Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuotojų civilinės atsakomybės draudimas

Aha, dekui, Veronika,

paiskaichiau, naudinga. Tik visgi... kaip ten su tom akcijom marketuose? Man tiesiog idomu, ar, pvz., apsimoka pas savo brokeri draustis PZU, ar Maximoj smile.gif Nes ish reklamos atrodo, kad Maximoj apsimoka arba IKI, nors man tai panashu i reklamine akcija ir tiek. Gal kas nors tuo domejosi?
If ir IKI, PZU ir Maxima... kas dar?
Atsakyti
Sveikos

gal patarsite man 4u.gif

vasarą dviem savaitėm su draugu varom į Kroatiją su savo auto

norėtume apdrausti mašiną kasko draudimu šioms 2 savaitėms (būtent tik 2 savaitėms)

gal patarsite į kurią bendrovę kreiptis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 18 gegužės 2006 - 09:50
QUOTE(Robiukas @ 2006 02 15, 22:06)
Kas liecia zalu atlyginimo ir t.t musu firma santykinai vargo ir su Ergo ir su LD. Po to pradejome naudotis vienos firmos paslaugomis . Jeigu ivyksta draudiminis ivykis jie pasiima is musu masina ir atvaro sutvarkyta. Nei del ismoku kovoti, nei jokiu galvos skausmu......... svarbu, kad automobilis butu apdraustas Casco draudimu.

QUOTE(Robiukas @ 2006 02 16, 19:16)
Berods Nuostoliu valdymo centras.........

Nuostolių sureguliavimo centrai yra pačiose draudimo bendrovėse, jie ir užsiima žalos atlyginimu, tai ne kokia nors atskira firma.

QUOTE(Sky_diver @ 2006 03 20, 13:25)
tai ir ieskokites kokiu pigesniu. Jums nuo jokios naudos ar draudziates LD, ar Ergo, ar dar kokioj prestizinej draudimo kompanijoj. Jums nuostoliu sitos kompanijos neatlygins, jei padarysit avarija, atlygins nukentejusiajam. Todel plesytis ir sakyti, kad drausiuos tik sitoj, nes ji atrodo patikima - visiska nesamone.

Tas tiesa, kad galima( o gal ir reikia, kaip kam pagal kišenę) pasiieškoti kokių pigesnių draudimo bendrovių civilinei atsakomybei draustis. Bet tiesa ir tai, kad reikia žiūrėti kur draudiesi. Nepaisant to, kad yra draudimo priežiūros komisija, tam tikros kontorėlės bankrutuoja...Tokioj kontorėlėje apsidraudusi moteris prieš porą metų įvažiavusi man į mašiną nuostolius ir teismo išlaidas dengė iš savo kišenės.
Atsakyti
Aš apsidraudžiau BTA kasko ir civilinį smile.gif
Atsakyti
as tai lietuvos draudime
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimav: 23 gegužės 2006 - 21:44
As visada draudziuosi PZU Lietuva ir kolkas jokiu nusiskundimu neturiu smile.gif
Atsakyti
o as paklausiu viesai, kur man butu pigiausia apdraust savo masiniuka? Masina ir teises tuiru keturis metus, man 23, masina buvo drausta visus tuos keturis metus is eiles ir ne karto nebuvo jokios avarijos nei del mano nei del ne mano kaltes. Ir kaip cia gaunas, kad kiekvienais metais uz draudima tenka moket vis daugiau? Jei koks nors visiskai neatsakingas, bet budamas keliais metais vyresnis pridaro kruva avariju, tai tokiam draudimas greiciausiai butu pigesnis, nes jis keliais metais vyresnis. Ka galiu pasakyt, durna tvarka skaiciuot draudimo suma pagal vairuotojo amziu ir tiek. Sutikciau, kad pirmais metais butu imamas didesnis mokestis, o po to pagal tai ar buvo auto ivykiu ar ne kaip, kad seniau skaiciuodavo.

Siandien skambino is LD tipo primint, kad jusu draudimas baigiasi (lyg pati skleroze sirgciau), tipo palankiom salygom siulo prasitest draudima ir t.t. Na ir tos ju nuomone palankios salygos 665 Lt, tai kodel gi ne 666?

