Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuotojų civilinės atsakomybės draudimas

Į užsienį važiuoti galesi, išskyrus Rusija, Baltarusija ir pan. salis.
Draudimas su metais pigs, nebent įkainius visiems padidins...

Jeigu draus tevas, tai jis privalės nurodyti, ar bus vairuojanciu su mažu stazu ir jam draudimas smarkiai brangs. Bet turbut bus vis tiek pigiau, ypač jei Tevas pensininkas smile.gif
pabandyk paskaiciuoti, yra gi daug skaiciuokliu internete smile.gif
Atsakyti
Spokas1, axciu, internete visur reikia nurodyti asmens koda i auto numeri, bet kai ivedu tevo asmens koda ir mano auto numeri tai is karto meta klaida, kad nerasta, nes sitas auto ant manes..
rusija/ baltarusija man irgi aisku svarbu.. :/ nes planavau vaziuoti i Maskva.. bet jei kas vel perrrasysiu savo vardu, a ne?

mano tevas ne pensininkas, jam 49 metai tik.. bet stazas didelis, aisku man rodos ir ivykis pas ji buvo, bet nu blin, man dabar draudimas metams kainuotu apie 1200 litus.... doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2010 07 22, 10:04)
Spokas1, axciu, internete visur reikia nurodyti asmens koda i auto numeri, bet kai ivedu tevo asmens koda ir mano auto numeri tai is karto meta klaida, kad nerasta, nes sitas auto ant manes..
rusija/ baltarusija man irgi aisku svarbu.. :/ nes planavau vaziuoti i Maskva.. bet jei kas vel perrrasysiu savo vardu,  a ne?
mano tevas ne pensininkas, jam 49 metai tik.. bet stazas didelis, aisku man rodos ir ivykis pas ji buvo, bet nu blin, man dabar draudimas metams kainuotu apie 1200 litus....  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Normali kaina, kaip visiskam zalialapiui. O kelione i maskva automobiliu? Duok dieve tamstai stiprybes.
Atsakyti
acuktuvaz, kas cia tokio? ne karta i maskva varem su masina, ir normaliai.. taip, keliai sudini, bet ka padarysi. nors tiesa sakant rusijos kelias i maskva geresnis negu koks is kauno i kaisiadori, visgi cia tau maskva o ne murmanskas koks, ir tikrai net ne vilnius.
man tokia kaina yra per brangu, uz tokia pat kaina pries du metus mano vyras draude savo masina suomijoje, nu zodziu, man brangu, neturiu dabar pusantro tukstancio uzmoketi uz draudima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paperdoll: 22 liepos 2010 - 09:58
QUOTE(paperdoll @ 2010 07 22, 10:04)
rusija/ baltarusija man irgi aisku svarbu.. :/ nes planavau vaziuoti i Maskva.. bet jei kas vel perrrasysiu savo vardu,  a ne?
mano tevas ne pensininkas, jam 49 metai tik.. bet stazas didelis, aisku man rodos ir ivykis pas ji buvo, bet nu blin, man dabar draudimas metams kainuotu apie 1200 litus....  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

automobilis manau turetu buti jo vardu
Atsakyti
Tai galima pasirinkti moketi, kas menesi. As apsidraudziau masina irgi tik issilaikius, biski naujesne, tai man kainuoja metams ~900lt Lietuvos draudime, as moku kas menesi po 84lt. O, jei tecio vardu perasysit jis tures nurodyt, kad vairuoja pradedantysis, todel nemanau, kad daug skirsis tas draudimas. Eikite tiesiai pas juos ir klauskite, jie jums pasiulys jums priimtiniausia sprendima. Bent man pigiausiai gavosi Lietuvos draudime smile.gif
Atsakyti
S@lsa, aciu
as paziurejau, kad tevui nurodzius mane kainuotu apie 500-600 lt , tai yra dvigubai pigiau vistiek.
Atsakyti
aš tik šiandien pasiėmiau pažymėjimą, užsukus į draudimą sužinojau kad jei man daugiau nei 25 m, draudimas nebrangs.Tinka vyro draudimas.Mašina 95 m.
Atsakyti
QUOTE(jūratėP @ 2010 07 22, 13:59)
aš tik šiandien pasiėmiau pažymėjimą, užsukus į draudimą sužinojau kad jei man daugiau nei 25 m, draudimas nebrangs.Tinka vyro draudimas.Mašina  95 m.

turi omeny tinka vyro draudimas, jeigu vyras yra savininkas masinos??? nes pas mus draudima masinai dabar tik savininko vardu galima padaryti..todel as ir noriu ja perrasyti.
Atsakyti
Merginos iskilo toks klausymas.Automobilio savininke esu as,bet mano vairavimo stazas yra 1,5 metai ax.gif norime apdrausti Kasko draudimu,aisku kadangi mano stazas mazas ir draudimo didziule suma doh.gif o vyras gali apdrausti ant saves,as buciau kaip antras vairuotojas,ar nekils keblumo delto,kad as esu savininke?Labai dekoju uz info 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Siūlyčiau užeit į draudimą ir viską išsiaiškinti.Mūsų automobilis kito žmogaus pavarde... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 07 22, 15:38)
Merginos iskilo toks klausymas.Automobilio savininke esu as,bet mano vairavimo stazas yra 1,5 metai ax.gif norime apdrausti Kasko draudimu,aisku kadangi mano stazas mazas ir draudimo didziule suma doh.gif o vyras gali apdrausti ant saves,as buciau kaip antras vairuotojas,ar nekils keblumo delto,kad as esu savininke?Labai dekoju uz info 4u.gif  4u.gif

Draudimas visuomet rašomas ant mašinos savininko. Šiuo atveju, mašiną turėtumėt perregistruot vyro vardu, o jūs būtumėt kaip naudotoja, bet įmoka vistiek bus didesnė įvertinant jūsų riziką mirksiukas.gif

Ir šiaip, dabar nebėra "lentelės" principo - vairuotojo amžius, stažas,mašinos variklis ir jau aiški įmoka... dabar viskas kabinasi ant asmens kodo. Tiesiog norint mažesnės įmokos reiktų registruot mašiną vardu to žmogaus, kuris savo vardu yra turėjęs daug mašinų, turi nemažą stažą ir neturėjęs įvykių. O jau papildomus naudotojus galima įtraukti, įmoka padidės ne daugiau 20proc.
Papildyta:
QUOTE(jūratėP @ 2010 07 22, 12:59)
aš tik šiandien pasiėmiau pažymėjimą, užsukus į draudimą sužinojau kad jei man daugiau nei 25 m, draudimas nebrangs.Tinka vyro draudimas.Mašina  95 m.

Tiesiog sutartyje, kurią darėsi jūsų vyras, yra nurodyta sąlyga, kad nevairuos jausnesni nei 25 m. asmenys. Bet kiekvienoj kompanijoj apribojimai skiriasi.
Atsakyti