Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuotojų civilinės atsakomybės draudimas

QUOTE(Violetikas @ 2009 04 21, 09:33)
Zodziu, nematau absoliuciai jokiu logisku paaiskinimu teiginiui "geriau betkur, negu pas juos" biggrin.gif Eilinis nesekmingas kampanijos "apsmeizk savo konkurenta" suvis.

Kiekvienam gerai savaip, tai tik mano nuomonė ir nesiruošiu ginčytis, o dėl šmeižto g.gif , tai net nusijuokiau biggrin.gif esu lojali LD klientė ir jau daug metų biggrin.gif na ne viskas man pas juos patinka, bet laikau rimta draudimo kompanija smile.gif
Įsijautei, mergyt, uoliai gindama LD lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 21 balandžio 2009 - 09:43
Liutuke, tik paskui pamaciau, kad ne tu ten ta griezta sakini "geriau bet kur..." rasei biggrin.gif
Pagalvojau, kad cia tie motyvai nesidraust biggrin.gif

O ginu ne del to, kad labai megstu LD, o nervina labai jau neprofesionalus konkurentu elgesys. Reikia ne smeizti konkurenta, o pagirt, taciau parodyti, kuo tavo kompanija yra geresne, patrauklesne ir t.t. Tai ir zmonems maloniau bus. Nes dabar kai pasiskaiciau, tai kazkaip net nemalonu. Visiskai neargumentuoti pasisakymai, kad LD zverys, kad geriau bet kur negu ten, taciau kazin kodel LD vis dar pirmaujanti draudimo bendrove, viena is patikimomis ivardinamu ir t.t.?
Pvz. jei nors viena konkurentu bendrove pasiulytu man ta pacia kaina kaip dabar LD, plius priminimus el. pastu apie besibaigianti draudima ir su laiku siulomas nuolaidas kaip lojaliam klientui - tikrai pereiciau. T.y. man truksta vienos elementarios paslaugos, kuri draudikui nieko nekainuoja, bet kaip klientui yra labai svarbi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violetikas: 21 balandžio 2009 - 09:46
Mūsų konsultantas, kurio telefono numerį nurodžiau dirba Kaune, bet kiek žinau turi klientų visoje Lietuvoje ir labai juos prisižiūri aš net pati nesirūpinu, kada baigiasi draudimo sutarties galiojimo terminas, o jis jau skambina, norėdamas informuoti kad laikas pratęsti. Dar neteko pajusti jokio atmestinumo, nenoro matyti, girdėti ir nemanau, kad moku brangiau drausdamasi pas konsultantą, teko draustis ir internetu, bet supratau, kad su gyvu žmogum dar galima išsiderėti ax.gif
Atsakyti
Kadangi mano civilinis draudimas jau eina į pabaigą, tai padariau internete apklausą, kad orientuotis, kokios šiemet kainos, tai va pridedu gautą rezultatą:

Jums nustatyta rizikos grupė - D6 __

GJENSIDIGE dabartinė kaina 206 Lt ( 217 Lt )

Nordicia dabartinė kaina 236 Lt ( 248 Lt )

INDUSTRIJOS GARANTAS dabartinė kaina 257 Lt ( 270 Lt )

if... dabartinė kaina 272 Lt ( 286 Lt ) +Nemokamas automobilio nutempimas iš įvykio vietos.

SEESAM dabartinė kaina 274 Lt ( 288 Lt )

ERGO Lietuva kaina 281 Lt+ Žalų registravimas ir reguliavimas 24 valandas per parą.

Mažiausia kaina buvo 183 Lt, kurią kompas man paskaičiavo, tad kaina skiriasi pusantro karto, todėl tenka prieš renkantis pamislint g.gif

Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2009 04 23, 20:55)
Kadangi mano civilinis draudimas jau eina į pabaigą, tai padariau internete apklausą, kad orientuotis, kokios šiemet kainos, tai va pridedu gautą rezultatą:

Mažiausia kaina buvo 183 Lt, kurią kompas man paskaičiavo, tad kaina skiriasi pusantro karto, todėl tenka prieš renkantis pamislint  g.gif

O kur galima pasiskaiciuoti ir kokia kompanija siulo maziausia kaina?
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2009 04 23, 19:55)
Kadangi mano civilinis draudimas jau eina į pabaigą, tai padariau internete apklausą Mažiausia kaina buvo 183 Lt, kurią kompas man paskaičiavo, tad kaina skiriasi pusantro karto, todėl tenka prieš renkantis pamislint  g.gif

