Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuotojų civilinės atsakomybės draudimas

Taigi atejo laikas drausti automobili (privalomuoju draudimu). Radau kad galima internetu apsidrausti:

http://www.manodraud..._draudimas.html
http://www.drauskpat...s/showdocument/

Ar kam teko pasinaudoti siomis paslaugomis? Ar verta cia draustis?
Atsakyti
QUOTE(ahaa @ 2009 03 25, 19:59)
LD tikri žvėrys smile.gif jei pas juos draudžiatės, tai kainom nesistebiu smile.gif man dvigubai brangiau nei kiti siūlė
Papildyta:
tai gal su 3l ar 4,5 l darbinio tūrio BMW važinėji smile.gif
koks kėbulo tipas? šitą irgi įvertina. jei kupė, tai tada jau gerokai kaina šokteli, lyginant su tokiu pat sedanu ar hečbeku. jei LD draudiesi tai nesistebiu tokia kaina

g.gif nedrisciau teigt kad LD zverys. Siandien draudziau masina ir metams kaina buvo apie 250 Lt nepamenu tiksliai, nes draudziau tik menesiui - 41 Lt.
Masina aisku mazo litrazo -1.6, bet ir sena 1991 metu. Stazas 2 metai, amzius virs 25 ir plius esu turejus avarija sitam paciam draudime. Tai kur cia zverys?
Atsakyti
QUOTE(Violetikas @ 2009 04 20, 00:54)
g.gif nedrisciau teigt kad LD zverys. Siandien draudziau masina ir metams kaina buvo apie 250 Lt nepamenu tiksliai, nes draudziau tik menesiui - 41 Lt.
Masina aisku mazo litrazo -1.6, bet ir sena 1991 metu. Stazas 2 metai, amzius virs 25 ir plius esu turejus avarija sitam paciam draudime. Tai kur cia zverys?

Kaina tikrai stebetinai maza, vien del įvykio turejo stipriai sokteleti, gal įvykis ne del jusu kaltes:) ?
Atsakyti
QUOTE(panasi @ 2009 04 20, 08:20)
Kaina tikrai stebetinai maza, vien del įvykio turejo stipriai sokteleti, gal įvykis ne del jusu kaltes:) ?

Del mano blush2.gif Pries du metus (mano stazas, jei tiksliau, jau beveik 3 metai) bandziau aplenkti autobusa sustojusi stotelej ir neapskaiciavau gabaritu biggrin.gif doh.gif doh.gif Suskilo autobuso galine fara ir vairuotojas kreipesi i policija, todel teko skambinti ir draudimui. Po ivykio draudimas kainavo brangiau. Bet tik tuos metus. Nuo praeitu metu vel viskas buvo ok.
Atsakyti
As galvojau kad cia ta ivyki siemet apturejote. Tada gal ir normali ta kaina.
Atsakyti
QUOTE(panasi @ 2009 04 20, 12:24)
As galvojau kad cia ta ivyki siemet apturejote. Tada gal ir normali ta kaina.

drinks_cheers.gif negalima žmogaus bausti visą gyvenimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukas36 @ 2009 04 19, 12:59)
Taigi atejo laikas drausti automobili (privalomuoju draudimu). Radau kad galima internetu apsidrausti:

http://www.manodraud..._draudimas.html
http://www.drauskpat...s/showdocument/

Ar kam teko pasinaudoti siomis paslaugomis? Ar verta cia draustis?

praeitais metais internetu draudemes ergo draudimu, dar nuolaida gavom nemaža bigsmile.gif mes likom patenkinti biggrin.gif
Atsakyti
Turbut bet kuriam geriau nei LD doh.gif is savo patirties galiu pasakyti, kad turbut geriau visai nesidrausti nei LD blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2009 04 20, 18:33)
Turbut bet kuriam geriau nei LD doh.gif is savo patirties galiu pasakyti, kad turbut geriau visai nesidrausti nei LD blush2.gif

Kas taip stipriai nuvylė LD?
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2009 04 20, 18:33)

