Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuotojų civilinės atsakomybės draudimas

Tai kur dabar pigiausia draustis? blink.gif Aplankiau galybės bendrovių puslapius, bet jie nesivargina kainų įdėti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2006 03 26, 21:23)
Tai kur dabar pigiausia draustis?  blink.gif Aplankiau  galybės bendrovių puslapius, bet jie nesivargina kainų įdėti  schmoll.gif

gali pasiziureti cia
Atsakyti
Motce, ačiū labai smile.gif
Bet kai pasiskaičiavau, man LD gaunasi pigiau draustis blink.gif pasirodo jei pusei metų, tai jie antkainį užsideda blink.gif
Atsakyti
Mes vakar apdraudėme savo mašiniuką LD už 192lt.Variklis-1,6l.Nuolaidų gavome-120lt,vien todėl kad draudžiame jau ketvirti metai.Avarijų neturėję.Jei būtume buvę fizinis asmuo būtume mokėję-199lt.Kadangi įmonės mašina tai mokėjome-192lt.Ir vairuoti galės kas nori,ir neturintys 25 metų.Skaitau mokėjome nedaug.Aš buvau pasiruošusi mokėti daugiau,nes gi pabrango draudimas.Bet didelės nuolaidos. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2006 03 30, 13:24)
Mes vakar apdraudėme savo mašiniuką LD už 192lt.Variklis-1,6l.Nuolaidų gavome-120lt,vien todėl kad draudžiame jau ketvirti metai.Avarijų neturėję.Jei būtume buvę fizinis asmuo būtume mokėję-199lt.Kadangi įmonės mašina tai mokėjome-192lt.Ir vairuoti galės kas nori,ir neturintys 25 metų.Skaitau mokėjome nedaug.Aš buvau pasiruošusi mokėti daugiau,nes gi pabrango draudimas.Bet didelės nuolaidos. thumbup.gif  thumbup.gif

Apie tuo iki 25 metu va cia viskas parashyta smile.gif
Atsakyti
Sveiki,susiduriau su tokia problema...nusipirkom masina is kito asmens ir ji buvo su draudimu,taigi klausimas,ar galioja sis draudimas,nors jis yra kito zmogaus vardu,bet tai masinai?Nezinau ar as cia aiskiai,bet gal kas supras.Labai reikia info...
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2006 04 02, 20:21)
Sveiki,susiduriau su tokia problema...nusipirkom masina is kito asmens ir ji buvo su draudimu,taigi klausimas,ar galioja sis draudimas,nors jis yra kito zmogaus vardu,bet tai masinai?Nezinau ar as cia aiskiai,bet gal kas supras.Labai reikia info...

O, kodel jus nepersirasete draudimo savo vardu? Jeigu draudimas privalomas, tuomet isigykite nauja, nebent sitas dar puse metu galioja. Ivykus keliu eismo ivykiui butu daug keblumu ne jums, bet zmogui kuris pardave automobili.
Atsakyti
Na,mano vyras apsidraudęs Ergo(kasko)...
Taigi prieš dvi savaites padarė avariją,nedidelę,bet vistiek išlaidėlės doh.gif (ape 6000Lt),tai kai iš Ergo atvažiavo žalos vertint buvo didelis nusivylimas...
Jie pradėjo kabinėtis,kad vienas ar kitas įbrėžimas ne avarijos padariniai,kad čia dažai jau senai nusilupę(pažiūrėčiau kaip mano vyras su nusilupusiais dažais prieš tai būtų važinėjęs,būdamas super pedantas) ir t.t. ir pan.Mano vyras visada savo mašina tvarko BMW atstovybėj,nes dauguma servisų nesusikalba su mūsų mašiniuku(truputį per daug ten visko biggrin.gif ),tai ir tikėjosi ten taisyti.Na,o Ergo pareiškė,kad tipo per senas auto,ir pask,kad galime taisytis tik jų pasiūltuose servisuose...Taip jau kurgi ne,taisėm savo buvusią mašiną jau vienam pasiūlytam servise,tai bamperį su vielele pritvirtintą radom doh.gif .Na,mano vyras tada paprašė išmokos grynais,o jie -"mes taip nedarom".Tai vyras pasikrapštė savo teisinėse knygutėse,nusisamdė nepriklausomą ekspertą,kuris dabar ir vertina(vakar įverino išorę,rytoj važiuos į Krastą vertint išrinktą),tai kai vyras paskambino šiandien į Ergo,tai iškart patapo malonūs,ir pasakė,kad kai tik gaus sąmatą,perves pinigėlius.
Tai vyras net šiek tiek nusivylė,kad neteks po teismus pasitampyt lotuliukas.gif Jau norėjo į kaulus Ergo duot lotuliukas.gif
Atsakyti
Man LD draudimas paskaičiavo 720lt blink.gif Nes mano stažas mažas ir man nėra 25 metų... Va mašina yra ant draugo, tai ir paliksiu, nes jei persivesiu ant savo vardo ir apdrausio ant jo, jokio skirtumo, vistiek skaičiuos pagal mane... Nes draudimas skaičiuojasi nuo savininko doh.gif
Draudimo kaina priklauso kokiame mieste registruota mašina, kokis tūris...
Atsakyti
draudziama yra masina o ne zmogus todel perasineti tikrai nebutina juolab kad draudimas dabar smarkiai pabranges o draudimo kompanijos uz perasyma pasijama sau dali pinigeliu
Atsakyti
Ne už kalnų gegužė, kai turėsiu draustis automobilį, ir vyras draus.
Žvalgausi aplink - nuolaidų programos marketuose; pirkdamas If draudimą, gauni 20 lt IKI kortelę, Maximoj 14 mėn. draudimas už 12 mėn. kainą. Dar kiti sako, kad nauju patikimu ir pigiu draudimo kompaniju...
Kiek realios tos siūlomos nuolaidos? Kur labiausiai apsimoka draustis? Kokia Jūsų patirtis?
ax.gif
Atsakyti
man taip pat kitą savaitę baigiasi auto draudimas. tai šiek tiek domėjausi. Nuo labai daug kriterijų priklauso kaina, ir visose draudimo kompanijose jie skiriasi. man vairuojančiai 10 metų ir amžius virš 25 , variklis iki 2l. pigiausia Balticums draudime. pas agentus dar ir pasidėrėti galima, o parduotuvėje ar degalinėje - nelabai.
Atsakyti