Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuotojų civilinės atsakomybės draudimas

QUOTE(ArnasGustas @ 2006 11 09, 11:36)
Taigi ne apie kaimą ar Vilnių šnekama, o apie vairuotoją ir nesvarbu, kad jis kaimietis ar miestietis, bet turi turėti stažą g.gif

KUR parashyta, kad jis turi turet stazha?
Ant poliso nera, civilinio draudimo istatyme irgi niekas neparashyta.
Atsakyti
QUOTE(ArnasGustas @ 2006 11 09, 11:36)
Taigi ne apie kaimą ar Vilnių šnekama, o apie vairuotoją ir nesvarbu, kad jis kaimietis ar miestietis, bet turi turėti stažą g.gif

Pigiausia drausti ant kokio dėdulės gyvenančio kaime smile.gif Nes kainos nemažai skiriasi Vilniuje registruotiems ir kokiam Kupišky...
Mano vairavimo stažas 6 m, man daugiau nei 25, mašinyte 98m 1,9 dyzeliukas.. Kiek gali kainuot maždaug? Ir kur pigiausia, a? LD paskaičiavo kažkur ~350 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night: 09 lapkričio 2006 - 11:43
QUOTE(Night @ 2006 11 09, 12:42)
Pigiausia drausti ant kokio dėdulės gyvenančio kaime smile.gif Nes kainos nemažai skiriasi Vilniuje registruotiems ir kokiam Kupišky...
Mano vairavimo stažas 6 m, man daugiau nei 25, mašinyte 98m 1,9 dyzeliukas.. Kiek gali kainuot maždaug? Ir kur pigiausia, a? LD paskaičiavo kažkur ~350  doh.gif

Taip kainos skiriasi, kai mes draudėmės tai tarp Šiaulių ir Vilniaus skirtumas 100Lt.
Pabandykit draustis IF draudime (buvęs Sampo liktai), broketis sakė, kad pusiau su bėda. Baltikum turbūt pigiausia, bet g.gif
Atsakyti
Įdomu tada, kodėl draudžiant mašina atsižvelgia kiek metų ir koks stažas? Ir jeigu neturi 25m. dvigubai daugiau kainuoja. Kai aš teiravausi PZU ir Lietuvos draudime draudime, tai man atsakė, kad įvykus draudiminiui įvykiui, draudimas negalios. Yra viena firma tiksliai dabar pavadinimo nepasakysiu, tai tiems tas pats kiek tau metų.
Atsakyti
QUOTE(ArnasGustas @ 2006 11 09, 14:28)
Įdomu tada, kodėl draudžiant mašina atsižvelgia kiek metų ir koks stažas? Ir jeigu neturi 25m. dvigubai daugiau kainuoja. Kai aš teiravausi PZU ir Lietuvos draudime draudime, tai man atsakė, kad įvykus draudiminiui įvykiui, draudimas negalios. Yra viena firma tiksliai dabar pavadinimo nepasakysiu, tai tiems tas pats kiek tau metų.

O atsizhvelgt i metus ar ne cia jau draudimo bendroviu valia. Kainos nustatymas ju paciu reikalas. Taciau, tai kas liecia ishmokejima, regresa ir pan. yra apibrezhta civilinio draudimo istatyme. Ten jokiu polisu iki 25 metu, ar polisu asmenim virsh 25 metu nera. Yra polisas, kuris galioja visiems teisetiems (blaiviems, turintiems reikiama kategorija) mashinos vairuotojams.
Agentams geriau, kai tu draudiesi didesne draudimo imoka, komisiniai didesni smile.gif
Beje, tai kad negalios irgi netiesa, jei apgauni draudima pasakydamas neteisingus duomenis (pvz. kad per paskutinius metus neturejai avariju, nors ish tikruju ju buvo), jie turi teise susigrazhint ish taves ne daugiau, kaip 50% ishmoketos zhalai sumos.

Be to ir pats istatymas pavadintas "TRANSPORTO PRIEMONIŲ SAVININKŲ IR VALDYTOJŲ CIVILINĖS ATSAKOMYBĖS PRIVALOMOJO DRAUDIMO ĮSTATYMAS"
Butu tik SAVININKU, butu tavo tiesa.