Ziurejau, kad PZU Lietuva galeciau savo automobiliuka uz 344 Lt apdraust, dar kitur pasidomesiu. O perrasius masina kieno nors vyresnio vardu, is vis butu tik 161 Lt. Taigi taip ir teks daryt... g.gif

Bet, kad LD prarado viena kliente tai faktas tongue.gif

A, ir dar uzmirsau parasyt, kad masina registruota Vilniuj, cia matyt baisi nuodeme, nes uz tai dar kokiu pora simtu prideda (bent jau LD), nors tokios pacios masinos draudimas tik registruotos kur nors atokiau didmiescio tekainuoja 120 Lt, nors masinos tai visvien vazineja po Vilniu tom paciom gatvem. bash.gif
Atsakyti
gal kas zinot kiek kainuoja civilinis draudimas 3,8 l. masiniukui ax.gif ar labai daug daugiau nei pvz. 2.0 l. ?
Atsakyti
Aš šiais metais LD apsidraudžiau..Aišku pačiai didžiausia rizikai priklausau..Nes stažas mažas..VLN miestas ir t.t Gerai kad dar be jokų įvykių ..tfu..tfu..
Tai kainavo 320 lt. Iš pradžių galvojau ojojojoj blink.gif kiek daug..bet kai pasiklausiau aplinkui tai dar visai normaliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eni @ 2006 05 24, 00:07)
o as paklausiu viesai, kur man butu pigiausia apdraust savo masiniuka? Masina ir teises tuiru keturis metus, man 23, masina buvo drausta visus tuos keturis metus is eiles ir ne karto nebuvo jokios avarijos nei del mano nei del ne mano kaltes. Ir kaip cia gaunas, kad kiekvienais metais uz draudima tenka moket vis daugiau? Jei koks nors visiskai neatsakingas, bet budamas keliais metais vyresnis pridaro kruva avariju, tai tokiam draudimas greiciausiai butu pigesnis, nes jis keliais metais vyresnis. Ka galiu pasakyt, durna tvarka skaiciuot draudimo suma pagal vairuotojo amziu ir tiek. Sutikciau, kad pirmais metais butu imamas didesnis mokestis, o po to pagal tai ar buvo auto ivykiu ar ne kaip, kad seniau skaiciuodavo.

Siandien skambino is LD tipo primint, kad jusu draudimas baigiasi (lyg pati skleroze sirgciau), tipo palankiom salygom siulo prasitest draudima ir t.t. Na ir tos ju nuomone palankios salygos 665 Lt, tai kodel gi ne 666?

Ziurejau, kad PZU Lietuva galeciau savo automobiliuka uz 344 Lt apdraust, dar kitur pasidomesiu. O perrasius masina kieno nors vyresnio vardu, is vis butu tik 161 Lt. Taigi taip ir teks daryt...  g.gif

Bet, kad LD prarado viena kliente tai faktas  tongue.gif

A, ir dar uzmirsau parasyt, kad masina registruota Vilniuj, cia matyt baisi nuodeme, nes uz tai dar kokiu pora simtu prideda (bent jau LD), nors tokios pacios masinos draudimas tik registruotos kur nors atokiau didmiescio tekainuoja 120 Lt, nors masinos tai visvien vazineja po Vilniu tom paciom gatvem. bash.gif

priminkit automobilio darbini turi (kubiniai cm) ir ar dar jaunesnis kas uz Jumis nevazines su juo?

ir dar: ar PZU Lietuvos kaina suzinojote pasakiusi kad jums 23 metai???? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nikota @ 2006 05 24, 14:57)
Aš šiais metais LD apsidraudžiau..Aišku pačiai didžiausia rizikai priklausau..Nes stažas mažas..VLN miestas ir t.t Gerai kad dar be jokų įvykių ..tfu..tfu..
Tai kainavo 320 lt. Iš pradžių galvojau ojojojoj  blink.gif  kiek daug..bet kai pasiklausiau aplinkui tai dar visai normaliai  wub.gif

taip galejo buti, jei jums metuku jau daugiau... stazo Lietuvos draudimas neziuri. Bet uz metu neturejima Oi kaip smaugia.. doh.gif
be to ten pakankamos nuolaidos jei drausmingai vazinejama su butent tuo auto ne pirmi metai
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2006 05 24, 14:57)
Aišku pačiai didžiausia rizikai priklausau..Nes stažas mažas..

Nikota, koks tavo stazas, kad tik 320 Lt?
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2006 05 24, 10:03)
gal kas zinot kiek kainuoja civilinis draudimas 3,8 l. masiniukui  ax.gif  ar labai daug daugiau nei pvz. 2.0 l. ?

tikrai zinau, tik prasom parasyt ar savininkas jaunas? koks jo stazas? ar kas kitas dar jaunesnis vairuos ta masina?
ir ar Vilniuj registruota?
o paskutinis dalykas: kiek metu is eiles draudet be avariju wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Eni @ 2006 05 24, 23:00)
Nikota, koks tavo stazas, kad tik 320 Lt?

nikotai stazo negalejo ziuret, nes Lietuvos draudimas i metukus ziuri ir drausminguma smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bajm @ 2006 05 24, 08:18)
gal man patarsite 4u.gif

siaip mazai kas draudzia tik 2 savaitem. maziausiai menesiui o ir pabrangima dideli daro... neapsimoka..
bet padarytu gal isimti, jei esate kurioj nors bendrovej daug apdraude namu turta, nama, buta, sveikata ir tt
galesiu daugiau pasidomet g.gif
Atsakyti