Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuotojų civilinės atsakomybės draudimas

LD tikri žvėrys smile.gif jei pas juos draudžiatės, tai kainom nesistebiu smile.gif man dvigubai brangiau nei kiti siūlė
Papildyta:
QUOTE(ViktoOote @ 2009 03 11, 21:13)
Prisidesiu ir as prie pasisakymu smile.gif as masina wairuoju jau beweik 4 metus, bet draudimo kaina tai kosmine.. doh.gif 222lt 3men kainuoja.. nors nesu turejus avariju..

tai gal su 3l ar 4,5 l darbinio tūrio BMW važinėji smile.gif
koks kėbulo tipas? šitą irgi įvertina. jei kupė, tai tada jau gerokai kaina šokteli, lyginant su tokiu pat sedanu ar hečbeku. jei LD draudiesi tai nesistebiu tokia kaina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahaa: 25 kovo 2009 - 19:58
QUOTE(ahaa @ 2009 03 25, 20:59)
LD tikri žvėrys smile.gif jei pas juos draudžiatės, tai kainom nesistebiu smile.gif man dvigubai brangiau nei kiti siūlė
Papildyta:
tai gal su 3l ar 4,5 l darbinio tūrio BMW važinėji smile.gif
koks kėbulo tipas? šitą irgi įvertina. jei kupė, tai tada jau gerokai kaina šokteli, lyginant su tokiu pat sedanu ar hečbeku. jei LD draudiesi tai nesistebiu tokia kaina

o tai kur pirgiausia draustis g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 03 25, 20:23)
koks laikas yra trumpiausia draudziantis  g.gif

ERGO draudime trumpiausiai galima draustis 1 menesiui, tik toks draudimas yra pats brangiausias. Labiausiai apsimoka draustis pusei metu, jei iskart negali sumoketi pilnos sumos.

O draudimo pigumas priklauso nuo kiekvienos masinos parametru ir draudimo kaina taikoma individualiai, tai tikrai niekas tau nepasakys, kur pigiausiai yra draustis. Na nebet savo asmenine patirtimi pasidalins smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kozuaist: 26 kovo 2009 - 10:08
Turiu toki klausima, jei auto draustas mano draugo vardu, taciau as padariau avarija ir esu kalta. Ar draudimas apmokes nukentejusio automobilio zala? Ar butina draudimo polise nurodyti, kad automobili vairuos ir kitas asmuo, kad avarijos atveju draudimas apmoketu padaryta zala?
Atsakyti
QUOTE(vilimex @ 2009 04 07, 00:14)
Turiu toki klausima, jei auto draustas mano draugo vardu, taciau as padariau avarija ir esu kalta. Ar draudimas apmokes nukentejusio automobilio zala? Ar butina draudimo polise nurodyti, kad automobili vairuos ir kitas asmuo, kad avarijos atveju draudimas apmoketu padaryta zala?

Draudimas nukentėjusiajam išmokės žalą. Tačiau, jei Jūs priklausote didesnei rizikos grupei, nei Jūsų draugas (dėl amžiaus, mažo vairavimo stažo ar pan.), tai draudimo bendrovė gali taikyti regresą ir pareikalauti grąžinti tam tikrą procentą nuo išmokėtos sumos.
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2009 04 07, 09:25)
Draudimas nukentėjusiajam išmokės žalą. Tačiau, jei Jūs priklausote didesnei rizikos grupei, nei Jūsų draugas (dėl amžiaus, mažo vairavimo stažo ar pan.), tai draudimo bendrovė gali taikyti regresą ir pareikalauti grąžinti tam tikrą procentą nuo išmokėtos sumos.

Aciu 4u.gif
Siuo atveju, mano stazas net labai trumpas, o kas tai yra regresas? ir koki procenta gai reikalauti grazinti?
Ir dar, jei butu taip, jei poros vairavimo stazas panasus, avariju neturejo, amzius itakos nedaro, tai uztenka drausti vieno asmens vardu ir nebutina daryti seimyninio draudimo, nes kaip suprantu, draudimo bendrove vistiek atlygina zala, nesvarbu kuris vairavo?
Atsakyti
QUOTE(vilimex @ 2009 04 07, 10:14)
Aciu  4u.gif
Siuo atveju, mano stazas net labai trumpas, o kas tai yra regresas? ir koki procenta gai reikalauti grazinti?
Ir dar, jei butu taip, jei poros vairavimo stazas panasus, avariju neturejo, amzius itakos nedaro, tai uztenka drausti vieno asmens vardu ir nebutina daryti seimyninio draudimo, nes kaip suprantu, draudimo bendrove vistiek atlygina zala, nesvarbu kuris vairavo?

