Įkraunama...
Įkraunama...

Thierry Mugler kūriniai

taip tik vakar po visu ekskurisiju per parfumerines parduotuves grizau ant rankos pirma karta uzsipurskusi Angle Innocent rolleyes.gif iki siol nuo Th. Muglerio eidavau kuo toliau, po pirmuju Angel ir Alien pabandymu wacko.gif
bet... bet kaip man pasirode, Innocent'as palyginus yra gan lb lengvas kvapas lyginant su kitais.
o Angel mano drauges mamos mylimiausi kvepalai. jau net nezinau, kiek metu ji kvepia vien tik jais. ir jai labai tinka. ji - rukanti moteris. ir man kai susimaiso Angel su tabako dumu kvapu, mano nosiai lb mielas derinukas wub.gif
Atsakyti
Grįžtant prie Muglerio Angel. Mano nosiai, tai vieni iš retų kvepalų, kurių pradinių ir vidurinių natų praktiškai nesijaučia - viską užmuša pagrindinės natos su šokoladu, patčiuliu ir karamele smile.gif Na, bergamotės, kurią mielai dėčiau į daugelį mėgstamų kvepalų, aš Angele tikrai nerandu cool.gif

Top notes of bergamot and jasmine. (bergamotė ir jazminas)
Middle notes of red berries, dewberry, and honey. (raudonos uogos, gervuogės, medus)
Base notes of patchouli, vanilla, coumarine, chocolate, and caramel. (patčiulis, vanilė, coumarine - nežinau, kas tai yra blush2.gif , šokoladas, karamelė)
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 01 25, 12:26)
taip tik vakar po visu ekskurisiju per parfumerines parduotuves grizau ant rankos pirma karta uzsipurskusi Angle Innocent  rolleyes.gif iki siol nuo Th. Muglerio eidavau kuo toliau, po pirmuju Angel ir Alien pabandymu wacko.gif
bet... bet kaip man pasirode, Innocent'as palyginus yra gan lb lengvas kvapas lyginant su kitais.
o Angel mano drauges mamos mylimiausi kvepalai. jau net nezinau, kiek metu ji kvepia vien tik jais. ir jai labai tinka. ji - rukanti moteris. ir man kai susimaiso Angel su tabako dumu kvapu, mano nosiai lb mielas derinukas  wub.gif

tada gaunasi vyriskas Angel ax.gif
kazkada, kai dar noska pakesdavo Angel, kvepindavausi vyriskaja versija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 01 25, 12:29)
tada gaunasi vyriskas Angel  ax.gif
kazkada, kai dar noska pakesdavo Angel, kvepindavausi vyriskaja versija  wub.gif

"Amen"? unsure.gif Brrr... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 01 25, 12:30)
"Amen"?  unsure.gif Brrr...  lotuliukas.gif

jau supratau, siais biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 25 sausio 2008 - 11:59
Angel jau keli metai mano kvepalu favoritai wub.gif Kai pirmasyk isdrisau juos nusipirkti (beje, tuomet laukiausi blink.gif ) negaledavau ne dienos isgyventi be to kvapo doh.gif na, dabar per tuos metus prikaupiau savo kolekcijoje ivairiu kvapu, Angel naudoju reciau, bet nezadu atsisakyti - man tai ypatingas kvapas, savotiskai izulus ir intymus... Ir visiskai sutinku, kad juo reikia moketi kvepintis, sis kvapas turi buti daugiau juntamas ir nuspejamas, nei aiskiai uzuodziamas. Nes kai lieka Angel baze (o, beje, islieka stebetinai ilgai), tuomet visas subtilumas ir prasideda.... gali pasinerti i juodojo sokolado jura wub.gif

Ir dar: turbut su Angel galima neblogai pratestuoti savo antraja puse g.gif ( nes egzistuoja teorija, jog zmones savo antraja puse pasirenka pagal kvapa, o kadangi kvepalai tik paryskina inividualybe, tai galima sakyt ir pagal kvepalus tongue.gif ) Taigi, jei poroje vienas del siu kvepalu alpsta, o kitas negali pakesti, tai jau nekas cool.gif nes kaip zinia, abejingu jiems nera.

O visos variacijos Angel tema man kazkaip primena nevykusius bandymus atkartoti toblybe... Nekalbu apie Alien - taciau man jis neprilipo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Riuriu @ 2008 01 25, 12:29)

kazkada, kai dar noska pakesdavo Angel, kvepindavausi vyriskaja versija  wub.gif

drinks_cheers.gif man irgi vyriski A men wub.gif Tik kazkaip gal labiau ant vyro patiktu jausti, nei ant saves. Kazkada vyrui parnesiau papurksta lapeli, galvojau nesupras, sakys moteriskus parnesei umn.gif bet nieko, patiko bigsmile.gif

O B men kvapas visiskai kitoks, saltesnis, astrus wink.gif ne toks aksominis kaip A men wub.gif
Atsakyti
Testuoju naujausią Mugler kūrinį moterims - Eau de Star.

user posted image

Šie kvepalai - arčiau Angel nei Alien, taigi, akivaizdu, jog nepirkčiau didelio kiekio biggrin.gif Bet apie juos plačiau.

Pirmas įspūdis - agurkai aplieti juoduoju šokoladu biggrin.gif Būtent tie agurkai ir suteikia šiam kvapui taip išreklamuotą "eau"- vandenį. Tačiau vanduo agurkais ir pasibaigia - vėliau išlenda patčiulė su šokoladu ir Minerva eina prausti riešo. Toleruoju juodąjį šokoladą. Nemėgstu patčiulės cool.gif

Atsakyti
Gera tema, Minerva - Angelų gerbėjos turės kur išsiliet, o tai dažnai nesuprastos lieka... tongue.gif Aš čia nelabai ką turėčiau pasakyt, man tik Alien patinka (bet man jie nesaldūs... gal tiksliau, tas jų saldumas šaltas... na tikri ateiviai, kitokie - ir buteliukas, ir kvapas g.gif ). Nedaug ką ir uosčious, po teisybei - dar tik angelus su kažkokiom variacijom...
Atsakyti
Turiu Angel miniatiūra, tai taupau, nes kvapas tikrai kitoks, ir išskirtinis bei šiltas wub.gif
Atsakyti
As is tu, kurioms patinka Angel kvapas, o va Alien nepatiko.
Angel - mmm... bandau atgaminti atminty kvapa, taip seniai juos turejau...
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 01 25, 14:33)
Man priimtinas tik Alien ir dabar užkabino Angel Innocent Illusion

user posted image

Galvoju net pavasariui gal pirkti g.gif

pastarieji man visai neisimine, paprasti geliniai....

angel apibudinciau kaip idomu , unikalu kvapa.... bazines natos labai patinka wub.gif o virsutines tia truputi jau net man per saldzios, pirma kart kai pauosciau net atsokau...

alien labai priimtinas kvapas man nepersaldus....

o angel innocent pati turiu siuos ivardinciau kaip gaivesni angel varainta... 25ml buteluko uztenka antra vargu ar bepirksiu... kvepinuos su nekaltu angeliuku kai balto kazka uzsivelku
Atsakyti
O man medus Angel viską permuša ir keliauja iki pat bazinių natų. Negaliu ir tiek, suka nosį unsure.gif
Atsakyti