Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuotojų civilinės atsakomybės draudimas

QUOTE(miss sixty @ 2006 10 25, 22:15)
sveikos,
gal kas galetu pasakyt kiek man draudimas kainuotu?
man 21m,pries 2men teises issilaikiau,masina 97metu,variklis 2litrai.Prigazdino ce mane kad tukstanciais mokesiu,atseit nera stazo.

Na ziurint i kuria bendrove kreipsies, jei i LD ar Ergo pilnai gali but tukstantis.
O shiaip ar ne paprasciau butu paskambint i draudimo bendroves ir paklaust kiek kainuos draudimas?
Atsakyti
Aš tai mokėjau Seesam'e 275 Lt.
Mano vairavimo stažas 11 metų (taigi man pačiai irgi tų metukų atitinkamai smile.gif ), jokių autoįvykių jau keletą metų, mašina paprastutė, t.y. variklis- ne žvėris, tik 1.3
Dabar galvoju, kad gal ir daugokai čia paėmė g.gif
Atsakyti
Tai dar neskubu drausti,todel ir neskambineju.Dar kol ta masina sutvarkys...Tik idomiai ce gaunas,vadinas jei auto apdrausciau ant dideli staza turincio zmogaus tai moket reiktu pigiau???
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2006 10 26, 08:30)
Aš tai mokėjau Seesam'e 275 Lt.
Mano vairavimo stažas 11 metų (taigi man pačiai irgi tų metukų atitinkamai smile.gif ), jokių autoįvykių jau keletą metų, mašina paprastutė, t.y. variklis- ne žvėris, tik 1.3
Dabar galvoju, kad gal ir daugokai čia paėmė g.gif

aha ce tai tikrai daugokai sumokejai...Kai toks stazas ir kt aplinkybes tai per daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(miss sixty @ 2006 10 26, 14:29)
Tik idomiai ce gaunas,vadinas jei auto apdrausciau ant dideli staza turincio zmogaus tai moket reiktu pigiau???
Ot čia tai nežinau g.gif Nes manęs tai klausė kas vairuotojas biggrin.gif Nors šiaip mašina net ne mano vardu, bet aš ją vairuoju ir jei pakliūsiu į avariją, tai juk aš atsakysiu, jei bus mano kaltė.

aha ce tai tikrai daugokai sumokejai...Kai toks stazas ir kt aplinkybes  tai per daug g.gif

Lietuvos draudime 259 Lt. mokėdavau, bet paskutinį sykį patingėjau dėl tų 20 Lt. apsidraust, tai surašė Seesam'e draudimą ir aš pasirašiau lengva ranka smile.gif Sakė draudimo brokeris, kad dabar pabrangę..vis vien nebūtų pigiau nei Seesam'e.
Atsakyti
Zinau kad nemazai jaunu apdraudzia masinas ant kt asmens kad butu pigiau.Juk ir kai firma isduoda masinas tai vazineji su firmos apdrausta.Beto kas irodys kad as viena ta masina vazineju o ne tas asmuo ant kurio apdrausta.Gal jis man duoda kartais pavazinet.Bet ce jau turi toki zmogu rast,kuris netinges lakstyt per istaigas avarijaj ivykus.Irgi ce minusas
Atsakyti
QUOTE(miss sixty @ 2006 10 26, 14:29)
...Tik idomiai ce gaunas,vadinas jei auto apdrausciau ant dideli staza turincio zmogaus tai moket reiktu pigiau???

Mashina turi but registruota ant dideli staza turincio zhmogaus. Tada isheis pigiau apsidraust.
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2006 10 26, 16:38)
Lietuvos draudime 259 Lt. mokėdavau, bet paskutinį sykį patingėjau dėl tų 20 Lt. apsidraust, tai surašė Seesam'e draudimą ir aš pasirašiau lengva ranka smile.gif Sakė draudimo brokeris, kad dabar pabrangę..vis vien nebūtų pigiau nei Seesam'e.

Na zhinant LD kainu politika, manau pas juos galejo kaina mazhesne but. Jie labai vertina asmenis su dideliu stazhu smile.gif
O kad kainos pakile, tai faktas....

Atsakyti
QUOTE(miss sixty @ 2006 10 26, 21:26)
Zinau kad nemazai jaunu apdraudzia masinas ant kt asmens kad butu pigiau.Juk ir kai firma isduoda masinas tai vazineji su firmos apdrausta.Beto kas irodys kad as viena ta masina vazineju o ne tas asmuo ant kurio apdrausta.Gal jis man duoda kartais pavazinet.Bet ce jau turi toki zmogu rast,kuris netinges lakstyt per istaigas avarijaj ivykus.Irgi ce minusas

Bet kiek teko girdėti, jeigu padarai avariją, o draudimas ant didesnį stažą turinčio žmogaus, tai draudimas tampa negaliojančiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ArnasGustas @ 2006 11 08, 22:06)
Bet kiek teko girdėti, jeigu padarai avariją, o draudimas ant didesnį stažą turinčio žmogaus, tai draudimas tampa negaliojančiu g.gif

Bobuciu pasakos smile.gif
Viskas ten galioja. Cia kalbant apie civilini. Apie kasko, tai draudimo taisykles skaityt reikia.
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2006 11 09, 08:33)
Bobuciu pasakos smile.gif
Viskas ten galioja. Cia kalbant apie civilini. Apie kasko, tai draudimo taisykles skaityt reikia.

Ne bobučių pasakos, o pasidomėk ir paskui sakyk. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ArnasGustas @ 2006 11 09, 08:30)
Ne bobučių pasakos, o pasidomėk ir paskui sakyk. schmoll.gif

Domejausi ir zhinau.
Plius pats buvau padares avarija su ant tevo registruota mashina. Jokiu problemu nebuvo.

Atsakyti
QUOTE(ArnasGustas @ 2006 11 09, 10:45)

Kur ant civilines poliso yra parashyta, kad polisas galioja tik tam tikro amzhiaus vairuotojams?
Beje vadovaujantis tavo logika mashina, kurios savininkas registruotas kokiam nors kaime, padarius avarija Vilniui draudimas negalios? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julius3: 09 lapkričio 2006 - 11:04
QUOTE(Julius3 @ 2006 11 09, 12:34)
Kas cia juokingo?

Taigi ne apie kaimą ar Vilnių šnekama, o apie vairuotoją ir nesvarbu, kad jis kaimietis ar miestietis, bet turi turėti stažą g.gif
Atsakyti