Internete būna pasiūlyta ne pati mažiausia kaina, kurią gali pasiūlyti kompanija. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 23 balandžio 2009 - 22:06
As tai dabar jau kelinti metai ten pat draudziuos, sulaukiu akciju laikotarpio, nes visvien kiekviena imone toki daro. O rinkaus pries kelis metus is didziuju ir tada palankiausia kazkaip Ergo buvo, tai iki siol ten. Patirtis gera, tai nematau reikalo keisti
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 04 20, 13:52)
praeitais metais internetu draudemes ergo draudimu, dar nuolaida gavom nemaža bigsmile.gif mes likom patenkinti biggrin.gif

as tai situ net nezinojau, bet irgi draudziaus internetu www.ergo.lt
Atsakyti
QUOTE(Gracinė @ 2009 04 23, 21:18)
O kur galima pasiskaiciuoti ir kokia kompanija siulo maziausia kaina?

Aš kiekvienais metais pasiskaičiuoju kainą internete (http://www.apdrausk.lt/ , www.ManoDraudimas.lt, www.iizi.lt ), dažniausiai kainos sutampa, dabar dar yra galimybė užsisakyti polisą internetu ir tai sudaro 10-15 proc. nuolaidą. Tačiau dažniausiai man palankiausia kaina yra ten, kur esu dabar apsidraudusi, nes lojaliems klientams duodamos papildomos nuolaidos.
Internetinės kainos man yra :Nordicia 247,88Lt, Ergo Lietuva 246,6 Lt, Lietuvos draudimas 216,0 Lt ir t.t. iki 171Lt 4u.gif
Dar viena galimybė, tai naudotis draudimo brokerių paslaugomis ir gauti visų kompanijų pasiūlymus...
Atsakyti
mes visada BTA thumbup.gif
žinot del ko dziaugiuos laugh.gif nes mokam labai nedaug laugh.gif
jau senai pas juos draudziamės tai dabar pakoregavo kai kuriuos duomenis kad kuo pigesnis draudimas gautusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 04 24, 18:14)
mes visada BTA  thumbup.gif
žinot del ko dziaugiuos laugh.gif nes mokam labai nedaug laugh.gif
jau senai pas juos draudziamės tai dabar pakoregavo kai kuriuos duomenis kad kuo pigesnis draudimas gautusi  rolleyes.gif

Tai čia matyt dėl to, kad lojalus klientas esate, man lygiai tas pats su PZU, kiek kitur beieškočiau, vis tiek pas juos man draudimas išeina pigiausiai, o BTA man internetinėje skaičiuoklėje prisuko 238 litukus, daugoka... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetikas @ 2009 04 21, 09:40)
Liutuke, tik paskui pamaciau, kad ne tu ten ta griezta sakini "geriau bet kur..." rasei biggrin.gif
Pagalvojau, kad cia tie motyvai nesidraust biggrin.gif

O ginu ne del to, kad labai megstu LD, o nervina labai jau neprofesionalus konkurentu elgesys. Reikia ne smeizti konkurenta, o pagirt, taciau parodyti, kuo tavo kompanija yra geresne, patrauklesne ir t.t. Tai ir zmonems maloniau bus. Nes dabar kai pasiskaiciau, tai kazkaip net nemalonu. Visiskai neargumentuoti pasisakymai, kad LD zverys, kad geriau bet kur negu ten, taciau kazin kodel LD vis dar pirmaujanti draudimo bendrove, viena is patikimomis ivardinamu ir t.t.?
Pvz. jei nors viena konkurentu bendrove pasiulytu man ta pacia kaina kaip dabar LD, plius priminimus el. pastu apie besibaigianti draudima ir su laiku siulomas nuolaidas kaip lojaliam klientui - tikrai pereiciau. T.y. man truksta vienos elementarios paslaugos, kuri draudikui nieko nekainuoja, bet kaip klientui yra labai svarbi.

Papildysiu smile.gif man LD visada primena sms-u, kad baigiasi automobilio draudimo sutartis. Spėju, kad tai priklauso nuo konsultanto pareigingumo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 24 balandžio 2009 - 23:55