P.S. Mano zhmona LD su zhalom 3 metus dirbo, tokius dalykus tikrai nusimano.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julius3: 09 lapkričio 2006 - 15:19
QUOTE(ArnasGustas @ 2006 11 09, 14:28)
man atsakė, kad įvykus draudiminiui įvykiui, draudimas negalios.

tai kam tas draudimas, jei įvykus draudiminiam įvykiui negalioja? lotuliukas.gif Gustas, kažką labai painioji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2006 11 09, 16:16)
P.S. Mano zhmona LD su zhalom 3 metus dirbo, tokius dalykus tikrai nusimano.

Štai kokį atsakymą gavau iš Lietuvos Draudimo
Jei TPVCAD sudaro asmuo, kuris yra virš 25 metų amžiaus, bet automobiliu naudosis asmenys iki 25 metų ir tai sudarant sutartį nebuvo pažymėta, tuomet negalioja. Jei sutartis sudaryta ankščiau nei 2006-10-02, amžius įtakos neturi ir draudimas galioja.

Jeigu dar iškiltų kokių nors klausimų, prašome rašyti arba skambinti - mielai atsakysime bei padėsime Jums.

Pagarbiai
..........................
Jokių asmeninių kontaktų ar duomenų reklamos tikslais skelbimo temoje neturi būti

Karbynė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 23 vasario 2007 - 00:11
QUOTE(ArnasGustas @ 2006 11 10, 12:44)
Štai kokį atsakymą gavau iš Lietuvos Draudimo
Jei TPVCAD sudaro asmuo, kuris yra virš 25 metų amžiaus, bet automobiliu naudosis asmenys iki 25 metų ir tai sudarant sutartį nebuvo pažymėta, tuomet negalioja. Jei sutartis sudaryta ankščiau nei 2006-10-02, amžius įtakos neturi ir draudimas galioja.

O vat jei shitas butu parashyta nebutu jokio ginco.
Tik man labai idomu kur jie ant poliso rasho shita dalyka.....
Atsakyti
Na vat man irgi dėstė tą patį. Pasirodo nesapnavau ax.gif Bet aš niekur nesu mačiusi parašyta, tik girdėjusi iš draudimo atstovų rolleyes.gif Manęs primygtinai klausė kas vairuos (kiek metų, koks stažas), nes mašina registruota ne mano vardu.
Atsakyti
Nors as dar neišsilaikiusi teisių blush2.gif, bet jau teko susidurti su Lietuvos draudimu (o ten manęs net neklausė ar aš turiu koki stažą ar ne) jiems buvo svarbu kokio amžiaus yra transporto priemonės savininkas. g.gif Privalomąjį draudima man paskaičiavo 780LT metams blink.gif ir tai pritaikė 40% nuolaida, o dar kaina buvo mažesnė del to, kad registruota esu Palangoje, nors gyvenu Kaune. biggrin.gif
Dar paskaičiavo, jog jei būčiau registruota Kaune kaina būtų apie 1500LT, doh.gif taip kad tokia žiauri realybė. Jei mašiną registruosiu ant mamos, tada tektų draudimą moketi apie 450Lt (bus nurodytas punktas, kad vairuos jaunesnis nei 25metų) smile.gif
Atsakyti
Mano mama vairuoja 8 metus ir nera turejusi ne vieno draudiminio ivykio. Ir kiekvienais metais Lietuvos Draudimas zada nuolaidas. Bet kiekvienais metais ju taip ir negaunam.
Va as esu turejusi 2 draudiminius ivykius, bet moku vos 50 - 80lt daugiau uz mama. Nesuprantu. unsure.gif
Atsakyti
Merginos gal zinot, kur galima butu duoti uzklausima internetu, kiek kainuotu draudimas? g.gif Nors dar teisiu neturiu, planuoju ghreitai isigyti, todel jau ir sis klausimas tampa aktualus ax.gif
Atsakyti