Cia sioje temoje ziuriu gan stipri "pogrindine" kova vyksta tarp draudimo bendroviu biggrin.gif Tai kadangi neatstovauju nei vienai, gal galeciau paklausti tokio griezto nusistatymo priezastis? Nes, sutikit, itartinai atrodo, kai zmogus peikia, koneveikia, bet nepasako priezasties biggrin.gif Cia is temos "anam kaime bobute vienaake sake, kad jis blogas". Kodel blogas - nieks nezino. Bet visi sako "jis blogas".
As pasakiau, kuo geras LD smile.gif Prasom kontraargumentu. Beje, po autoivykio nebuvo jokiu problemu mano "nuskriaustam" autobuso vairuotojui ir jo imonei. O is kitu zmoniu daznai isgirstu, kad draudimo kompanijos zala atlygino vos ne po puses metu tasymosi su popieriais.
Beje, akmeni i LD darza vis tik imesiu: konsultantams iki "paslaugus ir malonus" dar labai toli. Viena kita mergaiciuke tokiais epitetais galeciau pagirti. O tokios paslaugos kaip priminimas bent e-pastu, jog baigiasi draudimas, kuria, kaip lojali kliente tikrai tureciau gauti, jau net nesitikiu. Beje, kazkada, kai dar tik pradejau vazineti, sia paslauga gaudavau. Bet ne Kaune, kur masina draudziu dabar.
Atsakyti
QUOTE(Violetikas @ 2009 04 20, 22:25)
Cia sioje temoje ziuriu gan stipri "pogrindine" kova vyksta tarp draudimo bendroviu  biggrin.gif  Tai kadangi neatstovauju nei vienai, gal galeciau paklausti tokio griezto nusistatymo priezastis? Nes, sutikit, itartinai atrodo, kai zmogus peikia, koneveikia, bet nepasako priezasties biggrin.gif Cia is temos "anam kaime bobute vienaake sake, kad jis blogas". Kodel blogas - nieks nezino. Bet visi sako "jis blogas".
As pasakiau, kuo geras LD smile.gif Prasom kontraargumentu. Beje, po autoivykio nebuvo jokiu problemu mano "nuskriaustam" autobuso vairuotojui ir jo imonei. O is kitu zmoniu daznai isgirstu, kad draudimo kompanijos zala atlygino vos ne po puses metu tasymosi su popieriais.
Beje, akmeni i LD darza vis tik imesiu: konsultantams iki "paslaugus ir malonus" dar labai toli. Viena kita mergaiciuke tokiais epitetais galeciau pagirti. O tokios paslaugos kaip priminimas bent e-pastu, jog baigiasi draudimas, kuria, kaip lojali kliente tikrai tureciau gauti, jau net nesitikiu. Beje, kazkada, kai dar tik pradejau vazineti, sia paslauga gaudavau. Bet ne Kaune, kur masina draudziu dabar.

Dėl žalos atlyginimo ( Ačiū Dievui ) kreiptis neteko, tad šito nekomentuosiu. O aptarnavimo maloniu tai negaliu pavadinti sad.gif atsiunčia pasiūlymą, apmoki gautą sąskaitą, paštu atkeliauja draudimo liudijimas, jei draus konsultantas + keli litai brangiau.Esmė ne keliuose lituose, o tame, kad kliento nenori matyti, duok pinigus, imk polisą ir eik velniop...FU!
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 04 21, 09:12)
Dėl žalos atlyginimo ( Ačiū Dievui ) kreiptis neteko, tad šito nekomentuosiu. O aptarnavimo maloniu tai negaliu pavadinti sad.gif atsiunčia pasiūlymą, apmoki gautą sąskaitą, paštu atkeliauja draudimo liudijimas, jei draus konsultantas + keli litai brangiau.Esmė ne keliuose lituose, o tame, kad kliento nenori matyti, duok pinigus, imk polisą ir eik velniop...FU!

Nu persiprasau biggrin.gif Tai gal tu nori kad tas polisas tau atkeliautu kartu su issiviepusiu konsultantu i namus, kuris dar pradetu tau siulyti milijona kitu rusiu draudimo?? biggrin.gif Man asmeniskai tas faktas, kad jie (nemokamai) atsiuncia polisa i namus, jau labai didelis privalumas. O draudziant internetu DAUGUMA draudimo benroviu taiko nuolaida (logiska, nes nekainuoja darbuotojas, darba atlieka komp. programa).
O jei jau pasiskambinsi del draudimo, tai visada pakvies apsilankyti pas juos. Cia jau patikrinta ir aisku kaip diena, nors as visada stengiuos draustis internetu. Tiesiog man maloniau viska atlikti paciai ir nesileisti i diskusijas del man nereikalingu paslaugu.

Zodziu, nematau absoliuciai jokiu logisku paaiskinimu teiginiui "geriau betkur, negu pas juos" biggrin.gif Eilinis nesekmingas kampanijos "apsmeizk savo konkurenta" suvis.
Atsakyti