Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuotojų civilinės atsakomybės draudimas

QUOTE(solo @ 2010 05 19, 14:19)
Neturiu nieko prieš seesam, tačiau žiūrint įmokas per visas kompanijas, bent civilinių seesam kainos yra vienos aukštesnių. Čia tiesiog objektyvus pastebėjimas. Taip, jų paketas civ+kasko kartais tikrai vertas dėmesio, bet pasiteisina tikrai ne visais atvejais. O šiaip kalbant apie kasko, niekam nepaslaptis, kad reitinguojant stipriausios kompanijos yra if, ld, ergo ir pzu.

Aha, ir jų kainos būna visada didžiausios smile.gif Pernai pvz LD pasiūlymas buvo lygiai 2 kartus brangesnis už SEESAM, nors aiškino, kad pasiūlymą pateikė su 50% nuolaida biggrin.gif. Gjensidige su visomis nuolaidomis ir tai gavosi 200Lt brangiau už SEESAM. ERGO gavosi apie 150Lt brangiau. LD šiemet kažkaip dar atsakymo nedavė...
Beje, šiemet man civilinis pas SEESAM kainuoja 162Lt, tiesa, perkant internetu ir kartu su KASKO, bet kol kas man KASKO reikalingas, tai atskirai civilinio ir neieškau.

Na o su visokiais BTA tai neprasidedu, nes nesinori patirti, ką reiškia draudimo kompanijos bankrotas biggrin.gif

Beje, teko šiemet del kito auto bendrauti su LD žalų reguliuotojais, tai galiu pasakyti, kad ten dirba visiški chamai (stengiuosi nesikeikti), dėl kurių dabar smarkiai abejoju, ar kada artimiausiu metu norėsiu turėti reikalų su šia draudimo kompanija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spokas1: 19 gegužės 2010 - 12:40
QUOTE(Spokas1 @ 2010 05 19, 12:33)
Beje, teko šiemet del kito auto bendrauti su LD žalų reguliuotojais,

mums, kaip brokerių kompanijai, su LD žalistais apskritai nėra buvę bėdų. Bet net nesinori nagrinėt vienos ar kitos kompanijos kainas. Jums seesam pasiūlė 162, kitam pasiūlys kitą kainą, gi nėra iš anksto nustatytų įmokų už rudas ar žalias akis wink.gif Bet suprantu jus, kartais klientai taip įsimyli vieną ar kitą kompaniją, kad net ir didesnė įmoka nebaugina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 05 19, 14:52)
mums, kaip brokerių kompanijai, su LD žalistais apskritai nėra buvę bėdų. Bet net nesinori nagrinėt vienos ar kitos kompanijos kainas. Jums seesam pasiūlė 162, kitam pasiūlys kitą kainą, gi nėra iš anksto nustatytų įmokų už rudas ar žalias akis wink.gif  Bet suprantu jus, kartais klientai taip įsimyli vieną ar kitą kompaniją, kad net ir didesnė įmoka nebaugina smile.gif

Gal aš neaiškiai parašiau? Aš gi rašiau, kad renku įvairių kompanijų pasiūlymus ir renkuosi geriausią, prieš tai dar jų taisykles pasiskaitęs. Prie ko čia meilė?

Apie brokerius tai kita kalba: dar niekada nei vienas brokeris man nepasiūlė geriausios kainos. Visada tiesiogiai bendraujant su draudimo kompanija būdavo gaunamos geriausios kainos. Tiesa, dabar geresnė kaina dažnai gaunasi perkant draudimo polisus internetu.
Toks įspūdis, kad brokeriai susipykę su draudimo kompanijomis ir tiesiog negauna gerų kainų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spokas1: 19 gegužės 2010 - 12:59
QUOTE(Spokas1 @ 2010 05 19, 12:59)
Gal aš neaiškiai parašiau? Aš gi rašiau, kad renku įvairių kompanijų pasiūlymus ir renkuosi geriausią, prieš tai dar jų taisykles pasiskaitęs. Prie ko čia meilė?
---
Toks įspūdis, kad brokeriai susipykę su draudimo kompanijomis ir tiesiog negauna gerų kainų...

