Na,mano vyras apsidraudęs Ergo(kasko)...
Taigi prieš dvi savaites padarė avariją,nedidelę,bet vistiek išlaidėlės

(ape 6000Lt),tai kai iš Ergo atvažiavo žalos vertint buvo didelis nusivylimas...
Jie pradėjo kabinėtis,kad vienas ar kitas įbrėžimas ne avarijos padariniai,kad čia dažai jau senai nusilupę(pažiūrėčiau kaip mano vyras su nusilupusiais dažais prieš tai būtų važinėjęs,būdamas super pedantas) ir t.t. ir pan.Mano vyras visada savo mašina tvarko BMW atstovybėj,nes dauguma servisų nesusikalba su mūsų mašiniuku(truputį per daug ten visko

),tai ir tikėjosi ten taisyti.Na,o Ergo pareiškė,kad tipo per senas auto,ir pask,kad galime taisytis tik jų pasiūltuose servisuose...Taip jau kurgi ne,taisėm savo buvusią mašiną jau vienam pasiūlytam servise,tai bamperį su vielele pritvirtintą radom

.Na,mano vyras tada paprašė išmokos grynais,o jie -"mes taip nedarom".Tai vyras pasikrapštė savo teisinėse knygutėse,nusisamdė nepriklausomą ekspertą,kuris dabar ir vertina(vakar įverino išorę,rytoj važiuos į Krastą vertint išrinktą),tai kai vyras paskambino šiandien į Ergo,tai iškart patapo malonūs,ir pasakė,kad kai tik gaus sąmatą,perves pinigėlius.
Tai vyras net šiek tiek nusivylė,kad neteks po teismus pasitampyt

Jau norėjo į kaulus Ergo duot