QUOTE(Eni @ 2006 05 24, 00:07)
o as paklausiu viesai, kur man butu pigiausia apdraust savo masiniuka? Masina ir teises tuiru keturis metus, man 23, masina buvo drausta visus tuos keturis metus is eiles ir ne karto nebuvo jokios avarijos nei del mano nei del ne mano kaltes. Ir kaip cia gaunas, kad kiekvienais metais uz draudima tenka moket vis daugiau? Jei koks nors visiskai neatsakingas, bet budamas keliais metais vyresnis pridaro kruva avariju, tai tokiam draudimas greiciausiai butu pigesnis, nes jis keliais metais vyresnis. Ka galiu pasakyt, durna tvarka skaiciuot draudimo suma pagal vairuotojo amziu ir tiek. Sutikciau, kad pirmais metais butu imamas didesnis mokestis, o po to pagal tai ar buvo auto ivykiu ar ne kaip, kad seniau skaiciuodavo.
Siandien skambino is LD tipo primint, kad jusu draudimas baigiasi (lyg pati skleroze sirgciau), tipo palankiom salygom siulo prasitest draudima ir t.t. Na ir tos ju nuomone palankios salygos 665 Lt, tai kodel gi ne 666?
Ziurejau, kad PZU Lietuva galeciau savo automobiliuka uz 344 Lt apdraust, dar kitur pasidomesiu. O perrasius masina kieno nors vyresnio vardu, is vis butu tik 161 Lt. Taigi taip ir teks daryt...
Bet, kad LD prarado viena kliente tai faktas
A, ir dar uzmirsau parasyt, kad masina registruota Vilniuj, cia matyt baisi nuodeme, nes uz tai dar kokiu pora simtu prideda (bent jau LD), nors tokios pacios masinos draudimas tik registruotos kur nors atokiau didmiescio tekainuoja 120 Lt, nors masinos tai visvien vazineja po Vilniu tom paciom gatvem.
priminkit automobilio darbini turi (kubiniai cm) ir ar dar jaunesnis kas uz Jumis nevazines su juo?
ir dar: ar PZU Lietuvos kaina suzinojote pasakiusi kad jums 23 metai????
Papildyta:
QUOTE(Nikota @ 2006 05 24, 14:57)
Aš šiais metais LD apsidraudžiau..Aišku pačiai didžiausia rizikai priklausau..Nes stažas mažas..VLN miestas ir t.t Gerai kad dar be jokų įvykių ..tfu..tfu..
Tai kainavo 320 lt. Iš pradžių galvojau ojojojoj

kiek daug..bet kai pasiklausiau aplinkui tai dar visai normaliai
taip galejo buti, jei jums metuku jau daugiau... stazo Lietuvos draudimas neziuri. Bet uz metu neturejima Oi kaip smaugia..
be to ten pakankamos nuolaidos jei drausmingai vazinejama su butent tuo auto ne pirmi metai