Įkraunama...
Įkraunama...

Thierry Mugler kūriniai

QUOTE(Rutule @ 2014 09 23, 21:44)
Kardinaliai nesiskiria, bet skirtumo tai daug, nors turi tų sintetinių alieniškų jazminų kvapo tikrai.

Aišku 4u.gif O gal su kažkuo palyginti galima? Įdomu, kiek tos ambros ir vanilės, ir ar smilkalai jaučiasi?

QUOTE(Monmorensi @ 2014 09 23, 21:50)
gausi tuoj iš pomidoro galvon nuo ko nors už tuos sintetiškus jazminus hihihi.gif

Nuo manęs tai tikrai ne tongue.gif Tegu vadina kaip nori, bet jau suprantu, ką turi omeny smile.gif O natūraliais tų jazminų tikrai nepavadinsi.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 09 23, 22:57)
Aišku 4u.gif O gal su kažkuo palyginti galima? Įdomu, kiek tos ambros ir vanilės, ir ar smilkalai jaučiasi?

smilkalai man tikrai ne, o šiaip... geras kvapas biggrin.gif (labai daug pasakiau) biggrin.gif minkštas kaip megztinis, nors ir su sint... jazminais ax.gif
jamamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 09 23, 21:50)
gausi tuoj iš pomidoro galvon nuo ko nors už tuos sintetiškus jazminus hihihi.gif

Paomidorus mėgstu, jei ką biggrin.gif Ir sintetinius jazminus mėgstu biggrin.gif

QUOTE(eglegle @ 2014 09 23, 23:44)
smilkalai man tikrai ne, o šiaip... geras kvapas  biggrin.gif  (labai daug pasakiau)  biggrin.gif  minkštas kaip megztinis, nors ir su sint... jazminais  ax.gif
jamamas  mirksiukas.gif

Sutinku su eglegle - man nėr ten jokių smilkalų, šiltas, minkštas ir šiek tiek ne alieniškas. Vanilės yra, o su ambra nežinau. Gal davai, aš ryt jais pasikvėpinsiu ir pasakysiu, nes seniai kvėpinausi.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 09 23, 23:44)
smilkalai man tikrai ne, o šiaip... geras kvapas biggrin.gif (labai daug pasakiau) biggrin.gif minkštas kaip megztinis, nors ir su sint... jazminais ax.gif
jamamas mirksiukas.gif

4u.gif Jei minkštas, tai man turbūt klasikinis geriau. Bet vis tiek įdomu, nes jau taip išgirti. Kiti flankeriai tai pernelyg panašūs į Alien.

QUOTE(Rutule @ 2014 09 24, 18:07)
Paomidorus mėgstu, jei ką biggrin.gif Ir sintetinius jazminus mėgstu biggrin.gif
Sutinku su eglegle - man nėr ten jokių smilkalų, šiltas, minkštas ir šiek tiek ne alieniškas. Vanilės yra, o su ambra nežinau. Gal davai, aš ryt jais pasikvėpinsiu ir pasakysiu, nes seniai kvėpinausi.

Davai thumbup.gif
Atsakyti
Taigis, Pink Pepper, ataskaita dėl Alien Essence.

Tik užsipurškus sintetiniai jazminai, kuriuos sušvelnina ir pasaldina vanilė. Ambros, užmuškit, nerandu niekaip. Kaip ir smilkalų. Visą laiką persekioja mediciniškas mentolo kvapas, manau, tai mira. Ji dingsta po valandos ir lieka jazminai su vanile.
Vėliau gal kas išlįs, bet jais kvepiu jau nuo 9 val.

Asmeniškai man klasikinis nelabai, o šis flankeris labai patinka. Jazminai nerėkia, yra vanilės ir labai šildo. Klasikinis Alien'as man toks stingdantis.
Atsakyti
Man sis flankeris daug labiau priimtinesnis, nei klasikinis. Smilkalu ir as nerandu, ambra gal ir prasimusa, bet man labiau mediena jauciasi.
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2014 09 25, 11:40)
Man sis flankeris daug labiau priimtinesnis, nei klasikinis. Smilkalu ir as nerandu, ambra gal ir prasimusa, bet man labiau mediena jauciasi.

drinks_cheers.gif
Is Alien man pakol kas jaukiausias Liqueur de Parfum 2013 flankeris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 25 rugsėjo 2014 - 12:18
QUOTE(Rutule @ 2014 09 25, 12:10)
Taigis, Pink Pepper, ataskaita dėl Alien Essence.

Tik užsipurškus sintetiniai jazminai, kuriuos sušvelnina ir pasaldina vanilė. Ambros, užmuškit, nerandu niekaip. Kaip ir smilkalų. Visą laiką persekioja mediciniškas mentolo kvapas, manau, tai mira. Ji dingsta po valandos ir lieka jazminai su vanile.
Vėliau gal kas išlįs, bet jais kvepiu jau nuo 9 val.

Asmeniškai man klasikinis nelabai, o šis flankeris labai patinka. Jazminai nerėkia, yra vanilės ir labai šildo. Klasikinis Alien'as man toks stingdantis.

QUOTE(varine @ 2014 09 25, 12:40)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal matet kur LTrinkoj galima nusipirkti T.M. Womanity papildyma kvepalu?
Atsakyti