Nekalbėjau konkrečiai apie jūsų atvejį.
---
tokios versijos dar negirdėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2010 03 10, 05:20)
Privalomas automobilio draudimas internetu. Geriausios kainos medžioklė.
http://taupykle.blogr.lt/2009/05/25/automobilio-draudimas-internetu-geriausios-kainos-medziokle/

Kiekvienas atvejis labai individualus.
Nepatingekit perziureti visu draudimo kompaniju pasiulimu.
Pvz. man siais metais 2 draudimo bendroves nefiksuoja ivykusio autoivykio! bigsmile.gif
NEKENCIU REKLAMOS
mad.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 05 19, 15:14)
tokios versijos dar negirdėjau biggrin.gif

Tai kodėl tada brokeriai niekada geriausios kainos nepasiūlo? smile.gif

Beje, sulaukiau iš LD pasiūlymo... Kaip visada buvo, taip ir dabar jie pasiūlė patį brangiausią draudimą lotuliukas.gif Tiesa, nebe tokį drakonišką, kaip ankstesniais kartais, bet pvz už SEESAM jis brangiau ~300Lt
Atsakyti
Dabar tikriausiai pigiausias civilinis variantas yra www.drauskpats.lt paskaičiavo 149lt thumbup.gif
Atsakyti
man pigiausiai sugeneravo http://www.iizi.lt/p...raudimas-kainos
bet maziausiai metams gavosi 277 lt Ergo, nedaug brangiau IG draudime unsure.gif
Atsakyti
Sorry uz off topic, bet gal kas zinot? Nusipirkom automobili su draudimu, na nespejom perrasyti ir padarem avarija (mes nekalti, yra liudininkai ir pirmine policijos isvada... kaip bus toliau neaisku) ar galioja musu draudimas? Nors jis ne musu vardu. Ar galima kazkur pasitikrinti apie jo galiojima internete?
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 05 18, 21:45)
Nieks nepasakys, kiek kainuos draudimas, nes visa informacija (drausmingumas) dabar užkraunama iš motorinio biuro pagal asmens kodą ir valstybinį nr. Draudimas visada darosi ant mašinos SAVININKO. Manau, kad jūsų vyro amžius ar bent dtažas tikrai didesnis nei jūsų, o gal ir kitų auto yra turėjęs savo vardu - tik pliusas. Tikrai neverta mašinos ant savęs registruot. O jus kaip kitą naudotoją būtų galima prirašyt (nedidinant įmokos) PZU, IF ar BTA.

Nezinau kaip BTA ar IF, bet PZU ir LD neturintys stazo vairuotojai prirasomi ir kaina aisku ne ta pati, draudimai vadinami seimyniniais, jeigu nepamines saves, kad neturi 3m stazo esant ivykiui ismoka bus tik 50 proc.
Draudimas rasomas tik ant masinos savininko drinks_cheers.gif pagal tex pasa

Papildyta:
QUOTE(aggree @ 2010 06 22, 19:56)
Sorry uz off topic, bet gal kas zinot? Nusipirkom automobili su draudimu, na nespejom perrasyti ir padarem avarija (mes nekalti, yra liudininkai ir pirmine policijos isvada... kaip bus toliau neaisku) ar galioja musu draudimas? Nors jis ne musu vardu. Ar galima kazkur pasitikrinti apie jo galiojima internete?

daug klausimu iskyla ar istikruju buve savininkai jums atidave draudima, nes buna tokiu variantu doh.gif plius kiek dienu praejo nuo masinos perrasymo, draudimas galioja tik 15d nuo masinos perregistravimo.
O is kitos puses jeigu jus istikruju nekalti, tai ner ko pergyventi smile.gif
Patikrinti galite, paskambinkite i bendrove, kurioje apdraustas auto, jums pasakys ar draudimas perrasytas, sustabdytas ar galiojantis, galioja jums tik 15d
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blumchen: 23 birželio 2010 - 13:45
QUOTE(Tiapu @ 2010 06 21, 13:25)
Dabar tikriausiai pigiausias civilinis variantas yra www.drauskpats.lt paskaičiavo 149lt  thumbup.gif

o mes draudziames pastoviai Seesam Draudimo kompanijoj wub.gif thumbup.gif
kaip tik uzvakar prasitesem Civilines atsakomybes draudima - kainavo 180 lt metams ir Kasko - kainavo 990 lt thumbup.gif

p.s bet kiekvianas atvejis isndividualus drinks_cheers.gif nes kaina lemia kaip ir zinome, auto variklis, vairotojo stazas, metai, auto ivykiai ir t.t smile.gif todel ir kainos svyruoja, nors uz CV draudima kitose firmose mums siule uz 290 - 340 lt o isigijom kaip visada pas Seesam pigiau 180 lt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulka10: 23 birželio 2010 - 17:29
gal kas gali patarti,
situacija tokia:
masina 97 metu, stazo nera, pirma masina. Kiek ziurejau drauskpats. lt ir kiti tinklapiai nu kosmines kainos.. as suprantu, kad cia pirmas draudimas, senas automobilis, bet tukstanti per metus.. doh.gif doh.gif gal man sita masina pvz perrasyti ant mano tevo, kur stazas >10 metu, ir vazineti paciai? dabar klausimas, jeigu as perrasysiu masina ant tevo ar galiu su ja varyt i uzsieni? ir kitas klausimas ar man eis stazas, t.y. ar su metais man tas draudimas atpigs, jeigu dabar as padarysiu draudima ne ant saves?
Atsakyti