieko blogo negaliu pasakyt pati dare koju nagu priauginima modeliukuj ir viska pasakojo tik sakau labai greitai viska stengesi isdestyti tai tos kur drasesnes (tame tarpe ir as biggrin.gif ) pertraukdavo ja su klausimai, bet atrodydavo nepatenkinta kad tai darom nes taip sausai ir sakyciau siurkstokai atsakydavo ... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Buvau pavasari VLN Grazvaldoj seminare 'kosmeceutinis pedikiuras, koju nagu formavimas' man asmeniskai nepatiko instruktore... schmoll.gif labai pasikelusi kelios buvom pradedancios tai taip kalbejo kaip ne su zmonemis... blink.gif parode viska bet stengesi kuo greiciau isdestyt ir pripirst kad pirktume magnetic produktu o suzinojusi kad auginu ranku nagus tai taip siule elektrine dilde pirkt pas juos uz 1800lt taip jau ja isgyre kad sakes, sakau dar tik pradedancioji esu nzn ar dirbsiu po to, sako tai nieko nuolaidele siokia tokia padarysim, sakau kolkas galimybes neleidzia uz tokia suma pirkt freza, sako o tai ka vaikino neturi? tegu nuperka blink.gif lotuliukas.gif doh.gif ...

blink.gif cia tai geras, aciu, prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nors i tokius kursus tai tikrai nenoreciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 21, 18:44)
kad kazin ar is vis Klaipedoj ar kas kursus beveda? g.gif

Lotute tai kaip pas tave reikalai su kursais kada jau eini? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amura @ 2008 11 24, 15:51)
Lotute tai kaip pas tave reikalai su kursais kada jau eini?  smile.gif  4u.gif

oi Amura, aš vis dar giliuose apmastymuose blush2.gif unsure.gif nebežinau nei ka daryti ir noriu ir nežinau unsure.gif
Šiaip kursai prasideda penktadieni bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 24, 17:54)
oi Amura, aš vis dar giliuose apmastymuose  blush2.gif  unsure.gif nebežinau nei ka daryti ir noriu ir nežinau unsure.gif
Šiaip kursai prasideda penktadieni bigsmile.gif

O tai del ko abejoji??

Atsakyti
QUOTE(Amura @ 2008 11 24, 16:01)
O tai del ko abejoji??

na ar sugebesiu, ar imanoma per tokį trumpa laika išmokti dirbti su juo, ar verta del saves ir sesers eit mokintis, nes kitam zmogeliui bijosiu priaugineti ir t.t.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 24, 14:17)
na ar sugebesiu, ar imanoma per tokį trumpa laika išmokti dirbti su juo, ar verta del saves ir sesers eit mokintis, nes kitam zmogeliui bijosiu priaugineti ir t.t.... verysad.gif

Nepabandysi - nezinosi 4u.gif
Jeigu gali sau tai leiti, tai butinai eik. Zmogus tobuleja mokindamasis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2008 11 24, 16:23)
Nepabandysi - nezinosi  4u.gif
Jeigu gali sau tai leiti, tai butinai eik. Zmogus tobuleja mokindamasis  mirksiukas.gif

ačiū už padrasinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2008 11 24, 18:23)
Nepabandysi - nezinosi  4u.gif
Jeigu gali sau tai leiti, tai butinai eik. Zmogus tobuleja mokindamasis  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

na ka galiu pasakyt zmones del savo hobiu isleidzia didelius pinigus (kaip pvz mano dede medziotojas tukstanciais doh.gif ) o cia paliginus nera dideli pinigai turesi kazko atsisakyt, o kad ismoksi tai tikrai ismoksi irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Amura @ 2008 11 24, 16:30)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

na ka galiu pasakyt zmones del savo hobiu isleidzia didelius pinigus (kaip pvz mano dede medziotojas tukstanciais  doh.gif ) o cia paliginus nera dideli pinigai turesi kazko atsisakyt, o kad ismoksi tai tikrai ismoksi  irnesakyk.gif

ačiū 4u.gif ,
na taip medžioklė brangus malonumas, pati savo kailiu patiriu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 24, 15:01)
ačiū 4u.gif ,
na taip medžioklė brangus malonumas, pati savo kailiu patiriu hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kazkaip man pries akis atsistojo paveiksliukas, kur tu, vargsele begioji po miska nuo piktu medziotoju, saugodama savo kaili lotuliukas.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2008 11 24, 17:05)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kazkaip man pries akis atsistojo paveiksliukas, kur tu, vargsele begioji po miska nuo piktu medziotoju, saugodama savo kaili  lotuliukas.gif
4u.gif

hihihi.gif prajuokinai nerealiai, ale tokiu būdu galima gauti nemenką adrenalino dozę lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mano vyras užkietėjęs medžiotojas ir žvejys doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotute: 24 lapkričio 2008 - 17:09