Regreso (atgręžtinio reikalavimo) teisė reiškia, kad draudimo bendrovė, atlyginusi žalą nukentėjusiam asmeniui, turi teisę, esant tam tikroms sąlygoms, reikalauti, kad dėl žalos atsakingas asmuo grąžintų visą ar dalį tos sumos, kurią išmokėjo nukentėjusiajam.
Jei neklystu, tais atvejais, kai dėl eismo įvykio kaltas "didesnės rizikos" vairuotojas, nei buvo sudaryta draudimo sutartis, draudimo bendrovė gali taikyti iki 50% dydžio regresą.
Jei abu vairuojantys automobilį priklauso tai pačiai rizikos grupei, tai užtenka, kad draudimo sutartį pasirašytų vienas asmuo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Killing_me_softly: 07 balandžio 2009 - 09:33
Atsiprasau jeigu pasikartosiu, bet gal kas zinot kaip su tuo draudimu yra jeigu dabar automobilis apdraustas tuo paprastu draudimu tai ar as galiu vairuoti jeigu dar visiskai neturiu stazo blush2.gif ? Ir kas butu jeigu padaryciau avarija ar gauciau draudima? ax.gif Ir kiek jum kainavo irgi neturimtiems stazo draudimas? Zinau kad be stazo nemazos kainos buna o kaip su tuo seimyniniu ar kaip jis ten vadinasi draudimu? g.gif ax.gif
Atsakyti
Gavau el. pastu naujienlaiski is BTA Draudimo ir tokios informacijos, gal Jums bus aktuali.
BTA Draudimas, skelbia akcija transporto priemoniu vaitoju civilines atsakomybes draudimui taikoma 15 % nuolaida:

balandzio 14 d. - italiskiems automobiliams;
balandzio 15 d. - vokiskiems automobiliams;
balandzio 16 d. - prancuziskiems automobiliams;
balandzio 17 d. - japoniskiems automobiliams.

o jei dar draudziates internetu (tikriausiai zinote tokia galimybe) nuolaidos Jums sumuojasi. smile.gif tiesiog puiku! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kama50: 09 balandžio 2009 - 11:25
QUOTE(animal @ 2009 04 09, 09:53)
Atsiprasau jeigu pasikartosiu, bet gal kas zinot kaip su tuo draudimu yra jeigu dabar automobilis apdraustas tuo paprastu draudimu tai ar as galiu vairuoti jeigu dar visiskai neturiu stazo  blush2.gif  ? Ir kas butu jeigu padaryciau avarija ar gauciau draudima?  ax.gif  Ir kiek jum kainavo irgi neturimtiems stazo draudimas? Zinau kad be stazo nemazos kainos buna o kaip su tuo seimyniniu ar kaip jis ten vadinasi draudimu?  g.gif  ax.gif

Gal bus kas tiksliau patars, bet kiek issiaiskinau, tai geriau jei masina registruota vyro, ar mamos, tecio vardu, tada galetu jie drausti seimos draudimu, kad avarijos atveju draudimas apmoketu visa zala. Tokiu atveju seimos draudimas turinciam staza asmeniui bus daug pigesnis, nei neturinciam stazo paprastas civilines atsakomybes draudimas.
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2009 03 06, 21:23)
tikrai?  bigsmile.gif  butu tikrai gerai man.  nes ieskojau info  internete ka tik, na pagal mane kazkas priklausi nuo savininko amziaus ir stazo. makalavimas kazkoks, kurio as nesupratau blush2.gif  kazkas ten galima "seimos" masina... g.gif  nesupratau tiksliai nieko. o jei tikrai tai daroma butu gerai. 4u.gif  nes pvz brolis mano (savininkas) pridares 2 avarijas, tai jam draudimas butu brangokas. o kadangi auto vazinesiu as, tai manyciau apdrausti mano vardu... g.gif

Pagal vairuotojų civilinės atsakomybės įstatymą jau įregistruotas automobilis privalo būti draudžiamas savininko vardu. Galima tik nurodyti naudotoją. Tačiau kaina greičiausiai priklausys nuo savininko amžiaus, autoįvykių skaičiaus, būsimų vairuotojų stažo, amžiaus ir pan. Čia jau kiekviena draudimo bendrovė individualiai taiko savo skaičiuoklėje numatytus kriterijus.
Jei draudimo polise, o ne sutartyje nurodomas kitas asmuo nei automobilio techniniame pase, įvykus eismo įvykiui, galima sulaukti didelių problemų.
Atsakyti
Aš draudžiau automobilį Lietuvos draudime, dabar 20% nuolaida, ten yra toks konsultantas Vygantas, kuris man viską labai išsamiai išaiškino.
Atsakyti