Įkraunama...
Įkraunama...

Thierry Mugler kūriniai

user posted image

Thierry Mugler pirmieji kvepalai "Angel" buvo sukurti tik 1992 metais, tačiau šie kvepalai jau įtraukti į klasikinių ar "būtina pauostyti" kvepalų sąrašus. Sugriovę visus stereotipus apie kvepalus "Angel" tapo kvepalais, kuriuos arba dievini, arba jų neapkenti, tačiau abejingas tikrai nelieki...

Thierry Mugler kvepalų sąrašas nėra įspūdingas, tačiau visi kvepalai turi bendrą "muglerinadą" - skiriamąjį bruožą, kurį galima užuosti visuose kvepaluose:

Angel 1992 Women

A*Men 1996 Men

Innocent 1998 Women ("Angel Innocent" iki 2004)

Mugler Cologne 2001 Unisex

B*Men 2004 Men

Angel Garden of Stars 2005-06 Women (Gėlinės "Angel" versijos (peony, violet, lily, and rose))

Alien 2005 Women (Pirmieji Mugler kvepalai, nesusiję su "Angel")

A*Men Summer Flash 2006 Men (Limited-edition)

Mugler Cologne Summer Flash 2006 Unisex (Limited-edition)

Innocent Summer Flash 2006 Women (Limited-edition)

Innocent Secret 2006 Women

ICE*Men 2007 Men

Eau de Star 2007 Women

Neabejojama, kad šis sąrašas ateityje bus pildomas - mėlynosios "Angel" žvaigždės sėkmė skatina kurti naujus, futuristinio dizaino buteliukuose patalpintus kvepalus.

Padiskutuokime apie meilę ir neapykantą Mugler parfumeriniams kūriniams. Toms, kurios dar nebandė Mugler kvepalų: apie juos galima skaityti, klausyti, tačiau tiesiog privaloma išbandyti pačioms - abejingomis tikrai neliksite smile.gif
Atsakyti
Vos pasirodzius Angelui, jais susizavejo mano mamulia, parsiveze is uzsienio ir kvepindavosi - daug kas klausdavo kuo ji kvepia, nes tai tikrai labai issiskiriantis kvapas cool.gif O mano asmenine nuomone - megstu saldzius pudrinius kvepalus, taciau Angel, del ju intensyvumo pati sau nepirkciau, reik moketi juos saikingai naudoti ir neuzdusint aplink esanciu zmoguciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 01 25, 11:42)
Angel, del ju intensyvumo pati sau nepirkciau, reik moketi juos saikingai naudoti ir neuzdusint aplink esanciu zmoguciu biggrin.gif

Daugybę metų negalėjau pakęsti Angel - už juos baisiau man nieko nebuvo. Šiemet pasiryžau įsigyti mėginuką ir išbandyti - ar tikrai Angel yra iš "baisiau nebūna" serijos. Praktika parodė, kad Angelu, kaip ir Organza ar Organza Indecence, reikia kvėpintis mažais lašeliais - didesnis kiekis gali ir arklį kvapu nužudyti, bet keletas mažų lašų galiausiai atsiskleidžia juoduoju šokoladu - lėtine, bet visai malonia mirtimi biggrin.gif

Atsakyti
Jooo... dar ir dabar atsimenu šleikštulį gerklėje vos užuodus tą kokčiai saldų kvapą...
Angel... mano mama irgi juos mėgsta...
Atsakyti
Kazkada buvo limited edition kazkoks TM kvapas, buteliukas su uztrauktuku imituotu , gal kas pasufleruos pavadinima? 4u.gif labai man jie buvo wub.gif pries metelius taip 8-9 ax.gif

P.S.

Bet dabar galvoju ar tik nemaisau ko
nes panasu butelaiti radau Montanos

user posted image

Bet man kazkodel atrodo, jog buvo TM ir spalva kitokia, lyg kazkas melyno su oranzine doh.gif
O negalejo pvz but koks bendras "projektas" su montana unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 25 sausio 2008 - 11:10
Visi Mugler kvepalai, susiję su "Angel" bazinėmis idėjomis, mano uoslei yra itin didelis iššūkis neišeiti iš proto smile.gif Teko testuoti A-Men - vyriškasis Angel variantas, kurį galėčiau apibūdinti kaip puikius nuodus atsibodusiam vyriškiui "amen" pasakyti laugh.gif Bet. Nesu tokia beviltiška Mugler nemylėtoja - testuojami "Alien" išties kažkuo patiko:

user posted image

Alien neturi didelio panašumo su Angel - galima atrasti bendrų bruožų, tačiau ne tiek, kad būtų atstumiantys. Saldoki, patrauklūs ir įdomūs kvepalai, įdomiai keičiantys kvapą laikui bėgant - tikrai rekomenduoju išbandyti saldžių, bet įdomių kvepalų mėgėjoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minerva: 25 sausio 2008 - 11:08
QUOTE(Minerva @ 2008 01 25, 11:01)
user posted image

Alien neturi didelio panašumo su Angel - galima atrasti bendrų bruožų, tačiau ne tiek, kad būtų atstumiantys. Saldoki, patrauklūs ir įdomūs kvepalai, įdomiai keičiantys kvapą laikui bėgant - tikrai rekomenduoju išbandyti saldžių, bet įdomių kvepalų mėgėjoms.

Vieni nuostabiausiu kvepalu wub.gif mano uosles istorijoje
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 01 25, 12:01)
Bet man kazkodel atrodo, jog buvo TM ir spalva kitokia, lyg kazkas melyno su oranzine  doh.gif
O negalejo pvz but koks bendras "projektas" su montana unsure.gif

Sunkiai unsure.gif Su oranžine buvo tik B-men :

user posted image
Atsakyti
Alien- mano šios žiemos pats pačiausias kvapas wub.gif Nuostabus kvapas! thumbup.gif wub.gif
Thierry Mugler dar turėjau Angel Innocent, tam kartui patiko, tačiau dabar antrą kartą nepirkčiau. Matyt to vieno buteliuko man ir užteko mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 01 25, 12:13)
Sunkiai unsure.gif Su oranžine buvo tik B-men :

user posted image

nea, moteriski ir as juos net turejau, kvapa pamenu , net menu kurioj vietoj Kristutej jie stovejo unsure.gif kazka maisau matyt, nes labai jau i montana panasus, tik ta spalva.... doh.gif net nzn kaip googlint verysad.gif o gal tik dzute tokios spalvos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 25 sausio 2008 - 11:19
QUOTE(Riuriu @ 2008 01 25, 12:16)
nea, moteriski ir as juos net turejau, kvapa pamenu , net menu kurioj vietoj Kristutej jie stovejo unsure.gif  kazka maisau matyt,  nes labai jau i montana panasus, tik ta spalva....  doh.gif  net nzn kaip googlint  verysad.gif

Spėju, kad kažką maišai smile.gif Bet galbūt tavo sąmonėje įsirėžę šie puikieji kvepalai, ir užtrauktukas yra ant dėžutės? tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 01 25, 12:20)
Spėju, kad kažką maišai smile.gif Bet galbūt tavo sąmonėje įsirėžę šie puikieji kvepalai, ir užtrauktukas yra ant dėžutės? tongue.gif

user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif (sgin nechistaja) kai saka.... biggrin.gif manu nusisneku as, nes tik sis yra http://www.bargainor...-me-montana.bmp
beto itariu mane apgavo, o as itikejus, cia, kad reiskiuos biggrin.gif sory, tikiuosi nieko nesubalamitinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 25 sausio 2008 - 11:24